Επιτυχής καταπολέμηση κορακοειδών στην κοίτη του Γαλλικού

0

Με μεγάλη επιτυχία, έγινε χθες, για πολλοστή φορά, η καταπολέμηση των κορακοειδών, στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού.

Δεκάδες κυνηγοί, μέλη του συλλόγου μας, αλλά και κυνηγοί από άλλα μέρη της Ελλάδας όπως την Πάτρα (ναι σωστά διαβάσατε), που βρέθηκαν στα μέρη μας ενόψει των κυνοφιλικών τους αγώνων , πήραν μέρος στο ιδιαίτερο αυτό κυνήγι. Μας βρήκε η νύχτα, όμως η κάρπωση ήταν μεγάλη. Έτσι οι πέρδικες και οι λαγοί της περιοχής θα έχουν 200 λιγότερους εχθρούς να αντιμετωπίσουν.

Λίγο πριν την έναρξη του κυνηγιού, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γκροζούδης Φίλης, καλωσόρισε τους όλους τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε το απαραίτητο μάθημα για την ασφαλή χρήση του όπλου αλλά και για την χρησιμότητα των φωσφοριζόντων ρούχων στην ασφάλεια του κυνηγιού.
Υπενθυμίζεται ότι με δικά του έξοδα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων, λειτουργεί ήδη στην περιοχή 10 νόμιμες παγίδες κορακοειδών.

Τα φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν για το κυνήγι ήταν προσφορά των κυνηγετικών καταστημάτων της πόλης μας: “Hobbi, Θόδωρος Καρασσαβίδης” και “Eurofuture Prince, Ζαραλής Μένιος” ενώ τα γάντια μιας χρήσης ήταν προσφορά του φίλου κυνηγού Κώστα Ζαμπούνη. Τους ευχαριστούμε όλους.
Παρόλα αυτά ο Κ/Σ Αμπελοκήπων μένει ανήσυχος και δεν σταματάει τις δράσεις και τα έργα… Μείνετε συντονισμένοι …ο Μάρτης θα είναι γεμάτος με δράση!!!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων