Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 28 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/02/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    797
    angelo40 στις #393177

    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΡΘΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ 1992 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ 1940 ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ


    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    25/09/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    7067
    Ανώνυμος στις #393181

    Μην δίνεται σημασία ρε παιδιά!!!!!

    Σε λίγο έχουν εκλογές και αυτά τα περί  ¨μεγάλης αλβανίας¨ χρησιμοποιούνται κάθε φορά που θέλουν να συσπειρώσουν μερικούς ανόητους αλβανούς που δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι το να τα έχουν καλά με την Ελλάδα είναι το μοναδικό τους συμφέρον.

    Καλά έκανε ο Αβραμόπουλος….

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/06/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    420
    lefteris.k στις #393182

    και τωρα πανε να το γυρισουν

     

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63745299

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #393192

    ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 👿 👿
    Η αλβανική σημαία στην Ακρόπολη – Μπορούν να υψώνονται όλες οι σημαίες εκτός Ελληνικής!
    Θυμόσαστε όλοι την ιστορία της κοπέλας που τόλμησε να υψώσει προς φωτογράφησή της την Ελληνική Σημαία, και αμέσως έσπευσαν οι φύλακες να την “κυνηγήσουν”. Προφανώς για τους αλλοδαπούς ισχύουν άλλοι νόμοι και έτσι, οι αλβανόπαιδες έχουν κάθε δικαίωμα να μας απλώνουν τη σημαία τους όπου γουστάρουν. Διαβάζουμε στο aftonomi.gr ότι συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στη σελίδα της αλβανικής Νεολαίας στην Ελλάδα – Rinia Shqiptare Ne Greqi στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία με δυο νεαρούς Αλβανούς να υψώνουν την ερυθρόμαυρη σημαία με φόντο τον Παρθενώνα.

    “Η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ’ την Ακρόπολη στην Αθήνα” αναφέρει η λεζάντα της προκλητικής φωτογραφίας.

    Μάλιστα η “Αλβανική Νεολαία στην Ελλάδα” ετοιμάζει και μουσική βραδιά για να γιορτάσουν οι Αλβανοί της Αθήνας την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στα Κάτω Πατήσια σε μαγαζί επί της οδού Καυταντζόγλου 64 και ώρα 21:00. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα κ. Dashnor Dervishi.

    Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.

    Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασε κάποιος φύλακας βλέποντας τους Αλβανούς να σηκώνουν τη σημαία τους;
    Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράμε;

    Περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, ώστε να μάθουμε γιατί ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μπορούν και κυματίζουν άνετα στην Ακρόπολη εκτός από την δική μας. Η κoρoϊδία πρέπει να τελειώσει, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποκαλυφθεί, αποδείξτε ότι δεν δουλεύετε για αυτούς.

    defencenet

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    23/04/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    1724
    kapnas 125+25 στις #393216

    Πάρτε και στα καπάκια περί μεγάλης Αλβανίας

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ . . . ΤΟΥΡΤΑΣ

    Χιλιάδες Αλβανοί ποδοπατήθηκαν σήμερα στα Τίρανα για να προλάβουν να φάνε ένα κομμάτι από την 500 τετραγωνικών μέτρων τούρτα που έφτιαξε ο δήμος των Τιράνων για να γιορτάσουν την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

    Την ώρα που ο Μπερίσα μιλάει για ευρωπαϊκή Αλβανία οι πολίτες της χώρας ποδοπατιούνται κυριολεκτικά για ένα κομμάτι τούρτας. Μάλιστα κάποιοι είχαν φέρει μαζί τους και σακούλες για να πάρουν και για το σπίτι. Ενώ κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν τον συνωστισμό και το ασφυκτικό κλίμα που επικρατούσε με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Και όλα αυτά για ένα κομμάτι τούρτας!

    Βιντεο… δείτε το όλο

    http://youtu.be/PEBu06kPKE8

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/10/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    543
    Kostas στις #393228

    δεν θα γινεις ανθρωπος ποτε….αλβανε…αλβανε (τραγουδιστα)…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/02/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    797
    angelo40 στις #393238

    ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΑΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ “ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ .ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΜΠΕΡΙΣΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ 👿

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #393303

    ελληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι α—–έ 😈   😈   😛

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    23/04/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    1724
    kapnas 125+25 στις #393361

    Λέτε να είναι τυχαίο που γίνονται όλα αυτά αυτή την χρονική στιγμή ….. ΔΕΝ νομίζω Τάκη

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ηγέτης των μουσουλμάνων στη FYROM ζητά τη “Μεγάλη Αλβανία”…

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Ethnic_albania.jpg/220px-Ethnic_albania.jpg

    που θα προέλθει από τη συνένωση περιοχών πέντε κρατών στα οποία ζουν Αλβανοί (Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σερβία). Δείτε στο βίντεο, το όραμα του θρησκευτικού ηγέτη των Μουσουλμάνων της FYROM, Σουλεϊμάν Ρετζέπι :

    Βιντεο

    http://youtu.be/w6XmX4FOqE8

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #394605

    Ιδού η «Μεγάλη Αλβανία»: Δίνει υπηκοότητα σε όλους τους Αλβανούς των Βαλκανίων!


    Την «Αλβανοποίηση» όλων των πληθυσμών αλβανικής καταγωγής  που ζουν στα Βαλκάνια επιχειρούν τα Τίρανα με την με την ψήφιση νόμου όπου θα απονέμεται η αλβανική ιθαγένεια σε όλους του Αλβανούς όπου και αυτοί και αν κατοικούν. Το παραπάνω είναι πρακτικά το πρώτο βήμα για την δημιουργία στην πράξη της «Μεγάλης» ή της «Φυσικής» Αλβανίας την ιδέα της οποίας προπαγανδίζουν τα Τίρανα έντονα τον τελευταίο καιρό προεξάρχοντος βέβαια του πρωθυπουργού της χώρας Σαλί Μπερίσα. Παράλληλα συνεχίζονται οι διπλωματικές «ανταλλαγές πυρών» μεταξύ Τιράνων και Αθήνας με αφορμή το εθνικιστικό παραλήρημα του Αλβανού πρωθυπουργού. Σχολιάζοντας δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Εντ. Παναρίτι, περί εδαφικών διεκδικήσεων της Αλβανίας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής: «Έχει δίκιο ο κ. Παναρίτι να λέει ότι είναι εκτός λογικής και αφελές να μιλάει κανείς για εδαφικές διεκδικήσεις της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας. Όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι ο Αλβανός ΥΠΕΞ κάνει δημόσια συστάσεις στον Πρωθυπουργό του, ο οποίος, ακούγοντας τις σειρήνες του εθνικισμού, μίλησε για αλβανικά εδάφη από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, όσο κι εάν στη συνέχεια ανασκεύασε». Σε ότι αφορά το νόμο της αλβανικής κυβέρνησης αυτός στοχεύει στους αλβανικούς πληθυσμούς π[ου χζουν από το Τέτοβο, στα βόρεια Σκόπια μέχρι και τη νότια Σερβία χωρίς φυσικά να εξαιτείται το Κοσσυφοπέδιο. Ο ίδιος ο Μπερίσα έσπευσε να πει ότι ο νόμος αυτός ενδέχεται να «παρεξηγηθεί», αλλά ο ίδιος  τόνισε ότι, εν ονόματι της αλβανικής κυβέρνησης, ζητάει τη συνεννόηση των γειτόνων και του διεθνούς παράγοντα. «Είμαστε ένα έθνος που επιθυμούμε την ειρήνη και τη σταθερότητα. Ταυτόχρονα όμως έσπευσε  να πει ότι θα αποτελέσει ο νόμος αυτός «πλατφόρμα εθνικής ένωσης», καθώς όπως υποστήριξε η Αλβανία αδικήθηκε απ’ την ιστορία και τα γειτονικά κράτη που έσπευσαν να καταλάβουν περιοχές της. «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι Αλβανοί υπέστησαν τις μεγαλύτερες αδικίες της εποχής και χωρίστηκαν σε πέντε χώρες. Εκείνοι που είχαν δημιουργήσει τα κράτη τους δεκαετίες πριν από εμάς, ‘έπεσαν’ πάνω στο έθνος μας με τα πιο δυσοίωνα σχέδια» δήλωσε ο κ. Μπερίσα. Οι δηλώσεις μάλιστα έγιναν απ’ την Αυλώνα, όπου σε απόδοση τιμής στην πρώτη κυβέρνηση υπό τον Ισμαήλ Κεμάλι, που κήρυξε την ανεξαρτησία της χώρας το 1912, συγκάλεσε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου. defencenet

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #394610

    ποια μεγαλη αλβανια ρε? αμα θελουν να μεγαλωσουν το κρατος τους, ας μας δωσουν πισω την βορειο Ηπειρο πρωτα που ΠΟΤΕ δεν ηταν αλβανικη και μετα ας ψαξουν να βρουν αλλα εδαφη για να μεγαλωσει το κρατιδιο τους. ας πανε στο μαυροβουνιο,την βοσνια και το κοσσυφοπεδιο που ηταν παλιες Ιλλυρικες περιοχες. αυτοι θελουν  να διεκδικισουν ως αλβανικα, εδαφη που οι τουρκοι ειχαν δωσει σε αλβανους πασαδες να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    τοσο αγραματοι κατσαπλιαδες ειναι?

    μαλλον οχι…

    καποτε ελεγα οτι παραλληλα με τους σκοπιανους, την ιδια προπαγανδα εφαρμοζουν και τα αλλα 2 γειτονικα μας κρατη  (αλβανια-βουλγαρια).αλλα και η τουρκια.

    οι αλβανοι δεν ξερουν πως να κουκουλωσουν το γεγονος οτι οι τοσκηδες ειναι στην πραγματικοτητα εξαλβανισμενοι Ελληνες και ως αμυνα προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι Ηπειρωτες δεν ησαν Ελληνες αλλα Ιλλυριοι…

    το ιδιο κανουν οι βουλγαροι με τους θρακες

    τα ιδια οι τουρκοι με τους ποντιους και τους Ιωνες.

    μονο εμεις δεν κανουμε τιποτα.

    Διονυση διαφωνω φιλε. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. δεν ειναι προεκλογικα παιχνιδια. ειναι παγια θεση τους! αλλα και προεκλογικα παιχνιδια να ηταν, δεν πρεπει να το περνουμε τοσο αψηφιστα. ετσι τα περναν και το 60 αυτα που ελεγε ο τιτο και να που φτασαμε…

     

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    22/10/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    4563
    ΜΠΕΦ στις #395014

    Ολοι αυτοι εχουν στομα και μιλανε τωρα γιατι ξερουν οτι ειμαστε αλυσοδεμενοι απο παντου.Διαφορετικα τι να πουνε οι αλβανοι που 50 αρματα και ενα συνταγμα καταδρομων(και μενα φυσικα απο πισω με την χραπα χρουπα !!!)
    και την πηραμε την Αλβανια.Ολα τα αλλα τα αποσπορια γυρω γυρω υπαρχουν οχι επειδη μονοι τους κερδισανε την αυτονομια τους αλλα επειδη αλλοι θελουν να υπαρχουν.Οσο για τους τουρκογυφτους αυτοι μονο οι κουρδοι να τους την πεσουν δεν θελουν τιποτε αλλο,μονο για καμια αναμπουμπουλα ειναι και βασιζονται πολυ στην ανωτεροτητα την οπλικη που εχουν και στην βοηθεια των Αμερικανων και των Δυτικων.Ας ξυπναγε ο Ελληνας και δεν θα ξερανε σε ποιο λαγουμι να πρωτοκρυφτουν,αλλα μας εφαγε η υπερβολικη ανοχη και η δουλοπρεπεια.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #395043

    Ολοι αυτοι εχουν στομα και μιλανε τωρα γιατι ξερουν οτι ειμαστε αλυσοδεμενοι απο παντου.Διαφορετικα τι να πουνε οι αλβανοι που 50 αρματα και ενα συνταγμα καταδρομων(και μενα φυσικα απο πισω με την χραπα χρουπα !!!)
    και την πηραμε την Αλβανια.Ολα τα αλλα τα αποσπορια γυρω γυρω υπαρχουν οχι επειδη μονοι τους κερδισανε την αυτονομια τους αλλα επειδη αλλοι θελουν να υπαρχουν.Οσο για τους τουρκογυφτους αυτοι μονο οι κουρδοι να τους την πεσουν δεν θελουν τιποτε αλλο,μονο για καμια αναμπουμπουλα ειναι και βασιζονται πολυ στην ανωτεροτητα την οπλικη που εχουν και στην βοηθεια των Αμερικανων και των Δυτικων.Ας ξυπναγε ο Ελληνας και δεν θα ξερανε σε ποιο λαγουμι να πρωτοκρυφτουν,αλλα μας εφαγε η υπερβολικη ανοχη και η δουλοπρεπεια.

    ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ…

    ορισμενα που λες ειναι σωστα, αλλα μην τους υποτιμας τοσο…

    οι τουρκοι μπορει να ειναι ζωαδια αλλα εχουν ενα καλα εξοπλισμενο στρατο που ειναι και 5πλασιος απο τον δικο μας και εχει και την υποστηριξη της αμερικης.

    τα αλβανα επισης εχουν την υποστηριξη της αμερικης, αλλα και ποιο πριν ακομα μας προκαλουσαν. απο το 80 πχ που ανηκαν στο ανατολικο μπλοκ.

    οι βουλγαροι εχουν κανει αξιολογα βηματα στον στρατο τους. το εχουν δειξει σε καποιες κοινες ασκησεις. επισης, απο το 65 ειχαν καλασνικοφ οι φανταροι τους, οταν εμεις ειχαμε τα M1…οχι οτι τα καλασνικοφ θα τους σωσουν, αλλα οπως και ναχει οταν θες να λες οτι εισαι συνχρονος και ανωτερος, δεν μπορει να μου εισαι με τα g3 ακομα…για φαπες ειμαστε σε ορισμενα θεματα φιλε…

    εχουμε προδωθει απο παντου

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    25/09/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    7067
    Ανώνυμος στις #395049

    Διονυση διαφωνω φιλε. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. δεν ειναι προεκλογικα παιχνιδια. ειναι παγια θεση τους! αλλα και προεκλογικα παιχνιδια να ηταν, δεν πρεπει να το περνουμε τοσο αψηφιστα. ετσι τα περναν και το 60 αυτα που ελεγε ο τιτο και να που φτασαμε…

    Και όμως Κώστα στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι τόσο απλά.Ασκούν πολιτική όπως ασκούν όλοι οι λαοί στην υφήλιο ( εκτος απο εμάς) .Ζητούν-διεκδικούν κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ.Απλά θα χρησιμοποιηθεί αυτή διεκδίκηση σαν διαπραγματευτικό χαρτί σε κάποια μελοντική συμφωνία ( εμπορική κλπ).

    Ο Αβραμόπουλος καλά έκανε .Τα υπόλοιπα του τύπου ¨θα τους κάνουμε θα τους ράνουμε¨ εξυπηρετούν άλλα πράγματα….Θα τα συζητήσουμε κάποια άλλη φορά.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #395054

    kryptia-e wrote:
    Διονυση διαφωνω φιλε. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. δεν ειναι προεκλογικα παιχνιδια. ειναι παγια θεση τους! αλλα και προεκλογικα παιχνιδια να ηταν, δεν πρεπει να το περνουμε τοσο αψηφιστα. ετσι τα περναν και το 60 αυτα που ελεγε ο τιτο και να που φτασαμε…

    Και όμως Κώστα στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι τόσο απλά.Ασκούν πολιτική όπως ασκούν όλοι οι λαοί στην υφήλιο ( εκτος απο εμάς) .Ζητούν-διεκδικούν κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ.Απλά θα χρησιμοποιηθεί αυτή διεκδίκηση σαν διαπραγματευτικό χαρτί σε κάποια μελοντική συμφωνία ( εμπορική κλπ). Ο Αβραμόπουλος καλά έκανε .Τα υπόλοιπα του τύπου ¨θα τους κάνουμε θα τους ράνουμε¨ εξυπηρετούν άλλα πράγματα….Θα τα συζητήσουμε κάποια άλλη φορά.

    ακριβως αυτο λεω και γω Διονυση. ασκουν πολιτικη. δηλαδη δεν ειναι ενα προεκλογικο πυροτεχνημα για εσωτερικη καταναλωση…ειναι η εξωτερικη τους πολιτικη αυτη και εχουν οντως βλεψεις. και δεν πρεπει να το αφηνουμε ετσι. πρεπει να αντιδρανε οι “δικοι μας”…μη χεσω

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 28 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων