Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
8/3/2010, 23:24
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 57 Joined: 13-March 09 From: Kεφαλλονιά Member No.: 9.011 |
Παιδιά αν έχετε δει ή ακούσει για κάποιο cal 16 πλαγιοκαννο λαγοτούφεκο προς πώληση, ενδιαφέρομαι
Δεν αντέχω, μολις δω λιγα λεφτα στα χερια μου αρχιζω να φαντασιωνομαι αλλο ενα δεκαεξάρι!!!!!!!!! -------------------- Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κυνηγάς μ' ένα άσχημo όπλο.
Για μένα: Πλαγιόκαννο δισκάνδαλο, διαμέτρημα 16. Κώστας ΙΔΙΟΠΛΟΥΡΓΙΑ |
|
|
|
|
|
|
9/3/2010, 10:42
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 5.002 Joined: 18-May 03 From: Χανια Member No.: 112 |
http://www.gunandknifeclassics.gr/index.ph...2&Itemid=66
Δε ξερω αν ειναι λαγοτουφεκο, αλλα ειναι ωραιο και προσιτο. Aν παλι θες πιο ωραιο δες αυτο http://www.gunandknifeclassics.gr/index.ph...5&Itemid=66 -------------------- Βικτωρας - Κ.Σ. Χανιων
Μπαμπα... Θυμασαι που ηθελα να κανω ενα συγκροτημα Heavy Metal-Progressive-Hard Core-Trance-Death Metal? Ακυρο τελικα, πηγα κυνηγι. |
|
|
|
9/3/2010, 10:44
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 28-September 07 From: Χανια-ΚΡΗΤΗΣ Member No.: 5.914 |
Παιδιά αν έχετε δει ή ακούσει για κάποιο cal 16 πλαγιοκαννο λαγοτούφεκο προς πώληση, ενδιαφέρομαι Δεν αντέχω, μολις δω λιγα λεφτα στα χερια μου αρχιζω να φαντασιωνομαι αλλο ενα δεκαεξάρι!!!!!!!!! δυστηχως αυτο το σαρακι το εχω και εγω.. να ξερεις ομως οτι δεν το μετανιονω και τα χαιρομαι ολλα.. με το καλο να το βρεις και να το χαρεις. -------------------- ![]() θα κυνυγω και θα γλεντω μεχρι να ξεψιχισω γιατι σε τουτη τη ζωη δε θα ξαναγιρισω........ |
|
|
|
9/3/2010, 11:02
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 5.002 Joined: 18-May 03 From: Χανια Member No.: 112 |
Εγω παλι, ενω εχω πεισει τον εαυτο μου, δε μπορω να πεισω τη τσεπη μου.
Πειτε κανα καλο επιχειρημα ρε παιδια, μπας και τη καταφερω Οταν την καταφερω ομως, εχει μετα γομωση σε χαρτινο φυσιγγι (αυτο ειναι υπο εξεταση ακομα) με μαλλινη ταπα και ρελιαστο κλεισιμο. Αυτο για μενα θα ηταν το τελειο. -------------------- Βικτωρας - Κ.Σ. Χανιων
Μπαμπα... Θυμασαι που ηθελα να κανω ενα συγκροτημα Heavy Metal-Progressive-Hard Core-Trance-Death Metal? Ακυρο τελικα, πηγα κυνηγι. |
|
|
|
9/3/2010, 13:34
Μήνυμα
|
|
![]() ZeD Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.152 Joined: 23-February 07 From: Κόρινθος Member No.: 4.991 |
Εγω παλι, ενω εχω πεισει τον εαυτο μου, δε μπορω να πεισω τη τσεπη μου. Πειτε κανα καλο επιχειρημα ρε παιδια, μπας και τη καταφερω Οταν την καταφερω ομως, εχει μετα γομωση σε χαρτινο φυσιγγι (αυτο ειναι υπο εξεταση ακομα) με μαλλινη ταπα και ρελιαστο κλεισιμο. Αυτο για μενα θα ηταν το τελειο. Το δεύτερο πραγματικά είναι τέλειο... Βίκτωρα το μόνο επιχείρημα που μπορώ να σου πω είναι ότι η ζωή είναι μιρκή και δεν πρέπει να αφήνουμε αποθειμένα... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 14:11
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.197 Joined: 11-September 09 Member No.: 10.028 |
Πειτε κανα καλο επιχειρημα ρε παιδια, μπας και τη καταφερω Προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι επένδυση λόγω οικονομικής κρίσης και ενδεχόμενης πτώχευσης! Και εδώ που τα λέμε έτσι είναι, αλλά υπό προυποθέσεις. -------------------- "Si vis pacem, para bellum"
|
|
|
|
9/3/2010, 14:29
Μήνυμα
|
|
Χαχαχα, δικιο εχετε, αλλα προεχουν αλλα πιο σημαντικα απο ακομα ενα οπλο. Χωρια που εκτος του οπλου πρεπει να επενδυσω σε υλικα γομωσεων, και ρελιαστηρι.
-------------------- Βικτωρας - Κ.Σ. Χανιων
|
|
|
9/3/2010, 14:55
Μήνυμα
|
|
![]() ZeD Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.152 Joined: 23-February 07 From: Κόρινθος Member No.: 4.991 |
Χαχαχα, δικιο εχετε, αλλα προεχουν αλλα πιο σημαντικα απο ακομα ενα οπλο. Χωρια που εκτος του οπλου πρεπει να επενδυσω σε υλικα γομωσεων, και ρελιαστηρι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την διασφάλιση των κεφαλαιακών αποταμιέυσεων σ περιόδους οικονομικής δυσπραγίας, υψηλού πληθωρισμού και αβεβαιότητα ως προς την συναλλαγματική ισοτιμία...\\Σε αυτές τις περιόδους την μεγαλύτερη εγγύηση προσφέρουν τα πολύτιμα μέταλλα... συνεπώς... όχι τύψεις δεν θα έχεις με την αγορά αλλά και καθαρή συνείδηση... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 14:57
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.175 Joined: 27-October 08 Member No.: 8.109 |
Πόσο ζυγίζει ένα 16άρι?
|
|
|
|
9/3/2010, 14:58
Μήνυμα
|
|
Πόσο ζυγίζει ένα 16άρι? Περίπου 200 γραμμάρια κατά μέσο όρο πιο ελαφρύ από το 12 κάρι, ίσως και λιγότερο... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 15:53
Μήνυμα
|
|
Θα το τολμησω παντως καποια στιγμη, γιατι παντα το γουσταρα. Το μονο που δε μ'αρεσε ποτε ηταν το αγγλε κοντακι. Αλλα σαν διαμετρημα, σαν τουφεκια, και σαν οπτικη εμφανιση, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ισορροπημενο απο οποιοδηποτε αλλο. Αντε ισως και το 36αρι, αλλα αυτο παλι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
|
|
|
9/3/2010, 16:09
Μήνυμα
|
|
Θα το τολμησω παντως καποια στιγμη, γιατι παντα το γουσταρα. Το μονο που δε μ'αρεσε ποτε ηταν το αγγλε κοντακι. Αλλα σαν διαμετρημα, σαν τουφεκια, και σαν οπτικη εμφανιση, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ισορροπημενο απο οποιοδηποτε αλλο. Αντε ισως και το 36αρι, αλλα αυτο παλι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Εγώ πάλι νομίζω πως το 20άρι, αυτές τις benelli τις 20άρες πολύ τις ζαχαρώνω... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 16:26
Μήνυμα
|
|
Σορρυ, αλλα αν πας σε 20αρι αυτογεμες, γιατι δε κοιτας και την Franchi 48AL;
|
|
|
9/3/2010, 16:28
Μήνυμα
|
|
Σορρυ, αλλα αν πας σε 20αρι αυτογεμες, γιατι δε κοιτας και την Franchi 48AL; Ούτε που την έχω δει... Δεν σκοπευω να αγροάσω απλώς μου αρέσουν... Έχεις κανενα Link? -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 18:24
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.197 Joined: 11-September 09 Member No.: 10.028 |
Εγώ πάλι νομίζω πως το 20άρι, αυτές τις benelli τις 20άρες πολύ τις ζαχαρώνω... Ώπα, το Benelli VS Beretta έπιασε τόπο δηλαδή; -------------------- "Si vis pacem, para bellum"
|
|
|
|
9/3/2010, 19:25
Μήνυμα
|
|
|
|
|
9/3/2010, 19:51
Μήνυμα
|
|
Ώπα, το Benelli VS Beretta έπιασε τόπο δηλαδή; Όχι απλός είναι πολύ όμορφες... και επίσης μου αρέσουν είπα όχι ότι θα τις αγοράσω... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 19:52
Μήνυμα
|
|
Δεν μου πολύ αρέσει... να σου πω την αλήθεια η crio είναι πολύ πιο όμορφη... -------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
9/3/2010, 21:12
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 57 Joined: 13-March 09 From: Kεφαλλονιά Member No.: 9.011 |
Στην Αμερικη (ειδικα στον Νοτο) κυνηγουν φτερωτα (φασιανο, περδικα, ορτυκι) μονο με 20 και 28. Πανεμορφα και ελαφρια.
Επισης το 20 πολυ καλο σε κυνηγι αγριογουρουνου. Μερικοι χρησιμοποιουν ακομα και 36!!! Μονοβολα φυσικα.. Για μενα ομως που κυνηγω μονο λαγο, το 16 ειναι αυτο που με εχει μαγεψει.. This is the 16 gauge .........feels like 20, kills like 12 -------------------- Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κυνηγάς μ' ένα άσχημo όπλο.
Για μένα: Πλαγιόκαννο δισκάνδαλο, διαμέτρημα 16. Κώστας ΙΔΙΟΠΛΟΥΡΓΙΑ |
|
|
|
9/3/2010, 22:17
Μήνυμα
|
|
Παλια το ειχα διαβασει, δε θυμαμαι που, ουτε ποιος το ειχε πει.
"Αν θες οπλο δυνατο, παρε το 12. Αν θες οπλο ελαφρυ παρε το 20. Αν θες και τα 2, παρε το 16." -------------------- Βικτωρας - Κ.Σ. Χανιων
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 10/9/2010, 13:47 |