Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )

20 Σελίδες V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ΑΓΟΡΑ 4Χ4, Μεταχειρισμένα
kostass
αποστολή 10/7/2009, 12:18
Μήνυμα #201

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 8.784

Έχει ξαναδεί κάποιος αυτό το σύστημα για να φουσκώσει λάστιχο;

http://www.greektube.org/content/view/55425/2/
Go to the top of the page

+Quote Post
kostass
αποστολή 31/8/2009, 18:51
Μήνυμα #202

Advanced Member

Έχω εδώ και λίγους μήνες το suzuki sx 4 (4X4) και σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα και να βάλω κάτι σε περισσότερο εκτός δρόμου.

Στη διάστασή του δεν προσφέρεται κάτι σε εκτός δρόμου. Αυτό το είχε επισημάνει εξάλλου και κάποιος συνάδελφος από εδώ όταν έκανα σχετική έρευνα πριν την αγορά του αυτοκινήτου και, αν θυμάμαι είχε προτείνει κάτι σε αναγόμωση (wink.gif.

Έμπορος ελαστικών μου πρότεινε ως λύση να βάλω λάστιχο λίγο μεγαλύτερο (σε yokohama δε θυμάμαι ακριβώς τον τύπο) και συγκεκριμένα είπε ότι σε διαστάσεις είναι 1 cm πιό φαρδύ και 1cm πιό ψηλό (215/60χ16) από αυτά που φοράει. Ζάντα είπε δε θα χρειαστεί καινούργια. Στο συνεργείο πάλι ο μάστορας μου είχε πει να βάλω αν θέλω κάτι σε 50 -50 αλλά να μην αλλάξω το "βήμα" του ελαστικού, δηλαδή να μην κάνω ακριβώς αυτό που μου πρότεινε ο έμπορος ελαστικών. Ο λαστιχάς βέβαια μου είπε : τι ξέρουν αυτοί στο συνεργείο κ.τ.λ...

Το ερώτημα είναι: αλλάζει κάτι στο αυτοκίνητο σε θέματα ασφάλειας κ.λ.π αν βάλω το ελαστικό που πρότεινε ο έμπορος ελαστικών;

+Quote Post
androu
αποστολή 31/8/2009, 19:17
Μήνυμα #203

Tiratore di Fossa Olimpica

From: Αθήνα
Member No.: 1.793

Φιλε μου , σε 215/60/16 , όπως φαινεται και από το http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html
το νεο λάστιχο εχει 1,84% διαφορα με το παλιο , με επιτρεπόμενη διαφορά για να μην εχεις πρόβλημα το -+ 2,5% .

Οπότε είσαι οκ για να κανεις την αλλαγή και αν σου ειπε για yokohama , μαλλον λεει για τα geolandar ATS G012 , που ειναι πολύ καλά ( Αυτά θα βάλω κι’ εγω σε κανα μηνα στο tucson μου) .

--------------------
Φιλικά ,

Γιάννης Ανδρούτσος
-----------
Grandi campioni, diversa nazionalità, diversa età, diversi stili di vita e di tiro.
Eppure tutti hanno una cosa in comune... vincono con un fucile Perazzi e Beretta !!!

+Quote Post
meligSpiros
αποστολή 31/8/2009, 19:49
Μήνυμα #204

Advanced Member

From: Κορωπί
Member No.: 6.425

Παράθεση (kostass @ 31/8/2009, 18:51) *
Έχω εδώ και λίγους μήνες το suzuki sx 4 (4X4) και σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα και να βάλω κάτι σε περισσότερο εκτός δρόμου.

Στη διάστασή του δεν προσφέρεται κάτι σε εκτός δρόμου. Αυτό το είχε επισημάνει εξάλλου και κάποιος συνάδελφος από εδώ όταν έκανα σχετική έρευνα πριν την αγορά του αυτοκινήτου και, αν θυμάμαι είχε προτείνει κάτι σε αναγόμωση (wink.gif.

Έμπορος ελαστικών μου πρότεινε ως λύση να βάλω λάστιχο λίγο μεγαλύτερο (σε yokohama δε θυμάμαι ακριβώς τον τύπο) και συγκεκριμένα είπε ότι σε διαστάσεις είναι 1 cm πιό φαρδύ και 1cm πιό ψηλό (215/60χ16) από αυτά που φοράει. Ζάντα είπε δε θα χρειαστεί καινούργια. Στο συνεργείο πάλι ο μάστορας μου είχε πει να βάλω αν θέλω κάτι σε 50 -50 αλλά να μην αλλάξω το "βήμα" του ελαστικού, δηλαδή να μην κάνω ακριβώς αυτό που μου πρότεινε ο έμπορος ελαστικών. Ο λαστιχάς βέβαια μου είπε : τι ξέρουν αυτοί στο συνεργείο κ.τ.λ...

Το ερώτημα είναι: αλλάζει κάτι στο αυτοκίνητο σε θέματα ασφάλειας κ.λ.π αν βάλω το ελαστικό που πρότεινε ο έμπορος ελαστικών;

Δεν θα αλλάξει κάτι τραγικά σε ασφάλεια η σε αίσθηση.
Ωστόσο, μεγαλύτερο φάρδος ίσον μεγαλύτερες απώλειες σε τριβές και περισσότερες αντιδράσεις στο τιμόνι, μεγαλύτερη εξωτερική διάμετρος ίσον μακρύτερο βήμα και μειωμένες επιταχύνσεις, ικανότητα ανάβασης και αλοίωση ενδείξεων χιλιομετρητή.
Εξαρτάται πάντα από το κατα πόσο φαρδύτερο και ψηλότερο θα είναι το νέο λαστιχο απο αυτό που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής.
Αν δεν βρείς κάτι σε εκτός δρόμου κοίτα στα χωμάτινα αγωνιστικά.

--------------------
Φιλικα,
Σπύρος Ρασσιάς
Κ.Σ. Κορωπίου.

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 31/8/2009, 20:01
Μήνυμα #205

Advanced Member

From: Thessaloniki
Member No.: 5.434

Koίταξε θεωρητικά όλα αλλάζουν....

Και με ένα cm διαφορά....

Το θέμα είναι τι θέλεις ???

Εγώ με BF Goodrich απο 235/60/16(μαμά) πήγα σε 215/70/16. Και στην επόμενη αλλαγή θα βάλω και 225....

Εχασα λίγο σε επιδόσεις και αυξήθηκε η κατανάλωση απειροελάχιστα...και ψήλβωσα κιόλας!!!!!

Θεωρητικά πάντα!!!!

Πρακτικά όμως το αμάξι πάει μια χαρά εκτός δεν παίζεται και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!!!!

Τώρα άμα φοράς ενα καλα λάστιχο δρόμου και μπαίνεις σετις στροφές με 100-110 πχ ε με το ΑΤ σίγουρα θα πέσεις στα 80-90...Οχι ότι εχει πρόβλημα απλά δεν σου δίνει τόση σιγουριά...
Καταλαβαίνει ότι μιλάω για οριακά πράγματα!!!!

Πχ ενα βροχολάστιχο στη βροχή κάνει παπάδες!!! Αν βάλεις ένα κανονικό μόλις βρέχει ψιλομαζεύεσαι!!!!

Αν το αμάξι το πας εκτός να το βάλεις το λαστιχο και μν ακούς τι σου λεει ο μάστορας. Καλά σου λέει αυτός από την πλευρά του πάντα....

Αλλά αμα δεν το πειράξεις το οff road εργαλείο .....Δν έχει νόημα!!!

--------------------
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα!
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS!

+Quote Post
DIMAR1039
αποστολή 31/8/2009, 21:48
Μήνυμα #206

Advanced Member

From: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟ
Η ΕΒΡΟΥ
Member No.: 8.704

Kαραρχην ΜΑΚΡΥΑ απο αναγομωση!!Ειναι θεμα ασφαλειας!Απο κει και περα συμφωνω με τους παραπανω.Θα χασεις λιγο σε επιδωσεις , καταναλωση και θορυβο αλλα θα κερδισεις πολαπλασια σε ικανοτητα.Θα εχεις πιο μαλακο περπατημα και λιγοτερους τριγμους και φθορα στο αυτοκινητο(αποροφα κατα πολυ τους κραδασμους).

