Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΚΣ Ηγουμενίτσας

0

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/06/20 η γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας παρουσία του προέδρου της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου κ. Νίκου Παπαγρηγορίου και του μέλους της Ομοσπονδίας κ Μιχάλη Γκίκα .

Στη συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο Απολογισμός του 2019 και ο Προϋπολογισμός του 2020 και επίσης ομόφωνα εγκρίθηκε το θέμα της έκτακτης εισφοράς υπέρ της Ε΄ κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου ! Στη συνέλευση έγινε εκτενής ενημέρωση από τον πρόεδρο της κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ Παπαγρηγορίου για τις διεργασίες που γίνονται κάθε χρόνο από την Κυνηγετική Ομοσπονδία για τα θέματα του κυνηγιού την καταπολέμηση της λαθροθήρας της προσπάθειες της θηροφυλακής την πρoσλήψεις δυο νέων θυροφυλάκων από 01/07/2020 την ανάγκη αύξησης ζωνών εκπαίδευσης για να μην παρατηρείτε συνωστισμός στις υπάρχουσες ζώνες για το βάλτο Κεστρίνης Σαγιάδας τις δράσεις των κυνηγετικών συλλόγων και της ομοσπονδίας που έγιναν αλλά και που ετοιμάζονται όπως εκτροφείο λαγών στο Δελβινάκι και φασιανών απελευθέρωση πέρδικας από το εκτροφείο των Πραμάτων.

Τέλος τόνισε ότι η συνέχιση της ενίσχυσης και αύξησης της κυνηγετικής συνειδήσεις πρέπει να αποτελεί ανελλιπή προσπάθεια των κυνηγετικών συλλόγων και κάλεσε όλους τους κυνηγούς να εφαρμόζουν τους κανόνες και τις ρυθμίσεις που ισχύουν την κυνηγετική περίοδο !

https://www.thesprotikospalmos.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων