Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )

20 Σελίδες V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ΑΓΟΡΑ 4Χ4, Μεταχειρισμένα
mafiaworld87
αποστολή 29/5/2009, 14:43
Μήνυμα #181

Advanced Member

Group: Members
From: XANIA
Member No.: 8.822

Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω πολυέξοδες οι γυναίκες αλλά κανουμε και χωρίς αυτές?????? Μάλλον όχι..... σκεφτείται και τα ''service'' που σαν κάνουν και τις αλλαγές ''λαδιών'' άλλως άνθρωπος νιώθεις μετά... πάς στο κυνήγι και πετάς... ενα πράμα...δεν σου φεύγει τσίχλα είσαι χαλαρός... τί να λέμε τώρα ειδικά κάτι πρωινά ''ξυπνήματα'' πρίν το κυνήγι είναι άλλο πράμα..... wink.gif
Συμπέρασμα: όσο και να τις βρίζουμε όσο και να τις κατηγορούμε όσο όσο όσο........ ένας φυσιολογικός άντρας τις λατρεύει πώς να το κάνουμε, έτσι είναι η φύση με τον Θεούλη θα τα βάλουμε τωρα???????? ohmy.gif

--------------------
BERETTA 687 III Sporting, ηπειρωτικές φυλές-springer spaniel, Κ.Σ. Χανίων

The paf-pouf company l.t.d.

Σ.Σ.Κ.Π. αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κρήτης

Φιλικά Γιώργος !
Go to the top of the page

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 29/5/2009, 16:32
Μήνυμα #182

Advanced Member

From: Thessaloniki
Member No.: 5.434

Παράθεση (Γίωργος @ 29/5/2009, 10:15) *
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ GV wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΑΜΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ (ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ) ΑΠΟ ΤΟ CASA DI CANE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 2,5 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ

ΚΑΙ 3 ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ....

ΕΠΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ALEX PAK ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ HARLEY PAPISON (ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΠΑΚΗ)

Περαστικά σε ολουσ σας π ζείτε στην Αθήνα.....
Ακούς Γέρο???
Εμεις είμαστες ακομα χαλλλλλλαρά εδώ πάνω.....
Αλλά η γουρούνα δν σε σώζει....
Κ μένα με ψήνει να πάρω μία για την πλάκα μου 50cc

--------------------
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα!
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS!

+Quote Post
Evan
αποστολή 29/5/2009, 18:44
Μήνυμα #183

Advanced Member

From: Κιάτο
Member No.: 6.588

Παράθεση (ximikos00 @ 29/5/2009, 17:32) *
Περαστικά σε ολουσ σας π ζείτε στην Αθήνα.....
Ακούς Γέρο???
Εμεις είμαστες ακομα χαλλλλλλαρά εδώ πάνω.....
Αλλά η γουρούνα δν σε σώζει....
Κ μένα με ψήνει να πάρω μία για την πλάκα μου 50cc

Αν θες την γνώμη,αν είναι να την πάρεις να πάρεις με πιο πολλά κυβικά.
Έχουν αρκετοι φίλοι μου και σε πληροφορώ,ακόμα και 125cc δεν πάει βήμα.Από 250cc και πάνω ,να έχεις στο μυαλό σου.

+Quote Post
kostass
αποστολή 29/5/2009, 23:16
Μήνυμα #184

Advanced Member

Member No.: 8.784

Μεταξύ ignis 4x4 και sx4 4χ4 τι προτείνετε για light καταστάσεις σε χώμα και λάσπη; Είχα σκεφτεί και το jimny για περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου αλλά δυστυχώς κάνω πολλά χιλιόμετρα σε εθνική και μου φαίνεται λίγο πίκρα.

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 30/5/2009, 08:14
Μήνυμα #185

Advanced Member

From: Thessaloniki
Member No.: 5.434

Παράθεση (kostass @ 29/5/2009, 23:16) *
Μεταξύ ignis 4x4 και sx4 4χ4 τι προτείνετε για light καταστάσεις σε χώμα και λάσπη; Είχα σκεφτεί και το jimny για περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου αλλά δυστυχώς κάνω πολλά χιλιόμετρα σε εθνική και μου φαίνεται λίγο πίκρα.

Νομίζω ότι το SX4 είναι καλύτερο αλλά δν το εχω κ πολύ....
Γιατί δν πας στο Terios????

--------------------
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα!
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS!

+Quote Post
kostass
αποστολή 30/5/2009, 08:48
Μήνυμα #186

Advanced Member

Το terios το 1500 το βρίσκω λίγο ακριβό. Αν βρω κάτι για απόσυρση γίνεται περισσότερο προσιτό βέβαια αλλά και πάλι 18000 με απόσυρση μου φαίνονται πολλά (το sx4 έχει 16700). Το ignis δε έχει 14600. Χωρίς απόσυρση δε δίνω με τίποτε 20.000 για τις λίγες φορές που χρειάζομαι τις δυνατότητές του.

Για το terios 1300 με απόσυρση είναι μια σκέψη (έρχεται γύρω στα 15500) αλλά και πάλι νομίζω ότι στο ταξίδι τα δύο suzuki είναι πιο ξεκούραστα. Θα το κοιτάξω πάντως και το terios 1300 πιό προσεκτικά αφού ακούω συχνά να το αναφέρουν.

Το θέμα είναι ότι μου χρειάζεται κάτι για πολλά χιλιόμετρα εθνική, μια στοιχειώδης τετρακίνηση, ύψος από το έδαφος και αντοχή στον χωματόδρομο. Και φυσικά να είναι και οικονομικό. Για αυτό ανέφερα τα παραπάνω.

+Quote Post
SteliosP
αποστολή 30/5/2009, 11:25
Μήνυμα #187

Advanced Member

From: Veneto, Italia / Ηράκλειο, Κρήτη
Member No.: 7.764

Παράθεση (kostass @ 30/5/2009, 08:48) *
Το θέμα είναι ότι μου χρειάζεται κάτι για πολλά χιλιόμετρα εθνική, μια στοιχειώδης τετρακίνηση, ύψος από το έδαφος και αντοχή στον χωματόδρομο. Και φυσικά να είναι και οικονομικό. Για αυτό ανέφερα τα παραπάνω.

Ο πατέρας έχει το sx4 εδω και 3 χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αρκετά ψηλό, έχει καλή οδική συμπεριφορά στην ασφαλτο και μπορεί να μπλοκάρεις την τετρακίνηση αν χρειάζεται. σίγουρα δεν είναι για σκληρή χρήση αν και ο πατέρας μου το χρεισιμοποιεί και για τις αργοτικές εργασείες με το τρείλερ. για μένα το μόνο κατά είναι ότι δεν έχει μεγάλους εσςτερικούς χώρους.

--------------------

Stelios
Κ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Benelli Beccaccia cal20, Robust 222 cal12, Anschutz 1416 D HB .22LR

+Quote Post
Γίωργος
αποστολή 30/5/2009, 13:55
Μήνυμα #188

Advanced Member

From: Ανω Γλυφάδα
Member No.: 810

Παράθεση (kostass @ 29/5/2009, 23:16) *

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΡΑ

ΤΟ NEW IGNIS HIGE 4X4 ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ GV ( ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΛΟΓΟ ΠΙΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ) ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΚΤΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ KAI ΣΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ.... ΚΑΡΓΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΤΩ 1,5 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΠΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ...

ΤΟ SX4 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΓΩΜΟΣΗΣ... ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΙΔΙΚΑ ΤΟ IGNIS ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΙΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΩΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣLAW, KAI RED ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, (ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΔΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ HILUX ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΗ) ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΠΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΛΜ.. ΔΛΔ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΟ ΠΗΓΕΝΕ ΣΕ TERIOS ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1,5ΑΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΛΜ....

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ 15.000 ΠΕΡΝΕΙΣ GV 5Θ 2.000 ΜΟΝΤΕΛΟ 2004 ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΑ ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB TΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΑΛΩΝ ΓΙΑ 250 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,

ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΜΩΣΤΕΡΝΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΙΑ ΛΕΕΙ 125 ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΕ 900 ΕΥΡΟ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ

ΤΥΧΕΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΤΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ TV ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ DVD TOY ΕΘΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΙΛΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ CD SONY ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΞΗ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΦΕΤΟΣ BF MUD???

--------------------
<Ζωή
<Δεν είναι να ξυπνάς
<Να τρως
<Να θέτεις πάλι
<Ζωή είναι
<Να είσαι ξυπνητός
<Όταν κοιμούνται οι άλλοι!!!

μελος του Σ.Σ.Κ.Π

+Quote Post
Γίωργος
αποστολή 30/5/2009, 14:00
Μήνυμα #189

Advanced Member

Παράθεση (mafiaworld87 @ 29/5/2009, 14:43) *
Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω πολυέξοδες οι γυναίκες αλλά κανουμε και χωρίς αυτές?????? Μάλλον όχι..... σκεφτείται και τα ''service'' που σαν κάνουν και τις αλλαγές ''λαδιών'' άλλως άνθρωπος νιώθεις μετά... πάς στο κυνήγι και πετάς... ενα πράμα...δεν σου φεύγει τσίχλα είσαι χαλαρός... τί να λέμε τώρα ειδικά κάτι πρωινά ''ξυπνήματα'' πρίν το κυνήγι είναι άλλο πράμα..... wink.gif
Συμπέρασμα: όσο και να τις βρίζουμε όσο και να τις κατηγορούμε όσο όσο όσο........ ένας φυσιολογικός άντρας τις λατρεύει πώς να το κάνουμε, έτσι είναι η φύση με τον Θεούλη θα τα βάλουμε τωρα???????? ohmy.gif

ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ......

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΛΙΚΑΝΗ ΣΟΡΡΥ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΕΙΠΑ 21 ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΓΙΛΕΚΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ...

ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Α) ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΣΙΧΕΙΑ ΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΖΑΛΙΣΩ, ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ <ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ> ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ)

Β) ΟΤΙ ΕΣΤΡΩΣΕ wink.gif biggrin.gif

--------------------
<Ζωή
<Δεν είναι να ξυπνάς
<Να τρως
<Να θέτεις πάλι
<Ζωή είναι
<Να είσαι ξυπνητός

μελος του Σ.Σ.Κ.Π

+Quote Post
kostass
αποστολή 9/6/2009, 15:39
Μήνυμα #190

Advanced Member

Λασποκαταστάσεις! Παίζει και μια γουρούνα μέσα.

http://videos.streetfire.net/video/INSANE-...sinks_27614.htm

Επέλεξα sx4 τελικά για πιό ήπια πράγματα. Ελπίζω να το απολαύσω. Τα υπόλοιπα μόνο από τον καναπέ του σπιτιού!

+Quote Post
Γίωργος
αποστολή 10/6/2009, 14:43
Μήνυμα #191

Advanced Member

Παράθεση (kostass @ 9/6/2009, 16:39) *
Λασποκαταστάσεις! Παίζει και μια γουρούνα μέσα.

http://videos.streetfire.net/video/INSANE-...sinks_27614.htm

Επέλεξα sx4 τελικά για πιό ήπια πράγματα. Ελπίζω να το απολαύσω. Τα υπόλοιπα μόνο από τον καναπέ του σπιτιού!

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ

ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ

ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΥΤΣΑ POLARIS 4Χ4 ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

--------------------
<Ζωή
<Δεν είναι να ξυπνάς
<Να τρως
<Να θέτεις πάλι
<Ζωή είναι
<Να είσαι ξυπνητός

μελος του Σ.Σ.Κ.Π

+Quote Post
Jimmy
αποστολή 11/6/2009, 10:32
Μήνυμα #192

Advanced Member

Member No.: 2.012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (RAV4 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 3ΕΤΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΟΡΟΦΗ, ΚΟΝΣΟΛΑ, ΤΑΜΠΛΟ, ΚΛΠ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΑΠΛΩΣ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ.

+Quote Post
argirishunter
αποστολή 11/6/2009, 11:30
Μήνυμα #193

Advanced Member

Member No.: 2.655

φιλε μ σε ποια περιοχη εισαι να σου πουμε κανενα εκει κοντα....

--------------------
Argirishunter...
κυνηγετικος συλλογος
" ΛΑΔΩΝ" (ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ!!!!

+Quote Post
dimoik
αποστολή 11/6/2009, 12:03
Μήνυμα #194

Advanced Member

From: Αρτεμις Αττικης
Member No.: 3.035

Παράθεση (Jimmy @ 11/6/2009, 11:32) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (RAV4 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 3ΕΤΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΟΡΟΦΗ, ΚΟΝΣΟΛΑ, ΤΑΜΠΛΟ, ΚΛΠ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΑΠΛΩΣ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

--------------------
Δημητρης Κ.Σ. Κορωπιου

+Quote Post
dimoik
αποστολή 11/6/2009, 12:06
Μήνυμα #195

Advanced Member

From: Αρτεμις Αττικης
Member No.: 3.035

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Καλοριζικο και καλοταξιδο,πολυ καλη επιλογη...Μην το λυπασαι,το οχημα ειναι παλιοσκυλο....

Οντως εναν καλο καθαρισμο τον χρειαζεται dry.gif

--------------------
Δημητρης Κ.Σ. Κορωπιου

+Quote Post
kostass
αποστολή 11/6/2009, 12:08
Μήνυμα #196

Advanced Member

Στην Βριλλησού (ο δρόμος που ανεβαίνει περιφερειακά από την Ευελπίδων για Γαλάτσι) θα το πάει μια γνωστή μου αλλά δεν ξέρω αν είναι καλός και πόσα παίρνει. Είναι στην Κ. Τσαλδάρη (η συνέχειά της είναι η Βριλλησού) και Ορειβασίου 5 και λέγεται freshcar.

Παρεπιπτόντως όσοι βρίσκεστε στο δίλημμα Vitara ή Niva δείτε τη φωτό (άσχετο αλλά μου την έστειλαν εχθές και μου φάνηκε καλή περίπτωση):
Επισυναπτόμενες μικρογραφίες
Επισυναπτόμενη φωτογραφία

+Quote Post
PANOS
αποστολή 11/6/2009, 12:31
Μήνυμα #197

Advanced Member

From: Γλυκά Νερά-Χαλάνδρι
Member No.: 437

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

[size="3"]Φίλε μου καλορίζικο & καλοτάξιδο.
Υπάρχει στο Χαλάνδρι στη Λ.Πεντέλης ένα πλυντήριο,κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ καλό.
Εμείς τα δικά μας εκεί τα πάμε 8 χρόνια & είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.[/size]

--------------------
Πάνος

+Quote Post
Γίωργος
αποστολή 11/6/2009, 14:51
Μήνυμα #198

Advanced Member

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΡΟΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΗΣ, ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΑΚΩΝΗ, ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΗΣ ΦΟΒΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΣΥ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΒΕΤΕΞΑΚΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΛΛΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΣΟΥ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΟ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ??? ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΩΧΟΡΑ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΗ ΑΣΧΗΜΑ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

--------------------
<Ζωή
<Δεν είναι να ξυπνάς
<Να τρως
<Να θέτεις πάλι
<Ζωή είναι
<Να είσαι ξυπνητός

μελος του Σ.Σ.Κ.Π

+Quote Post
Jimmy
αποστολή 16/6/2009, 14:13
Μήνυμα #199

Advanced Member

Member No.: 2.012

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΛΑΜΠΩ'.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ.

ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ.

ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ.

+Quote Post
victz
αποστολή 16/6/2009, 14:30
Μήνυμα #200

Advanced Member

From: Χανια
Member No.: 112

Kαλοριζικο......

--------------------
Βικτωρας - Κ.Σ. Χανιων

Μπαμπα... Θυμασαι που ηθελα να κανω ενα συγκροτημα Heavy Metal-Progressive-Hard Core-Trance-Death Metal? Ακυρο τελικα, πηγα κυνηγι.

+Quote Post

20 Σελίδες V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 μέλη διαβάζουν τη συζήτηση (1 μέλη και 0 επισκέπτες)
0 μέλη:

Τρόπος παρουσίασης: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Lo-Fi Version Η ώρα είναι τώρα: 10/9/2010, 12:33