Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
30/12/2009, 18:13
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 116 Joined: 26-August 09 From: Θεσσαλονίκη Member No.: 9.893 |
AT= ALL TERRAIN
TA= TRACTION ALL Eχει δικιο ο ximikos,τα all terrain ειναι τα πρωτα. -------------------- |
|
|
|
30/12/2009, 19:10
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 21-August 09 From: ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!! Member No.: 9.854 |
Χρησιμοποιεί κανένας fiat panda 4x4 στο κυνήγι και γενικά;;;;θα ήθελα να ακούσω απόψεις και και να μου πείτε αν συμφέρει;;To θέλω και για πόλη και για κυνήγι...
Ευχαριστώ Θανάσης -------------------- English Pointer
Es 100 M2 Comfort A303 Special lusso |
|
|
|
30/12/2009, 19:48
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 112 Joined: 2-April 08 Member No.: 7.206 |
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ |
|
|
|
30/12/2009, 21:38
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 417 Joined: 28-November 07 From: Κορωπί Member No.: 6.425 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ [ΜΙΑ η ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ} ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3400rpm ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 5500rpm? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν ήταν "σχεδόν" γεμάτο όταν ξεκίνησε η μέτρηση και το γέμισες "τελείως" όταν τελείωσε, τότε σίγουρα έχεις σφάλμα. Ξανακάνε την μέτρηση και σίγουρα θα βγάλεις πιό λογικά νούμερα. Τώρα, πράγματι το δικό σου εμφανίζει μέγιστη ροπή στις 3400. πολύ χαμηλά δηλαδή. Είχα στο μυαλό μου το VTEC, με τις 4900. Ετσι λοιπόν το δύο ταχύτητες κάτω δεν ισχύει, ίσως το μία κάτω, ανάλογα με το στύλ οδήγησής σου. Μιά και είσαι σχετικός, μην μπερδεύεις την καλή θερμοδυναμική απόδοση του κινητήρα στην περιοχή της μέγιστης ροπής, καθώς εκεί εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ανά μονάδα παρεχόμενης ισχύος. Εμάς μας ενδιαφέρει η κατανάλωση ανά χιλιόμετρο, και αυτή εξαρτάται περισότερο από τον ρυθμό περιστροφής του κινητήρα. Καλά χιλιόμετρα και καλά κυνήγια να έχεις. -------------------- Φιλικα,
Σπύρος Ρασσιάς Κ.Σ. Κορωπίου. |
|
|
|
31/12/2009, 08:42
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 112 Joined: 2-April 08 Member No.: 7.206 |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ MELIGSPIROS ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 |
|
|
|
8/1/2010, 16:19
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 718 Joined: 20-August 03 From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Member No.: 496 |
για το vitara 1.6 exclusive του 98-99 τι λεει σαν αυτοκινητο ...το θελω φυσικα για το κυνηγι και μικρομετακινησεις...εσεις που κατεχετε και suzuki για πειτε τη γνωμη σας...!!! εχω βρει ενα σε πολυ καλη κατασταση απο οτι φαινεται , με λααστιχα καινουρια BF ALL TERRAIN, BLISTAIN ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ...και ψηνομαι τη Δευτερα να το παρω!!! περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας!!!!!
-------------------- |
|
|
|
8/1/2010, 16:49
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 947 Joined: 17-June 07 From: Thessaloniki Member No.: 5.434 |
To vitara είναι σκυλί....
Αν μπορούσες να το πας κάπου για έλεγχο θα ήταν θεμιτό... Τα grand βγάζουνε σαζμαν το vitara όμως δν έχει ακουστει για τέτοια προβληματα... Στο vitara υπάρχει θέμα με το ψυγείο , γιαυτό κ θα πρέπει να πετάς τα υγρά κάθε 2 χρονια και μετά απο ενα καλο πλύσιμο να μπαίνουν καινούρια... Υπαρχει ενα θέμα κ με τον κορμο ο οποίος έχει μια τάση να ραγίζει.... Τωρα βέβαια σου λέω τα πιο ακραία παραδείγματα... 8v ή 16v είναι?? Αν είναι το 8v ψιλοσέρνεται λίγο κ καιει κατι παραπάνω αλλα έχει καλύτερες ροπές.... Τώρα για ότι περισσότερο μπορείς να δεις έδω www.vitaraclub.gr k www.vitaraclub.com Τα λάστιχα είναι μια χαρα , με μια προσοχή στο βρεγμένο .... Τα αμορτισέρ είναι πάρα πολυ σκληρά για τζιπ , κ δν εχουν κ διαδρομές... Για μένα αν δεν βαλεις ΟΜΕ που είναι ότι καλύτερο (μαζί με ελατήρια θα σου βγει 1000 ευρώ κ θα πάρεις 3 πόντους) μπορείς να πας σε Μονροε με 250 ευρώ ή Μονροε μπροστά και ΚΥΒ πίσω.... Γνωμη μου αν είναι καλα τα λεφτα κ δν έχει σκουριές να το πάρεις , θα σωθεις... -------------------- HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π. Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου? Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα! ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!) Εγγυηση 100% ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS! ![]() |
|
|
|
8/1/2010, 20:32
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 718 Joined: 20-August 03 From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Member No.: 496 |
ειναι 16ν με 150000χιλ γυρω στ α6000Ε
-------------------- |
|
|
|
8/1/2010, 20:36
Μήνυμα
|
|
[b]τα αμορτισερ τα εβαλε τον Σεπτεμβριο...
-------------------- |
|
|
|
8/1/2010, 21:18
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Validating Posts: 459 Joined: 10-October 04 From: Iωάννινα Member No.: 2.154 |
[b]τα αμορτισερ τα εβαλε τον Σεπτεμβριο... Μπορεις να τα βγαλεις να τα κρατησεις καβαντζα....λεω εγω τωρα...τα φοραω και εγω σε τζιμνυ και ειναι ξερο τελειως.θα τα βγαλω και θα βαλω τα μονροε τωρα για τους χωρους θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησης.... -------------------- ΜΕΛΟΣ Κ.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σεβασμός στη φύση στούς ανθρώπους της και στούς πιστούς μας συντρόφους...τα σκυλάκια μας |
|
|
|
8/1/2010, 21:23
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Validating Posts: 459 Joined: 10-October 04 From: Iωάννινα Member No.: 2.154 |
Είναι κάποιος φίλος εδω μηχανικός να τον ρωτήσουμε μερικά πράγματα σχετικά με κάποιες μικροζημιές στα οχηματά μας(4χ4)?
-------------------- ΜΕΛΟΣ Κ.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σεβασμός στη φύση στούς ανθρώπους της και στούς πιστούς μας συντρόφους...τα σκυλάκια μας |
|
|
|
8/1/2010, 22:04
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 947 Joined: 17-June 07 From: Thessaloniki Member No.: 5.434 |
Κοίτα π΄ρεπει να κάν εις υποχώρησεις...
Ολα δν μπορείς να τα έχεις... Η τιμή είναι καλή... Αν σκεφτείς ότι αν η μηχανη είναι καλοσυντηρημλενη θα σε πάει μέχρι τα 250.000 κμ είσαι εντάξει.... Βάζεις μια μπαγκαζιέρα οροφής κ το θεμα χώρο λύνεται.... Για τα αμορτίσερ στο είπα και γω ότι δν κάνουν... Καλύτερα να τα πουλήσεις σε κανα πιτσιρικα που θέλει να χαμηλώσει το καγκουροάμαξο του και να βάλεισ κάτι πιο μαλακο γιατί κ θα σου σπάσει τα νεύρα στο βουνο και θα γίνουν όλα κουδούνι μέσα... -------------------- HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π. Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου? Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα! ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!) Εγγυηση 100% ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS! ![]() |
|
|
|
18/1/2010, 15:47
Μήνυμα
|
|
![]() ZeD Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.152 Joined: 23-February 07 From: Κόρινθος Member No.: 4.991 |
Για το GV 1600cc, μετά το '07 τι γνώμη έχετε?
-------------------- Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος |
|
|
|
18/1/2010, 16:58
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 252 Joined: 15-May 03 From: ΓΑΛΑΤΣΙ Member No.: 25 |
Φίλε stag καλησπέρα,
Δεν είχα δει το μήνυμα σου, να σου απαντούσα. Δεν ξέρω αν το πήρες το GV, αλλά έχω μερικές απαντήσεις από εμπειρία. Λοιπόν έχω το GV 1,6 Exclusive – 2000 μοντ. (που είναι ακριβώς το ίδιο) 101.000 χιλ. με δερμάτινα καθίσματα. Το πήρα τέλος Νοεμβρίου 06 με 38.000 χιλ. μέχρι το Σεπτέμβρη 09 δεν είχα κανένα πρόβλημα σκύλος σκέτος. Το Σεπτέμβρη 09 με 96.000 χιλ. περίπου (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) μου κάνει ρήγμα στο καπάκι. Να μην στα πολύλογο και αφού άκουσα διάφορα άλλαξα καπάκι αντλία νερού και καθάρισα ψυγείο (λέγετε ότι αυτά έχουν πρόβλημα, γίνετε ηλεκτρόλυση και βουλώνει το ψυγείο. Το δικό μου ήταν βουλωμένο.) Από εκεί και πέρα μόνο σέρβις και βενζίνη. Εγώ του έχω λάστιχα BRIDGESTONE AT 195/80/15 γιατί παίρνεις λίγο ύψος, με προσθήκες (στα αμορτισέρ; Δεν ξέρω που ακριβώς μπαίνουν) που παίρνεις ακόμα λίγο ύψος. Όσον αφορά τους χώρους έχεις ένα δίκιο, είναι για δυο άτομα ευρύχωρα και τρία άτομα στριμωγμένα αν πίσω έχεις κούτα για σκυλιά (δεν ανοίγει η πόρτα). Η τέλεια λύση μπαγκαζιερα οροφής (έχω βάλει και μια τέτοια). Τα αμορτισέρ μην τα πειράξεις (εγώ τα βρίσκω σκληρά ) άμα κουβαλάς φορτώνεις και αρχίσεις τα βουνίσια δρομολόγια θα τα εκτιμήσεις παρά το κτύπημα. Εγώ όταν το πήρα είχε μαμαδικα επάνω. Τα άλλαξα με KAYABA μεσαία. Απογοητεύθηκα και τα άλλαξα με KAYABA σκληρά. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο δεν σταματά πουθενά, κάνει μανούβρα και στον στενότερο χωματόδρομο (τέλειο τιμόνι) τα κοντά δεν θα τα χρησιμοποιήσεις (σχεδόν) ποτέ. Ταχύτητα όπως είμαι εγώ (ψήλωμα – κούτα – μπαγκαζιερα οροφής) αυστηρά μέχρι 130 διότι μετά αρχίζει η τρικυμία. Αν έχει και αέρα στον δρόμο κατεβάζεις. Το μόνο μου παράπονο !!! μερικά αλογάκια ακόμα Υ.Γ Προσπάθησα να ανεβάσω καμιά φωτογραφία αλλά είναι μεγάλες και δεν ανεβαίνουν. -------------------- Νίκος Ζευγώλης
3ος Κυν. Συλλ. Αστρους www.pefop.org www.vitaraclub.gr |
|
|
|
20/2/2010, 16:52
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 21-August 09 From: ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!! Member No.: 9.854 |
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ 4Χ4........ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.....fiat panda 4x4 i suzuki jimny.........το αυτοκινητο θα κινειτε πολη και κυνηγι αλλα και off road ............με ενδιαφερει η καταναλωση......το καλο με το jimny ειναι οτι εχει και αργο αλλα και το panda με μπλοκε.......
θα ηθελα γνωμες.............. θα επερνα jimny αλλα οι χωροι λιγο με προβληματιζουν........ Θανασης -------------------- English Pointer
|
|
|
20/2/2010, 19:09
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 132 Joined: 13-August 09 From: Drama Member No.: 9.814 |
Όσον αφορά την τετρακίνηση τα δύο αυτά αυτοκίνητα δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Το jimny υπερτερεί από όλα τα τζιπ σε αυτό τον τομέα. Επίσης αν έχεις σκυλιά δε σε κάνει το φίατ γιατί δεν μπορείς να βάλεις κούτα, εκτός αν τη βάλεις μέσα, που δε νομίζω. Όσον αφορά την κατανάλωση χωρίς να γνωρίζω για το φίατ το jimny νομίζω έχει μικρότερη μέσα στην πόλη αλλά και έξω αν δεν πηγαίνεις βέβαια πάνω από 110 το πολύ. Το φίατ υπερτερεί σε χώρους σε σέσχη με το jimny και είναι περισσότερο οικογενειακό και για ταξίδια.
Τέλος το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του jimny είναι ότι είναι ΙΑΠΩΝΑΣ και δε μπορεί να συγκριθεί σε καμιά περίπτωση με ένα Ιταλό..... -------------------- Οποιος θέλει ας πάει εκεί που μπορώ να πάω εγώ!!!!! |
|
|
|
20/2/2010, 19:30
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 337 Joined: 6-December 09 From: Ηλιούπολη Αθήνας Member No.: 10.661 |
Και εγώ jimny ψηφίζω αλλά να ξέρεις ότι παρά τα 1300cc καίει αρκετά και ειδικά στην εθνική γιατί έχει γενικά κοντό κιβώτιο και για να πας με 120χαω είσαι με 4000rpm. Και όσο για τις εκτός δρόμου δυνατότητες με 1 καλό λάστιχο το αμάξι δεν παίζεται.
|
|
|
|
20/2/2010, 19:48
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 132 Joined: 13-August 09 From: Drama Member No.: 9.814 |
Αυτό είπα και εγώ, ότι η ταχυτητά σου με το jimny θα είναι 100χλμ περίπου για να μην καις πάρα πολλά, ενώ με το φίατ μπορείς να πηγαίνεις περισσότερο (όχι ότι δε θα καίει και αυτό) αλλά θα πηγαίνεις πιο άνετα.
-------------------- Οποιος θέλει ας πάει εκεί που μπορώ να πάω εγώ!!!!! |
|
|
|
21/2/2010, 01:54
Μήνυμα
|
|
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
-------------------- English Pointer
|
|
|
21/2/2010, 22:29
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 437 Joined: 14-July 09 From: Τυρναβος-Βολος Member No.: 9.663 |
ερωτηση παιδια εσεις που εχετε jimny σας τρεμει το τιμωνι?το εχω 6 χρονια εχω μεινει υπερευχαριστημενος 165000 χιλ και δεν εχω παθει ζημια ουτε δισκο πλατο δεν αλλαξα και ουτε εχω κολλησει πουθενα και κυνηγαω γουρουνια που σημαινει ξεσκισμα αλλα με το τιμωνι δεν μπορω να βρω λυση τι λαστιχα αλλαξα τι ζυγοσταθμισεις εκανα τζιφος!
εχετε να με προτεινετε κατι? -------------------- ΒΕΝΕLLI M2
SUZUKI JIMNY ΣΤΑΜΠΑΑΑΑ........ http://www.youtube.com/watch?v=tpuCLVuhxhE...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=ifKGAHJN10g...feature=related |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 10/9/2010, 11:55 |