--------------------
Ο σταυραετός τα νύχια του
Με λάσπη δε λερώνει
Γιατί πατεί σε κορυφές
Που έχουν πάντα χιόνι

ΣΣΚΠ επισημος αντιπροσωπος Εβρου

+Quote Post
vagelisb
αποστολή 31/8/2009, 22:20
Μήνυμα #207

Advanced Member

From: Θεσσαλονίκη
Member No.: 9.893

Εγω ειμαι της γνωμης να μην αλλαξεις διασταση και να βαλεις τα continental cross contact τα εχω δοκιμασει σε jimny και εμεινα πολυ ευχαριστημενος, ειναι πραγματικα 50/50.

--------------------
Μπαλλάς Βαγγέλης
Κυνηγ. Συλ. Αμπελοκηπων

http://www.youtube.com/watch?v=ooXbkmuGgAo

+Quote Post
dimoik
αποστολή 31/8/2009, 23:51
Μήνυμα #208

Advanced Member

From: Αρτεμις Αττικης
Member No.: 3.035

Παράθεση (kostass @ 31/8/2009, 18:51) *

Κωστα νομιζω οτι η μοναδικη εταιρια που εχει ελαστικο all-terrain (50-50) σε διασταση 215/60-16 ειναι η Yokohama το G012(AT-S)οπως προαναφερε ενας φιλος πιο πριν.Η μαμα η διασταση στο αμαξι σου πρεπει να ειναι 205/60-16.Κατα τη γνωμη μου μπορεις να το βαλεις χωρις προβληματισμο,αρκει να εχεις υποψη σου καποια απωλεια επιταχυνσης(μικρη),λιγο στην καταναλωση αυξηση.Ειναι ομως πολυ μικρες οι αλλαγες οχι τιποτα τραγικο και κυριως οχι επικινδυνο.Το εν λογω ελαστικο ειναι παντως πολυ καλο και σε βροχη και σε στεγνο,ενω στο βουνο δεν θα σε προδωσει σε λασπες,χιονια.Μεγαλη προσοχη θελει στον παγο,αλλα αυτο ειναι γενικοτερο προβλημα σε ολα τα ελαστικα αυτης της κατηγοριας.Ελπιζω να βοηθησα λιγο.... rolleyes.gif

--------------------
Δημητρης Κ.Σ. Κορωπιου

+Quote Post
kostass
αποστολή 1/9/2009, 08:50
Μήνυμα #209

Advanced Member

Έψαξα λίγο και σε forum τετρακίνησης και είδα ότι παρόμοια θέματα για ελαστικά αλλά και ειδικά για sx4 και fiat sedici (είναι τα ίδια κατά βάση) έχουν συζητηθεί και οι απόψεις πάνω κάτω κινούνται στο ίδιο πνεύμα με τις δικές σας. Το πρόβλημα από ό,τι φαίνεται έχει απασχολήσει και άλλους και λογικό είναι γιατί ένα τετρακίνητο δεν θα ήταν άσχημο να δίνει εξ` αρχής τη δυνατότητα και για ένα λάστιχο περισσότερο χωμάτινο.

Οπότε προχωράμε από 205/60/16 σε Yokohama 215/60/16.

Vagelisb θα με βόλευε αυτό που προτείνεις αλλά στη διάσταση 205/60/16 δεν βρήκα continental cross contact, όπως άλλωστε και τίποτε άλλο.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

+Quote Post
androu
αποστολή 1/9/2009, 10:33
Μήνυμα #210

Καλή επιλογή ...

Γράψε τι τιμή θα βρείς και που cool.gif

--------------------
Φιλικά ,

Γιάννης Ανδρούτσος
-----------
Grandi campioni, diversa nazionalità, diversa età, diversi stili di vita e di tiro.
Eppure tutti hanno una cosa in comune... vincono con un fucile Perazzi e Beretta !!!

+Quote Post
savvas415
αποστολή 1/9/2009, 10:46
Μήνυμα #211

Advanced Member

From: Drama
Member No.: 9.814

Οι τρεις τύποι λάστιχων που θεωρούνται οι κορυφαίοι στα εκτός δρόμου λάστιχα. Yokohama Geolander (με αυτοκαθαριζόμενο πέλμα), Goodyear Wragler και τέλος και ίσως το κορυφαίο από τα τρία το Brigestone Dueler. Ανάλογα βέβαια και για τι χρήση το θέλεις. Επειδή το sx4 δεν είναι τζιπ λογικά δεν ανεβαίνεις σε βουνά με μεγάλη κλίση. Αν η χρήση του λάστιχου είναι μόνο σε χώμα κατά τη γνώμη μου να παραμείνεις σε δείκτη Η/Τ (ασφάλτινα). Βάζοντας εκτός δρόμου λάστιχα σίγουρα θα έχεις επιπτώσεις στο αμάξι σου και ειδικά αν το έχεις για οικογενειακό και κάνεις ταξίδια ο θόρυβος στην καμπίνα θα είναι έντονος ενώ θα είναι και κουραστικά στα πολύωρα ταξίδια.

Όλα αυτά φιλικά!!! wink.gif

Η απόφαση είναι δική σου wink.gif

--------------------
Οποιος θέλει ας πάει εκεί που μπορώ να πάω εγώ!!!!!

+Quote Post
savvas415
αποστολή 1/9/2009, 10:50
Μήνυμα #212

Advanced Member

Ξέχασα να προσθέσω, επειδή αναφέρεις ότι απο 205 θέλεις να βάλεις 215 να κοιτάξεις μήπως υπάρχει περίπτωση να βρίσκεις στο θόλο και αν ποτέ χρειαστεί να βάλεις αλυσίδες να κοιτάξεις αν βρίσκουν και αυτές.

--------------------

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 1/9/2009, 11:25
Μήνυμα #213

Advanced Member

Παράθεση (savvas415 @ 1/9/2009, 10:46) *
Οι τρεις τύποι λάστιχων που θεωρούνται οι κορυφαίοι στα εκτός δρόμου λάστιχα. Yokohama Geolander (με αυτοκαθαριζόμενο πέλμα), Goodyear Wragler και τέλος και ίσως το κορυφαίο από τα τρία το Brigestone Dueler. Ανάλογα βέβαια και για τι χρήση το θέλεις. Επειδή το sx4 δεν είναι τζιπ λογικά δεν ανεβαίνεις σε βουνά με μεγάλη κλίση. Αν η χρήση του λάστιχου είναι μόνο σε χώμα κατά τη γνώμη μου να παραμείνεις σε δείκτη Η/Τ (ασφάλτινα). Βάζοντας εκτός δρόμου λάστιχα σίγουρα θα έχεις επιπτώσεις στο αμάξι σου και ειδικά αν το έχεις για οικογενειακό και κάνεις ταξίδια ο θόρυβος στην καμπίνα θα είναι έντονος ενώ θα είναι και κουραστικά στα πολύωρα ταξίδια.

Όλα αυτά φιλικά!!! wink.gif

Η απόφαση είναι δική σου wink.gif

Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις οτι αυτά τα 3 ξεπερνάνε τα ΒF Goodrich στο χώμα.....ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ!!!!
Και δν μιλάω για άσφαλτο , βρεγμένο , κρατήματα θόρυβο κτλπ κτλπ....

Επειδή είπες εκτός δρόμου μιλάω για πέτρα χώμα χιόνι λάσπη πάγο!!!! Δν υπάρχει καλύτερο ΑΤ λάστιχο....Αλλωστε φαίνεται και από το πέλμα του....
Για μικτη χρήση σε ΑΤ ναι υστερεί αρκετά στο βρεγμένο....Οπως και το Bridgestone....Για το Geolander δν ξέρω....
Ξέρω όμως ότι και τα δύο μπουκώνουν για πλάκα στη λάσπη...!@!@!@!!

--------------------

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

+Quote Post
androu
αποστολή 1/9/2009, 11:43
Μήνυμα #214

Η διαφορά είναι ότι με τα BF Goodrich AT , στην βρεγμένη άσφαλτο με γλίτσα , όπως χθές , απλά κάνεις πατινάζ ...

Φίλος με ένα RAV4 με BF Goodrich , χθες με την βροχή έπαθε μεγάλη πλάκα σε μια κατηφόρα (κόντεψε να φύγει εκτός δρόμου).

Μπορεί να είναι όντως καλύτερα εκτός δρόμου , αλλά στην άσφαλτο μειονεκτούν σε σχέση με τα Yokohama .

