Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )

20 Σελίδες V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ΑΓΟΡΑ 4Χ4, Μεταχειρισμένα
axaios
αποστολή 1/9/2009, 14:35
Μήνυμα #221

Advanced Member

Group: Members
From: ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ
Member No.: 6.134

ΤΑ GOODYEAR WRAGLER ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ TOYOTA HILUX,ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Jimmy
αποστολή 3/9/2009, 08:59
Μήνυμα #222

Advanced Member

Member No.: 2.012

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ RAV ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ YOKOHAMA GEOLANDAR A/T-S(G012) ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΗΣ MICHELIN LATΙTUDE CROSS (ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 225/65/17).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ YOKOHAMA ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ MICHELIN ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ LEO,
'Τα Yokohama είναι για τον οδηγό που σκέφτεται κάπως έτσι: "Ρε γμτ, θα 'θελα ένα καλύτερο λάστιχο στο χώμα και τις πέτρες, να μην σκέφτομαι ότι με κάθε χωματόδρομο τα κουρελιάζω ή να κοιτάζω τη λάσπη και να με κόβει κρύος ιδρώτας αν θα περάσω ή όχι, αλλά το αυτοκινητάκι μου είναι βιλούδου στο ταξίδι. Δεν θέλω να βουίζει σαν μελίσσι",
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΛΚΑΝΖΑΤΕΡ ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ & ΘΗΒΩΝ, ΕΙΔΑ ΤΟ MICHELIN ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΕΙΧΕ ΒΑΘΙΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ YOKOHAMA.

ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟ MICHELIN ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ & ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

http://www.off-road.gr/article1495.html

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

+Quote Post
leo
αποστολή 3/9/2009, 10:33
Μήνυμα #223

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

From: Πικέρμι
Member No.: 413

Δημήτρη, ρωτάς γνώμες για ένα τελείως αδοκίμαστο λάστιχο. Συνήθως κάποιοι τα βάζουν στην αρχή στα τυφλά και σιγά σιγά αποκτούμε και οι υπόλοιποι την εμπειρία των πρώτων. Αν τα βάλεις, πες μας εντυπώσεις. Αλλιώς το Yokohama είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Για πολύ καλές τιμές και λάστιχα γνήσια από τους επίσημους εισαγωγείς, δοκίμασε εδώ: Γιάννης Γαλεράκης. 210-2138947. Είναι και πολύ γάτος στις ευθυγραμμίσεις.

--------------------
Δεν υπάρχει τίμημα αρκετά μεγάλο στο να σου ανήκει ο εαυτός σου

Λεωνίδας Μητσιάλης
Προπονητής Σκοποβολής

+Quote Post
PANOS
αποστολή 3/9/2009, 10:50
Μήνυμα #224

Advanced Member

From: Γλυκά Νερά-Χαλάνδρι
Member No.: 437

Όταν πρωτοπήραμε τα αμάξι φορούσε τα yokohama.Καλό λάστιχο με καλά κρατήματα.
Μετά όμως από πολύ πολύ ψάξιμο & κουβέντα με έμπειρο λαστιχά & φίλο αλλά & με άτομα που έχουν τρέλα με τις off-road διαδρομές είχαμε καταλήξει μεταξύ του BF & των maxxis.Tελικά βάλαμε τα maxxis,ακούγονται βέβαια στο δρόμο,αλλά μόλις πιάνει,χώμα,λάσπη(μιλάμε για λάσπη) χιόνια & κατσάβραχα τότε είναι το κάτι άλλο!!
Φέτος πάμε πάλι για καινούργια & μάλλον πάλι τα ίδια ή τα BF τα οποία τα φοράει φίλος που έχει σαν το δικό μου αμάξι & είναι σούπερ ευχαριστημένος.
Θα δείξει.

--------------------
Πάνος

+Quote Post
Jimmy
αποστολή 3/9/2009, 10:50
Μήνυμα #225

Advanced Member

ΛΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ MICHELIN ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ (2009), ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΤΑ YOKOHAMA ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 800 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΑ MICHELIN ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 700, ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΕΜΠΟΡΟΥΣ.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 3/9/2009, 11:15
Μήνυμα #226

Advanced Member

From: Thessaloniki
Member No.: 5.434

800??????
Σαν πολλά δεν είναι????

--------------------
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα!
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS!

+Quote Post
leo
αποστολή 3/9/2009, 11:34
Μήνυμα #227

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Tι ζάντες έχεις, 18άρες;

--------------------

Λεωνίδας Μητσιάλης
Προπονητής Σκοποβολής

+Quote Post
Γίωργος
αποστολή 3/9/2009, 12:09
Μήνυμα #228

Advanced Member

From: Ανω Γλυφάδα
Member No.: 810

Παράθεση (leo @ 3/9/2009, 11:34) *
Tι ζάντες έχεις, 18άρες;

800 ευρο yokohama geolander ασε θα τα βγαλω και θα πηγενω με τισ ζαντεσ ποιο φτηνα θα μου ερθει......

Φιλε ψαξε καλητερη τιμη για το yokohama εγω εχω gv αλλα δεν ειμαι ευχαριστιμενος, φιλος που εχει ιδια λαστιχα σε RAV ειναι βεντουζα (εξαιτιας μονιμης τετρακινησης) εγω που εχω μονιμα πισω κινηση ( απορω γιατι εβαλαν αργα/ γρηγορα αφου παω παντου χωρησ 4χ4) υποφερω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΙΟ ΝΡΙΦΤ. Να φανταστης το χειμωνα με τις βροχες τα ξεφουσκωνω στις 20 ατμοσφαιρες και το καλοκαιρι 25 αντι 28 που δινη ο κατσκευαστης.

Εγω σιγουρα παντος για το δικο μου αμαξι την επομενη φορα BF και τα μιαλα στην θεση τους

--------------------
<Ζωή
<Δεν είναι να ξυπνάς
<Να τρως
<Να θέτεις πάλι
<Ζωή είναι
<Να είσαι ξυπνητός
<Όταν κοιμούνται οι άλλοι!!!

μελος του Σ.Σ.Κ.Π

+Quote Post
firefighter
αποστολή 3/9/2009, 12:10
Μήνυμα #229

Advanced Member

From: Κεφαλονιά
Member No.: 7.158

To michelin του link είναι χιονολάστιχο μπορεί να έχει καλό κράτημα στο χιόνι σε στεγνή και βρεγμένη άσφαλτο αλλά θα φθαρεί πολύ γρήγορα, η γνώμη μου είναι να πάρεις το geolandar.

--------------------

+Quote Post
kostass
αποστολή 3/9/2009, 12:12
Μήνυμα #230

Advanced Member

Member No.: 8.784

Πρώτη έρευνα αγοράς σε τρεις εμπορίες ελαστικών από Αθήνα για τετράδα YOKOHAMA GEOLANDAR A/T-S(G012) σε 215/60 χ 16 : 500 (Καλογρίτσας, Μεσογείων), 490 (Γαλεράκης, Λεωφ. Ηρακλείου, πήρα και εγώ το τηλ.!) και 540 (εμπορία στον περιφερειακό πολυγώνου) αντίστοιχα.

Νομίζω εκεί θα παίζει η τιμή γενικά. Θα ρωτήσω και έναν ακόμα το απόγευμα και αν βρω καμιά συνταρακτική διαφορά την γράφω.

+Quote Post
Jimmy
αποστολή 3/9/2009, 12:37
Μήνυμα #231

Advanced Member

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΕΡΑΚΗ, Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ G012 ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700+ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ-ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ.

Η ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 225/65/17, ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 17ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ.

+Quote Post
ximikos00
αποστολή 3/9/2009, 13:24
Μήνυμα #232

Advanced Member

From: Thessaloniki
Member No.: 5.434

Δν ξέρω αν είναι επαγγελματίας αλλα από ότι βλέπεις ενα 200αρι στο τρώει "επαγγελματικά" !!!!

Ψάξου κρίμα είναι!!!!!

Μν ψαρώνετε με φύκια και μεταξωτες κορδέλες ωραία χαμόγελα και χτυπήματα στην πλάτη!!!!

200 ευρώ είναι πολλα λεφτά για το ίδιο πράγμα!!!

Και είνα λάστιχο βάλε βγάλε δν είναι ρεκτιφιέ!!!!

--------------------
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΜΥΝΗΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π.

Θελετε να γίνετε ενα μυθος στο Artemis? Θελετε να μιλανε όλοι για εσας? Θελετε οι καρπώσεις σας να ξεπερνανε την φαντασια του κάθε κυνηγου?
Εμεις μπορούμε να κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα!
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ Ο.Ε. (Διπλοεγγραφες με υποστηρικτές-χειροκροτητές για καθε σας ποστ!!!)
Εγγυηση 100%

ΖΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARTEMIS!

+Quote Post
savvas415
αποστολή 3/9/2009, 13:56
Μήνυμα #233

Advanced Member

From: Drama
Member No.: 9.814

Κοίτα να δεις. Τα michelin είναι τα κορυφαία λάστιχα που κυκλοφορούν ΑΛΛΑ για την άσφαλτο (Ι.Χ. , λεωφορεία, φορτηγά κλπ). Όταν είχαμε το samurai είχαμε αλλάξει τα brugestone με michelin και ήταν πολύ κατώτερα του ονόματος της αλλά και των προσδοκιών μας. Τώρα επειδή είναι καινουργιο δεν ξέρουμε τι θα βγει αλλά η michelin δεν είναι για εκτός δρόμου λάστιχα. Πάντως εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα Yokohama, όχι επειδή είναι χάλια αλλά γιατί στα ίδια λεφτά βρίσκει κάτι καλύτερο. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δεις για brigestone (δεν ξέρω για εκτός δρόμου λάστιχα δεν τα αλλάζω όπως και τα michelin για το Ι.Χ.).

--------------------
Οποιος θέλει ας πάει εκεί που μπορώ να πάω εγώ!!!!!

+Quote Post
alexsot
αποστολή 3/9/2009, 14:57
Μήνυμα #234

Advanced Member

From: Βούλα
Member No.: 41

Για κοιταξτε και τα Dunlop Grandtrek AT3. Ειναι πολυ καινουριο λαστιχο (2008), τα εχω στο Μητσο (Pajero Sport) 1 χρονο (30000 χλμ) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στο στεγνο και στο βρεγμενο και στη λασπη. Και ειναι και σαφως πιο οικονομικα απο αυτα που αναφερετε: εγω τα εβαλα περυσι με 500 Ευρω, αντε φετος να εχουν 550 (σε 245/70 R16)...
Αλέξανδρος

+Quote Post
Kapetanios
αποστολή 3/9/2009, 16:19
Μήνυμα #235

Newbie
*

Member No.: 7.927

Παράθεση (Jimmy @ 3/9/2009, 11:50) *
ΛΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ MICHELIN ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ (2009), ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΤΑ YOKOHAMA ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 800 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΑ MICHELIN ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 700, ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΕΜΠΟΡΟΥΣ.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

JIMMY,
ΤΑ GEOLANDER ΤΑ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ GRAND VITARA ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ 600 - 620 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ.

ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΟ

+Quote Post
argirishunter
αποστολή 3/9/2009, 16:44
Μήνυμα #236

Advanced Member

Member No.: 2.655

ευτυχως που το τερριος εχει 215 διασταση αλλιως θα πετουσα και τισ ζαντεσ... μιασ και το λαστιχο που εχει πανω ειναι Η/Τ και εγω θελω Α/Τ γιατι στο στεγνο ολα καλα ειναι αλλα στην λασπη .....εχω καταληξει σε τρια λαστιχα 1: BF , 2:GEOLANDER , KAI 3:COOPER

Απο δοκιμες ου εχω κανει και εχω ακουσει το cooper στεκεται πολυ καλα για Α/Τ αλλα σε χαμηλες ταχυτητες σε βρεγμενο πατιναρει αρα και σε μεγαλες ταχυτητεσ δεν εμπνεει ασφαλεια. το geolader το τελευταιο μοντελο ειναι ενα λαστιχο που θα το εβαζα 60ασφαλτο 40 off .ενα αθορυβο λαστιχο καλο σε καρτημα και σε ταξιδι .. στα off κομματια μου αφησε μι απικρα σε χαντακι που δεν δουλεψαν τ αμαγουλα καλα ετσι ωστε να το βγαλει.. (ξερω ζηταω πολλα απλα διαπιστωση κανω) το BF ενα καθαροαιμο 50-50 με λιγο παραπανω θορυβο απο τα αλλα με καλα κρατηματα μετα απο χιλιομετρα και φυσικα δεν παιζουν ρλο ποσα χιλιομετρα εχει κανει αλλα αν το πελμα ειναι καλο και αν λοιπουν κομματια σκληρενει η "γομα" και θελει προσοχη στο βρεγμενο οχι σε πλυμενο δρομο αλλα σε πρωτοβροχια... το θεωρο το καθαροαιμο 50-50.

τωρα τι θα διαλεξω ? εχω αποκλεισει το cooper to uvroysa se paliotero terios monima 4x4 και δεν μου αρεσε ειμαι αναμεσα στα 2 δωστε και εσυ ενα χερι βοηθειας για να καταληξω!!!!

(τα παραπανω αποτελουν δικα μου συμπερασματα και ειναι υποκειμενικα)

--------------------
Argirishunter...
κυνηγετικος συλλογος
" ΛΑΔΩΝ" (ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ!!!!

+Quote Post
firefighter
αποστολή 3/9/2009, 18:16
Μήνυμα #237

Advanced Member

From: Κεφαλονιά
Member No.: 7.158

BF το κορυφαίο 50-50 wink.gif

--------------------

+Quote Post
leo
αποστολή 3/9/2009, 21:11
Μήνυμα #238

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ximikos, άλλη τιμή έχουν τα λάστιχα για 16άρες κι άλλη για 17άρες. Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά, θα δεις ότι ο Γαλεράκης δίνει τη χαμηλότερη τιμή από όσους αναφέρθηκαν. 490 αντί 500 και 540 στις 16άρες.

Να σημειώσω ότι ήμουν ο πρώτος που του έβαλε GO12 ο Γαλεράκης. Όσο ήμουν στο μαγαζί του, ήρθαν κάνα δυο πελάτες του να τα δουν και του τα παρήγγειλαν επί τόπου. Από τότε έχει βάλει άπειρα.

--------------------

Λεωνίδας Μητσιάλης
Προπονητής Σκοποβολής

+Quote Post
kostass
αποστολή 3/9/2009, 21:45
Μήνυμα #239

Advanced Member

Member No.: 8.784

[quote name='leo' date='3/9/2009, 22:11' post='125431']
ximikos, άλλη τιμή έχουν τα λάστιχα για 16άρες κι άλλη για 17άρες. Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά, θα δεις ότι ο Γαλεράκης δίνει τη χαμηλότερη τιμή από όσους αναφέρθηκαν. 490 αντί 500 και 540 στις 16άρες.

Αυτή είναι απαραίτητη επισήμανση!

Απλά έγραψα και εγώ τις τιμές που βρήκα για τις δικές μου διαστάσεις, γιατί είχε ζητηθεί νωρίτερα από μέλος του forum στο post που παρέθεσα προχθές να ενημερώσω για τιμές και εμπόρους όταν το ψάξω. Οι διαφορές είναι σίγουρα μεγάλες από διάσταση σε διάσταση.

+Quote Post
Tirnabos26
αποστολή 3/9/2009, 22:13
Μήνυμα #240

Advanced Member

From: Τυρναβος-Βολος
Member No.: 9.663

καλησπερα και απο εμενα πιστευω οτι πολλη καλη επιλογη ειναι και τα pirelli τα a/t τελευταιας γενιας εβαλα στο jimny 185/70/15 για να κοβει κιολας σε λασπη παγο και χιονι και το αυτοκινητο ηταν τρακτερ δεν κολονε πουθενα το μειωνεκτημα ειναι λιγο στην βρεγμενη ασφαλτο στην αρχη πριν ακομα μουσκεψει καλα η ασφαλτος!παντος πιστευω οτι οσο πιο μικρη διαταση εχουν τα λαστιχα τοσο καλυτερο για τις χειμερινες αποδρασεις

--------------------

+Quote Post

20 Σελίδες V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 μέλη διαβάζουν τη συζήτηση (1 μέλη και 0 επισκέπτες)
0 μέλη:

Τρόπος παρουσίασης: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Lo-Fi Version Η ώρα είναι τώρα: 10/9/2010, 12:43