Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
16/1/2009, 01:00
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 23-December 08 From: Εδεσσα Member No.: 8.447 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ OPEL FRONDERA ΤΟΥ 96,ΔΥΛΙΤΡΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΑ 4900.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
|
|
|
|
|
|
|
17/1/2009, 19:57
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 731 Joined: 28-May 03 Member No.: 192 |
http://www.carsurvey.org/reviews/opel/frontera/r38695/
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?...mp;article=1831 kai alla polla -------------------- ΑΘΗΝΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ
|
|
|
|
17/1/2009, 21:04
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 453 Joined: 19-August 06 From: αθηνα αιγαλεω Member No.: 4.090 |
ειναι καλο αλλα παρε και το βενζιναδικο μαζι σου.
-------------------- |
|
|
|
18/1/2009, 20:30
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 23-December 08 From: Εδεσσα Member No.: 8.447 |
|
|
|
|
18/1/2009, 22:49
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 252 Joined: 15-May 03 From: ΓΑΛΑΤΣΙ Member No.: 25 |
Φίλε Κώστα καλησπέρα, Δεν ξέρω από τιμές και με βάση την κρίση της αγοράς, πιστεύω ότι θα βρεις καλές τιμές. Γιατί δεν κοιτάς για SUZUKI, εγώ έχω εδώ και δυο χρόνια το GRAND VITARA 1.6cc 2000 μοντ. και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από συμπεριφορά και από σέρβις αλλά και από κατανάλωση (παρά το ότι κουβαλάω μπαούλο, σκυλόκουτο, συν τα πράγματα). Χωρίς να έχω προσωπική άποψη (γι’ αυτό δεν έγραψα από την αρχή) από το FRONDERA, ξέρω από φίλο που το είχε και το πούλησε ότι και προβλήματα του έκανε αλλά ήταν και πολύ φαγανο. -------------------- Νίκος Ζευγώλης
3ος Κυν. Συλλ. Αστρους www.pefop.org www.vitaraclub.gr |
|
|
|
19/1/2009, 21:45
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 28-October 07 Member No.: 6.144 |
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΙΑ SPORTAGE, TO TERIOS KAI TO FEROZA
|
|
|
|
19/1/2009, 21:46
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 634 Joined: 19-September 07 Member No.: 5.860 |
Φίλε ένα είναι το 4Χ4 για το βουνό LADA 1700 του 2002 και μετά .
Υδραυλικό τιμόνι, ιντζεξιον , A/C ,μόνιμη τερακηνηση, μηχανικό επιλογέα αργής τετρακηνησης και κάρο μηχανικό. Τέσσερις κυνηγοί με τα παρελκυόμενα κούτα μεταφοράς σκύλου με δυο σκυλιά σκάρα μόνιμη και μέση ταχύτητα τα 120/130 χιλιομετρα την ώρα έκαψα 20 ευρο βενζίνα . Απόσταση που κάναμε 320 χιλιομετρα εκ τον οπίων 60 χιλιομετρα σε βουνό με λάσπες νερά και παρά πολύ άσχημο δρομο. Σύνολο χιλιομέτρων 380χιλιομετρα -------------------- Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.....ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ Κρανίτης Ιωάννης Πρόεδρος Δ./Σ. Σ.Ε.Σ.Κ.Φ. http://www.seskf.com http://seskf.phpbb24.com seskf2009@gmail.com Κ.Σ. 1ος Πειραιά |
|
|
|
19/1/2009, 21:59
Μήνυμα
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 17-December 06 From: SWEDEN - STOCKHOLM Member No.: 4.637 |
Φίλε ένα είναι το 4Χ4 για το βουνό LADA 1700 του 2002 και μετά . Υδραυλικό τιμόνι, ιντζεξιον , A/C ,μόνιμη τερακηνηση, μηχανικό επιλογέα αργής τετρακηνησης και κάρο μηχανικό. Τέσσερις κυνηγοί με τα παρελκυόμενα κούτα μεταφοράς σκύλου με δυο σκυλιά σκάρα μόνιμη και μέση ταχύτητα τα 120/130 χιλιομετρα την ώρα έκαψα 20 ευρο βενζίνα . Απόσταση που κάναμε 320 χιλιομετρα εκ τον οπίων 60 χιλιομετρα σε βουνό με λάσπες νερά και παρά πολύ άσχημο δρομο. Σύνολο χιλιομέτρων 380χιλιομετρα Γιαννη καλησπερα. Μηπως εχεις καποιο λαθος στα γραφομενα σου; To jimny Μου 1300 παει 40λτ/400χλμ με μεση ταχυτητα 90χλμ/ωρα. Με το νιβακλα τοσα ατομα και τετοια γκαζια εκαψες μονο τοσο??? Μηπως λεω μηπως εχει κολησει κανα φλοτερ? |
|
|
|
20/1/2009, 05:08
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 7-July 05 From: Αρτεμις Αττικης Member No.: 3.035 |
Φίλε ένα είναι το 4Χ4 για το βουνό LADA 1700 του 2002 και μετά . Υδραυλικό τιμόνι, ιντζεξιον , A/C ,μόνιμη τερακηνηση, μηχανικό επιλογέα αργής τετρακηνησης και κάρο μηχανικό. Τέσσερις κυνηγοί με τα παρελκυόμενα κούτα μεταφοράς σκύλου με δυο σκυλιά σκάρα μόνιμη και μέση ταχύτητα τα 120/130 χιλιομετρα την ώρα έκαψα 20 ευρο βενζίνα . Απόσταση που κάναμε 320 χιλιομετρα εκ τον οπίων 60 χιλιομετρα σε βουνό με λάσπες νερά και παρά πολύ άσχημο δρομο. Σύνολο χιλιομέτρων 380χιλιομετρα Μαλλον καποιο λαθος υπολογισμο εκανες φιλε μου.Γιατι 380χλμ με 20 ευρα(24λιτρα δηλαδη)...Δηλαδη καιει 6,3λτ στα 100χλμ??Με 120-130??Δεν υπαρχει τετοιο αμαξι,εκτος αν ξεχασες να υπολογισεις την βενζινη που ηδη ειχε μεσα.Φιλικα Δημητρης -------------------- Δημητρης Κ.Σ. Κορωπιου
|
|
|
|
20/1/2009, 05:18
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 7-July 05 From: Αρτεμις Αττικης Member No.: 3.035 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ OPEL FRONDERA ΤΟΥ 96,ΔΥΛΙΤΡΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΑ 4900.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Φιλε Κωστα,η γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις με το εν λογω οχημα.Ειναι πολυεξοδο,χωρις ανταλλακτικα,δεν παει βημα,καιει πολλα και ειναι πολυ παλιο.Ειχα ψαχτει παλιοτερα και δεν αξιζε.Νομιζω σε αυτα τα χρηματα ειναι δυσκολο να βρεις κατι καλο(4χ4),και σε σχετικα καλη κατασταση.Ισως να σκεφτεις να ανεβεις,αν εχεις τη δυνατοτητα,στο οικονομικο για να βρεις κατι καλο.Ισως 2 με 2.5 χιλιαρικα ακομη.Π.χ Vitara Wagon,Feroza 98+,Vitara 3d....Φιλικα Δημητρης -------------------- Δημητρης Κ.Σ. Κορωπιου
|
|
|
|
20/1/2009, 14:21
Μήνυμα
|
|
|
|
|
|
20/1/2009, 19:02
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 634 Joined: 19-September 07 Member No.: 5.860 |
Και εγώ την ίδια απορία είχα με εσάς στην αρχή που το πήρα το LADA.
Πριν ξεκινήσω το πρωί την διαδρομή για το κυνήγι γεμίζω μέχρι επάνω το ρεζερβουάρ και το απόγεμα που γυρνάμε πάλι το γεμίζω από το ίδιο βενζινάδικο . Άρα δεν μπορεί να γίνει κάποιο λάθος στην μέτρηση . Το φλοτέρ δεν το κοιτάω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει τη ακριβός δείχνει. Την ίδια απορία είχε και ο ΤΡΟΜΟΣ ώσπου πήγαμε για κυνήγι μαζί και το διαπίστωσε ο ίδιος ότι το συγκεκριμένο δεν καίει τόσο. Όταν το είπα στο μηχανικό μου που ασχολείται μόνο με τα συγκεκριμένα τζιπ μου απάντησε όπως και η αντιπροσωπεία της LADA από το 2002 και μετά τα βγάζουνε με φουλ ιτζεξιον και έχουνε πέσει πολύ στην κατανάλωση. Άρα θέμα λάθους δεν υφίσταται για την μέτρηση της κατανάλωσης στο καύσιμο. -------------------- Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.....ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ Κρανίτης Ιωάννης Πρόεδρος Δ./Σ. Σ.Ε.Σ.Κ.Φ. http://www.seskf.com http://seskf.phpbb24.com seskf2009@gmail.com Κ.Σ. 1ος Πειραιά |
|
|
|
20/1/2009, 19:41
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.257 Joined: 28-May 03 From: ΔΙΒΡΗ Member No.: 188 |
ΕΓΩ ΕΙΧΑ NIVA 1,7MPI TOY 2002ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ 97000ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ 23/4/08 ΜΕ ΝΕΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ NIVACLUB ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ NIVA,ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ 16/75/185,ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΣΚΥΛΙ,ΜΟΝΙΜΑ ΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 120-130 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,9-11 ΛΙΤΡΑ.Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΗΤΑΝ 7,8Λ.ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ.ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΩ ΛΙΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΛΑ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.Ο Μ.Ο. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ 10ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΣΤΟ CLUB ΛΕΜΕ:<<ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ NIVA>>
-------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
20/1/2009, 20:31
Μήνυμα
|
|
Φίλε ΛΕΩΝ αυτό είπα και εγώ ότι έχει βελτιωθεί η κατανάλωση για τα αμάξια αυτά πολύ και δεν πιστεύουνε με το δείκτη έχω πρόβλημα και εγώ το γεμίζω και μετά από δέκα χιλιομετρα στης στροφές η στα φρένα τρελαίνεται την ίδια απάντηση είχα και από τον μηχανικό μου για τον δείκτη αν τον αλλάξω πάλι τα ίδια θα κάνη.
Έχει πατεντάρει μια μετατροπή να γίνεται μπροστηνοκηνητο και όσους έχω ρωτήσει που τους το έχει φτιάξη έχουνε μύωση καυσίμων αρκετή. Γλιτώνεις και το πίσω διαφορικό από φθορές και θόρυβο καθώς περισσότερα χιλιομετρα και πιο ξεκούραστο ταξίδι στην εθνική. Το έχω δη και το έχω οδηγήσει και έμεινα ευχαριστημένος μάλλον μετά το τέλος του κυνηγίου θα πάω για την μετατροπή. Πάντως μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές σε τζιπ το μόνο που αντέχει για εμάς είναι ο ρώσος πρωτόγονο αλλά δεν σε κρεμάει ποτέ και από ανταλλακτικά και σέρβις πολύ φθηνά . Όποιος μπορεί ας μας ακολουθήσει στο βουνό. -------------------- Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ
|
|
|
20/1/2009, 21:47
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.577 Joined: 21-October 04 Member No.: 2.217 |
τέτοια κατανάλωση είναι πραγματικά χαμηλή...
ΥΓ Μην ξεχνάμε ότι το 4χ4 είναι ο ένας παράγοντας που μας πάει όπου θέλουμε εκτός δρόμου... -------------------- Όχι στην μόλυνση του Θριασείου Πεδίου Όχι στην δημιουργία μονάδας Ηλεκτροπαραγωγης στην Χαλυβουργική Όχι στην παραγωγή μονάδας διαχείρησης αποβλήτων στην Δυτική Αττική Όχι στην δημιουργία λιμανιού στο Σκαραμαγκά Ναι στην Επαναδημιουργία της Λίμνης Ξυνιάδος... |
|
|
|
20/1/2009, 22:36
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.373 Joined: 5-August 03 From: Γλυκά Νερά-Χαλάνδρι Member No.: 437 |
[ Όποιος μπορεί ας μας ακολουθήσει στο βουνό. Άνετα σε φτάνω φίλε μου!!!!!! -------------------- |
|
|
|
20/1/2009, 23:39
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 413 Joined: 30-September 08 From: AIGALEO Member No.: 7.924 |
Και εγώ την ίδια απορία είχα με εσάς στην αρχή που το πήρα το LADA. Πριν ξεκινήσω το πρωί την διαδρομή για το κυνήγι γεμίζω μέχρι επάνω το ρεζερβουάρ και το απόγεμα που γυρνάμε πάλι το γεμίζω από το ίδιο βενζινάδικο . Άρα δεν μπορεί να γίνει κάποιο λάθος στην μέτρηση . Το φλοτέρ δεν το κοιτάω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει τη ακριβός δείχνει. Την ίδια απορία είχε και ο ΤΡΟΜΟΣ ώσπου πήγαμε για κυνήγι μαζί και το διαπίστωσε ο ίδιος ότι το συγκεκριμένο δεν καίει τόσο. Όταν το είπα στο μηχανικό μου που ασχολείται μόνο με τα συγκεκριμένα τζιπ μου απάντησε όπως και η αντιπροσωπεία της LADA από το 2002 και μετά τα βγάζουνε με φουλ ιτζεξιον και έχουνε πέσει πολύ στην κατανάλωση. Άρα θέμα λάθους δεν υφίσταται για την μέτρηση της κατανάλωσης στο καύσιμο. ΕΠΙΒΕΩΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΝΗ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΕΙ!!! -------------------- ΣΕΣΚΦ 2009
www.seskf.com |
|
|
|
21/1/2009, 07:33
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.257 Joined: 28-May 03 From: ΔΙΒΡΗ Member No.: 188 |
ΦΙΛΕ ΝΑΒΑΧΟ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ 4Χ4.ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 450 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡ.ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.ΜΠΕΣ ΔΕΣ www.nivaclub.gr,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΕ ΘΟΡΥΒΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ,ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ.ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΙΜΟ 4Χ4,ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΠΗ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΙΣΟΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ.
-------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
21/1/2009, 18:45
Μήνυμα
|
|
Φίλε ΛΕΩ αυτός που κάνη την μετατροπή δίνη κίνηση μόνο στον μπροστά άξονα και με τρίτο εσωτερικό λευγιε δίνη την γρήγορη τετρακηνηση και φυσικά παραμένουνε ως έχει οι άλλοι δυο λεβγιεδες το ξέρω ότι χάνο από την ευστάθεια του αυτοκίνητου στο δρομο γιατί η μόνιμη τετρακηνηση δεν σε πετάει σε στροφή και δεν έχεις γλιστρήματα σε βροχή .
Αν και είμαι της απόψεις ότι ο κατασκευαστής πάντα ξέρη τη κατασκευάζει και πώς το κατασκευάζει και δεν χρειάζονται μετατροπές γιατί όσο το σκαλίζεις αυτό πεινάει και περισσότερο. Αν το σκεφτόμουνα να την κάνω ήτανε για την κατανάλωση της βενζίνης , τελικά είναι εντάξει από κατανάλωση ούτω σώστε μάλλον θα το αφήσω όπως έχει . Στο κλαπ είμαι γραμμένος αλλά δεν το παρακολουθώ για να είμαι ειλικρινείς. -------------------- Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ
|
|
|
26/1/2009, 21:30
Μήνυμα
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 824 Joined: 17-December 06 From: SWEDEN - STOCKHOLM Member No.: 4.637 |
Φίλε ΛΕΩ αυτός που κάνη την μετατροπή δίνη κίνηση μόνο στον μπροστά άξονα και με τρίτο εσωτερικό λευγιε δίνη την γρήγορη τετρακηνηση και φυσικά παραμένουνε ως έχει οι άλλοι δυο λεβγιεδες το ξέρω ότι χάνο από την ευστάθεια του αυτοκίνητου στο δρομο γιατί η μόνιμη τετρακηνηση δεν σε πετάει σε στροφή και δεν έχεις γλιστρήματα σε βροχή . Αν και είμαι της απόψεις ότι ο κατασκευαστής πάντα ξέρη τη κατασκευάζει και πώς το κατασκευάζει και δεν χρειάζονται μετατροπές γιατί όσο το σκαλίζεις αυτό πεινάει και περισσότερο. Αν το σκεφτόμουνα να την κάνω ήτανε για την κατανάλωση της βενζίνης , τελικά είναι εντάξει από κατανάλωση ούτω σώστε μάλλον θα το αφήσω όπως έχει . Στο κλαπ είμαι γραμμένος αλλά δεν το παρακολουθώ για να είμαι ειλικρινείς. Αφου συμφνητε τοτε τοσο θα καιει.Πραγματικα εκλησομαι .Εχω κολλησει στα 13-14+ lt /100km! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 7/9/2010, 13:02 |