--------------------
Φιλικά ,

Γιάννης Ανδρούτσος
-----------

+Quote Post
savvas415
αποστολή 1/9/2009, 11:44
Μήνυμα #215

Advanced Member

Τα Α/Τ δεν είναι για μόνο για λάσπη φίλε μου. Τα λάστιχα με δείκτη Μ/Τ είναι αυτά για λάσπη. Για το χιόνι είναι τα χιονολάστιχα αλλά αν τα βάλεις στη λάσπη θα μπουκώσουν και θέλουν καθάρισμα. Ο πάγος φίλε μου θέλει ΑΛΥΣΙΔΕΣ ό,τι λάστιχα και να έχεις. Τα Α/Τ είναι και για δρόμο αλλά και εκτός δρόμου. Μπες σε κάποιο site με αυτοκίνητα εκτός δρόμου και ψάξε τι γνώμες έχουν για τα λάστιχα εκτός δρόμου.

Και ότι και να κάνεις με το εκτός δρόμου λάστιχα θα χάσεις στην άσφαλτο, με τα ασφάλτινα στο βουνό κλπ.

--------------------

+Quote Post
leo
αποστολή 1/9/2009, 12:16
Μήνυμα #216

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

From: Πικέρμι
Member No.: 413

Τα Yokohama είναι για τον οδηγό που σκέφτεται κάπως έτσι: "Ρε γμτ, θα 'θελα ένα καλύτερο λάστιχο στο χώμα και τις πέτρες, να μην σκέφτομαι ότι με κάθε χωματόδρομο τα κουρελιάζω ή να κοιτάζω τη λάσπη και να με κόβει κρύος ιδρώτας αν θα περάσω ή όχι, αλλά το αυτοκινητάκι μου είναι βιλούδου στο ταξίδι. Δεν θέλω να βουίζει σαν μελίσσι"

Αυτό ακριβώς προσφέρει το GO12. Δεν είναι το απόλυτο εκτός δρόμου λάστιχο, αλλά δεν σε αφήνει πουθενά , δεν φθείρεται γρήγορα, κρατάει πολύ καλά στην άσφαλτο, βρεγμένη ή στεγνή και κυρίως είναι τελείως αθόρυβο!!!

--------------------
Δεν υπάρχει τίμημα αρκετά μεγάλο στο να σου ανήκει ο εαυτός σου

Λεωνίδας Μητσιάλης
Προπονητής Σκοποβολής

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 1/9/2009, 13:19
Μήνυμα #217

Advanced Member

Λοιπον τα έχουμε μπερδέψει λίγο εδω μέσα παιδια.....

Εδώ είμαστε κυνηγητικό σάιτ και όχι εκδρομικο-χιονοδρομικό κτλπ κτλπ....

Σαν κυνηγός το μόνο που με προβληματίζει off road είναι η πέτρα και η λάσπη.....

Αν σε προβληματίζει το χιόνι είσαι και παράνομος ........

Πάγο θα βρεις παντού το πρωί αλλα εκεί ολα ίδια είναι συμφωνώ!!!!

Στο στεγνό χώμα , ότι και να φοράς δν έχεις πρόβλημα!!!

Οπότε ΕΓΩ(μπορεί να κάνω και λάθος και σεβαστές οι άλλες απόψεις) θέλω ένα λάστιχο που να με πηγαίνει ανετα στο δρόμο μεχρι 130 km/h (και το BF Goodrich με καλύπτει αψογα τόσο σε κράτημα όσο και σε θόρυβο) , να μν φθείρετε εύκολα (δν υπάρχει πιο ανθεκτικό λάστιχο - Δν φθείρετε μετά απο κάποιο σημείο απλα σκληραίνει) και να με βγάλει ασπροπρόσωπο στα δύσκολα....

Βέβαια εγώ δν ζω Αθήνα να πρέπει να κάνω 800 km για το κυνήγι μου....

Εγώ στα χειρότερα θα κάνω 400 km και αυτό στο πιο μακρυνό μου κυνήγι....

Τώρα για τα υπόλοιπα , στη γλίτσα έχει πρόβλημα , το ξέρω !!!!! , μεγάλο και αυτό συμβαίνει επειδή είναι σκληρό το πέλμα του!!!! Στο βρεγμένο είναι καλύτερο (δηλ όταν αρχισει να βρέχει θέλει προσοχή , μετα που "πλένεται" ο δρόμος δεν έχει πρόβλημα)

Σε χιόνι και πάγο φίλε μου έκανα όλο το Χορτιάτη με χιόνι καλό και πάγο σε πολλά σημεία αρκετά άνετα και χωρίς τετρακίνηση πέρα απο κάποια ανηφορικά σημεία που επίτηδες έκοβα το jeep για να δω τις δυνατότητες του ελαστικού....

Στον πάγο έβαζα αργά και το αφηνα να τσουλάει μόνο του(στον πάγο αότι και να έχει αμμα δν φοράς αλυσίδες ξέχνα το!!!!)

Οπότε επιλέγω αυτό και τέλος....

Αν θες να πηγαίνεις με 170-180 για να φτάσει που θα φτάσεις να κυνηγήσεις δν σου κάνει ( και είσαι και επικύνδυνος κιόλας !!!!)

Ναι το Bridgestone και το Geolander και το Cooper είναι καλά λάστιχα....Πολύ καλά λάστιχα!!! Και εντός και εκτός αλλα πιο πολύ αλλα πιο λίγο....

Και τα 3 είναι καλύτερα από το Goodrich στο δρόμο και δν αμφιβάλλω.....

Αλλά αμα θα μπεις στο "μπατάκι" και τρέμεις, αμα θα σου μπουκώνει για πλάκα και με την παραμικρή κλίση σε πετάει στο χαντάκι τότε τι να το κάνεις??????

Εκτός άμα έχεις εργάτη....Τότε πάσο!

--------------------

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Εγγυηση 100%

+Quote Post
savvas415
αποστολή 1/9/2009, 13:47
Μήνυμα #218

Advanced Member

Κάτι τελευταίο που θέλω να προσθέσω είναι ότι το βασικό ρόλο το παίζει το αυτοκίνητο. Ό,τι λάστιχο και να φοράς αν το αμάξι σου δεν είναι καθαρόαιμο 4Χ4 θα σε εγκαταλείψει. Πριν κανένα μήνα πηγαμε στην παραλία το βράδυ και βάλαμε στην άμμο τα τζιπάκια μας (στην περιοχή των αμμόλοφων στην Καβάλα η άμμος είναι πολύ ψιλή). Ένας φίλος μου μπήκε με το καινούργιο το Terios και μάλιστα φορούσε λάστιχα Α/Τ και βούλιαξε. Εγώ μπήκα με το jimny (ακόμα φοράει τα μανίσια brigestone dueler H/T) και από εκεί που βούλιαξε τον τράβηξα και λίγο χαλαρά μπορώ να πω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν το αμάξι μας δεν μπορεί να πάει εκεί που θέλουμε να πάει ό,τι λάστιχα και να του φορέσουμε δεν πρόκειται να πάει.

--------------------

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 1/9/2009, 14:26
Μήνυμα #219

Advanced Member

Καλα μν συγκρίνεις το Jimny με το Terios...
Το Jimny είναι πανάλαφρο και κατσίκι....
Είναι το μοναδικό τζιπ που με ενα ΑΤ λάστιχο ( Βάλε Goodrich σου λέω ) θα σε πάει σχεδόν παντού!!!!
Μόνο που δν έχει χώρους....

--------------------

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Εγγυηση 100%

+Quote Post
leo
αποστολή 1/9/2009, 14:30
Μήνυμα #220

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

From: Πικέρμι
Member No.: 413

Έχε όμως υπ' όψη σου ότι ειδικά στην άμμο, το ασφάλτινο ελαστικό είναι καλύτερη επιλογή απ' όλα τα άλλα. Κι αυτό γιατί δεν σκάβει την άμμο ώστε να βουλιάξει αλλά κινείται στην επιφάνειά της.

--------------------
Δεν υπάρχει τίμημα αρκετά μεγάλο στο να σου ανήκει ο εαυτός σου

Λεωνίδας Μητσιάλης
Προπονητής Σκοποβολής

+Quote Post

20 Σελίδες V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 μέλη διαβάζουν τη συζήτηση (1 μέλη και 0 επισκέπτες)
0 μέλη:

Τρόπος παρουσίασης: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Lo-Fi Version Η ώρα είναι τώρα: 10/9/2010, 12:31