Δοσεις για αγορα μεσο πιστωτικης

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/11/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    160
    Kost_es100dl στις #212704

    Καλησπερα!θελω να προβω στην αγορα οπλου μεσο πιστωτικης καρτας!πως φτιαχνωνται η δοσεις;η εκδοση γινεται μεσο οπλοπωλειου;ευχαριστω


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/11/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    679
    DIM. στις #212816

    Φίλε δεν νομίζω πια να σου κάνουν εκδοση τα καταστήματα οπως παλια .

    Θα πρέπει να πας σε κάποιοα τράπεζα να βεβαιώσεις  με κάποια  έγγραφα   – εκαθ.εφορίας , βεβαίωση αποδοχών απο την εργασία σου –  το εισοδημά σου,  και η τράπεζα θα κρίνει αν πρέπει να σου εκδόσει την κάρτα .

    Αν όλα  αυτά γίνουν και σου εγκρίνουν τυην έκδοση τησ κάρτας  , αυτο που  πρέπει να  ξέρεις  ΠΑΝΤΑ   ειναι  οτι αν κάνεις  μια  αγορά και  είτε το  καταστημα  σου  μιλήσει

    για  ατοκες  δόσεις   είτε  οχι η  τράπεζα θα σου  κρατάει την ελάχιστη  καταβολή  ούτως  ώστε  το το υπόλοιπο να τοκίζεται και να στα πέρνουν.

    Παράδειγμα 1  αγορα με άτοκες δόσεις

    Αγοράζεις ας  πούμε  ένα όπλο   1.000€   και το κατάστημα σιυ λέει οτι θα σου κάνει 5  άτοκες  δόσεις .  (5 χ 200 =1.000)

    Οταν σου έρθει το χαρτι απο την τράπεζα  για να πληρώσεις δεν θα σου λέει να  πληρώσεις 200€  αλλά πολύ   λιγότερα .      Ισως και 30€  !!!     Τ α  υπόλοιπα  170 € αν εσυ δεν τα πληρώσεις μαζι με τα 30  που σου λέει  στο χαρτί σαν ελάχιστη καταβολή  ΘΑ  ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ  και  στο  τέλος ,οχι άτοκες δόσεις θα έχεις αλλά   θα  το έχεις πληρώσει  2πλό.

    2  Αν τώρα  κάνεις την αγορά και το κατάστημα  δεν σου  κάνει άτοκες  δόσεις ,τότε η τραπεζα θα σου στέλνει πάλι κάθε  μήνα  μια  ελάχιστη καταβολή  . Σ’αυτή τη πρίπτωση πληρώνεις όσα περισσότερα  μπορείς κάθε μήνα για να κλείσεις  το ποσό που χρωστάς όσο πιο γρήγορα  μπορείς για να μηνφορτώνεσαι τόκους.

    Πάντως    οι  περισσότεροι την πατάνε  στην περίπτωση των  άτοκων δόσεων γιατί δεν ξέρουν .

    Αυτά  και πιστέυω να κατάλαβες περίπου τι γίνεται…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/11/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    160
    Kost_es100dl στις #212854

    Σωπα!ρε τα λαμογια!παντως το επαγγελμα μου ειναι στρατιιωτικος!ελπιζω να μου εκδοσουν γτ να τα δωσω ντουκου δν νομιζω!εχω σταθερο μισθο και εισοδιμα.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/11/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    679
    DIM. στις #213107

    Εγώ δουλέυω στη ΔΕΗ και έχω 25 χρονια .Πρίν δύο χρόνια με πήραν   τηλέφωνο απο την citybank και μου είπαν να μου εκ΄δοσουν πιστωτική χωρίς  συνδρομη εφ’όρου ζωης. Το σκέφυηκα και είπα να το κάνω μια και είναι χωρίς συνδρομή.Αφού  ετοίμασα όλα τα δικαιολογητικα τα κατέθεσα και περίμενα να με ειδοποιήσουν. Πέρασαν  5 μήνες και τίποτα .Αποφασίζω να τους ρωτήσω εγω να δω τι γίνετε. Η  απάντηση ;;;;    Δεν  σας  εκδώσαμε  κάρτα λόγω  εισοδήματος  ,,,3@$#!@$#@$#!!!!

    Επεσα απο τα σύννεφα .Δηλαδή  τι  εισόδημα έπρεπε να έχω  για να μου τη δώσουν ;;;;;;;   Εγώ ειχα τότε  26000 €

    Τους  είπα  ΑΙ ΣΤΟ  ΔΙΑΟΛΟ   και  να μη με ξαναενοχλήσετε , έτσι κιάλλοιώς είχα μια visa της  Εθνικής χωρίς  συνδρομή  εφ’όρου  ζωής .

    Αλλά  είπαμε  το παν  ειναι να ξέρεις  πως να τη  χρησιμοποιής για να μη σε ποιάνουν κορόιδο .

    Κάποτε που στήνονταν  μέσα  στα  εμπορικά κέντρα   και τα μεγάλα super markets  και σου έδιναν  διάφορα δώρα για να βγάλεις κάρτα με δωρεάν  συνδρομή γι ένα  χρόνο  τους  είχαμε  σκήσει γιατι νόμιζαν οτι θα μας πιάσουν κορόιδα .

    Βγάζαμε  τις  κάρτες  και πριν το χρόνο της ακυρώναμε  αλλά τους είχαμε πάρει τα δώρα,  ασύρματα τηλέφωνα , καφετιέρες  για πολλών ειδών καφέδες  και πολλά άλλα.

    Για  μαλάκες  ψάχνανε ;

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    30/03/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    353
    ivis στις #213124

    φιλε μου εκτος απο αυτο πρεπει να μαθεις και με πιες τραπεζες σηνεργαζεται το καταστημα που θα αγωρασεις το οπλο σου γιατι μονο σε ορισμενες καρτες κανουν πλεον δοσεις. εξακριβωμενο και απο εμενα τον ιδιο.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/11/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    160
    Kost_es100dl στις #213182

    Ξερω οτι συνεργαζεται με συνγκεκριμενες τραπεζες γτ ο ιδιος ο οπλοπωλης με παρεπεμψε σε καποιον που συνεργαζεται για τις διαδικασιες εκδοσης πιστωτικης η καταναλωτικου δανειου.αυριο θα επικοινωνισω με αυτον να δω τι θα γινει!παντως μου ειπε οτι εχουν μειωθει κατα 80 % η εγκρισεις καταναλωτικων για αγορα οπλου.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων