ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/11/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    5
    ΓΙΑΝΝΗΣ151 στις #514654

    Καλημέρα σας και καλή περίοδο να έχουμε. Από το 1994 βγαζω αδεια κυνηγίου στον τοπικό σύλλογο, φέτος όμως επειδή βαρεθηκα να πληρώνω τόσα πολλά χρήματα με ολο αυτο το χάος στα οικονομικά, θελω να βγάλω την άδεια απευθειας από το δασαρχείο για να μη πληρώνω όλα αυτά τα έξτρα. Θέλω αν γνωρίζει κάποιος έγκυρα και ίσως το έχει κάνει να μου πει τη διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/11/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    2232
    ZABALA213 στις #514668

    Γιαννη παλικαρι μου , πραγματι μεσα σε αυτό το χαος όπως λες λογικο είναι να κοιταμε ολοι μπας και γλυτώσουμε κανα φραγκακι ……….αυτά τα εξτρα που λες όμως φιλε μου είναι για φιλοθηραματικους σκοπους , για την ομοσπονδιακη θηροφυλακη  , για να πληρωνονται οι διαφορες ερευνες που κανουν μεσω Συνομοσπονδίας οι επιστιμονικοι συνεργατες της και αλλα που τωρα δεν μου ερχονται στο μυαλο……….!

    ΑΝ αρχισουμε να βγαζουμε ολοι μας της αδειες μας με τον τροπο που λες εσυ ,  σε πολύ λιγα χρονια όλα αυτά θα σταματισουν και τοτε θα μεινουμε ερμεα στις ορεξεις των αντικυνηγων με αποτέλεσμα ……. :negative: ………δεν θα στο πω εγω , το καταλαβενεις νομιζω …….!

    Τραβα παλικαρι μου στο συλογο σου και βγαλε την αδειουλα σου και αν θες να γλυτώσεις κανα φραγκακι όπως ολοι μας κοψε το από καπου αλλου  (π.χ.  τσιγαρα , καφεδες , ασκοπες αγορες διαφορων αχρηστων πραγματων που μας επιβαλει ο υπερκαταναλωτισμος  , πιθανων από καποια βολτα στα μπουζούκια …….κ.α.)

    Να με συγχωρας αν δεν ανταποκρινοντε τα πιστευω μου με τα δικα σου αλλα εγω προσωπικα αυτης της γνωμης είμαι ………..και μην νομιζεις ότι τα φυσαω και απλος σου κανω κυριγμα γιατι αν σου δειξω  την Φ.Δ. μου θα σαλταρεις με την οικογενειακη μου κατασταση ……….αλλα φιλε μου κοβω από αλλου για να εχω μια Κυριακη την εβδομαδα να πηγενω να ξεσκαω εκει που αγαπω……… :good:

    Σε ζαλισα μαλλον ………και δεν σου απαντησα σε αυτό που ρώτησες …….αλλα σου ειπα αυτό που ΕΓΩ  πιστευω σωστο ,,,,,,,,,,Καλο σου βραδυ και η τελικη αποφαση ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    :bye:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/11/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    5
    ΓΙΑΝΝΗΣ151 στις #514672

    Καλημέρα και Ευχαριστώ που έστω μπηκες στο κόπο να γράψεις τη γνώμη σου… Μετά από λίγο ψάξιμο και παρόλο που γενικά με τους οποιασδήποτε μορφής συλλόγους, κλαμπ και τα λοιπα δε τα πάω και πολύ καλά, καταλήγω κι εγω στη δική σου σκέψη…. Θα βγάλω την άδεια οπως κανω τα τελευταία 24 χρόνια από τον ίδιο σύλλογο… Τελικά δεν αξίζει ούτε καν το κόπο για κάτι άλλο..  Εύχομαι και πάλι καλα κυνήγια σε όλους μας και προσοχή μεγάλη …. ΤΟΥΦΕΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ…..

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/11/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    2232
    ZABALA213 στις #514702

    :bye: :bye:  :bye:

    :good: :good:  :good:

    :yes: :yes:  :yes:

    Πιστεψε με ότι οσα λαθη και να κανουν οι καρεκλοπατερες μας …….κανουν και αρκετα χρησιμα πραγματα για το κυνηγι ………κατ ‘ εμε εκανες το σωστο ……!

    Σου ευχομε κ…… και ασφαλη κυνηγια (δεν την εγραψα την λεξη για να μην σε καντεμιασω …..χαχαχα) :bye:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #514711

    Γιάννη μην νομίζεις οτι στο δασαρχείο θα δώσεις λιγότερα απο αυτα που δίνεις στον συλλογό σου,απλά όλα τα λεφτά που θα δώσεις θα πάνε στο δασαρχείο και πουθενά αλλού…… :good:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/09/2018
    Αρ. μηνυμάτων:
    1
    Μανος Λεθιωτακης στις #514897

    Για σας παιδιά  ..Είμαι καινούριο εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι  .. τελευταία  φορά έβγαλα  άδεια  το 13  …..Για να βγαλω τώρα πρέπει  να ξανά δώσω ;;;

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/05/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    1515
    benetos στις #514899

    Φίλε Μάνο, καλώς ήρθες στην παρέα μας :bye: ! Δεν χρειάζεται να ξαναδώσεις αφού δεν έχουν περάσει 7 χρόνια από την τελευταία φορά που έβγαλες. Το βρήκα σ’αυτόν τον σύνδεσμο http://www.ksartas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=377&Itemid=266

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων