Μαζεύουν τα όπλα από τους κληρικούς.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 122 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/11/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    247
    duckaholic στις #396227

    Αναδημοσιεύω από το site shooters.gr

    http://www.shooters.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA/

    Η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε εν έτη 2012 να υλοποιήσει απόφαση της Ιεράς Συνόδου η οποία είχε ληφθεί από το 2006! Σύμφωνα με αυτή, οι κληρικοί δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα στην κατοχή πυροβόλων όπλων και οι όποιες σκοπευτικές ή κυνηγετικές άδειες θα πρέπει να τους ανακληθούν.

    Την απόφαση της Ιεράς Συνόδου αποφάσισε να υλοποιήσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου το Σεπτέμβριο με εσωτερική διαταγή προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις ζήτησε την ανάκληση των αδειών από όλους τους κληρικούς.

    Μέχρι και σήμερα έχουν αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα, και εκτιμάται ότι υπάρχουν 1000 νόμιμα όπλα στα χέρια κληρικών στη χώρα μας. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το σχετικό άρθρο στο defencenet, η εντολή της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει από την γενική αντίληψη τρόϊκας-κυβερνώντων ότι τα όπλα θα πρέπει να μαζευτούν από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στο στενό «εθνικό πυρήνα».


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/01/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    62
    Mad-Man στις #396246

    Γιατί εχω την εντυπωση οτι θα έχουν και άλλοι σειρά……?

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #396253

    Πως ακριβως ομως γινεται αυτο; Μπορουν να σου ανακαλεσουν την αδεια κατοχης, αλλα το να σου μαζεψουν το οπλο δεν νομιζω οτι γινεται. Μπορεις ανετα να το μεταβιβασεις σε συγγενη, ή φιλο.

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    25/09/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    7067
    Ανώνυμος στις #396254

    Μην κάνετε συνειρμούς…καμία σχέση.

    Προσπαθώ να διασταυρώσω την είδηση αλλά δεν την βρίσκω πουθενά.Αυτό το defence net είναι τουλάχιστον για γέλια.Είναι πρωτο στις ανακρίβειες και στις μπουρδες.

    Αλλά και έτσι να είναι.Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.Παίρνουν τα όπλα απο τους παπάδες και τι έγινε δηλαδή?????Δηλαδή θα τα χησιμοποιούσαν ποτέ για να φυλάξουν το έθνος? Για μένα η είδηση ΄(αν είναι αληθινή ) είναι ανευ αξίας και χωρίς καμία προέκταση…..

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/04/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    93
    Vpentza στις #396262

    εφόσον ισχύει, μαντεύω ότι θα έχει αποτέλεσμα μόνο στις πόλεις, στην επαρχία δεν υπάρχει περίπτωση να “παίξει” κάτι τέτοιο…… Στην Ηπειρο που είμουν το ΠΣΚ, ο παπάς του χωριού διαβάζει πέντε πέντε τις γραμμές του Ευαγγελίου τις Κυριακές να προλάβει τη παρέα για γουρούνι !

    επιβεβαιωμένο…. :mrgreen:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #396265

    Απεταξάτο την θήραν η εκκλησία

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #396284

    τοσο ηλιθια αποφαση (εκ μερος ολων) εχουμε καιρο να ακουσουμε…

    καταρχην, ενας ιερωμενος (οποιασδηποτε θρησκειας) δεν εχει δικαιωμα να κυνηγαει η να κανει σκοποβολη? γιατι? ακομα και οι βουδιστες που δεν αφαιρουν ζωες ζωων κτλ δεν θα ειχαν αντιρηση στο να ασχολουνται με την σκοποβολη ως χομπι εστω…

    δηλαδη τι γελοιοτητα ηταν αυτη τωρα? σιγουρα υποπτη! και το πιο υποπτο απο ολα ειναι το οτι η τροικα ειπε οτι δεν πρεπει να εχουν οπλα οσοι εχουν σχεση με τον εθνικο πυρηνα…

    δηλαδη ποιοι πρεπει να εχουν νομιμη οπλοκατοχη στην Ελλαδα? οι πακιστανοι?

    και εσεις τωρα αυτα τα βλεπετε λογικα δηλαδη ε?…

    δεν παμε καθολου καλα

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    23/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3382
    zed στις #396285

    Οτι να ναι σε αυτή την χώρα…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/11/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    247
    duckaholic στις #396286

    η εντολή της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει από την γενική αντίληψη τρόϊκας-κυβερνώντων ότι τα όπλα θα πρέπει να μαζευτούν από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στο στενό «εθνικό πυρήνα».

    Πέρα από την κατάφορη αδικία της απόφασης, αυτή ακριβώς η φράση, αν αληθεύει, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Ούτε κατοχή να είχαμε.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #396291

    η εντολή της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει από την γενική αντίληψη τρόϊκας-κυβερνώντων ότι τα όπλα θα πρέπει να μαζευτούν από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στο στενό «εθνικό πυρήνα». Πέρα από την κατάφορη αδικία της απόφασης, αυτή ακριβώς η φράση, αν αληθεύει, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Ούτε κατοχή να είχαμε.

     

    ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ

     

    βεβαια ειναι αποριας αξιο το οτι πραγματικα πιστευουν οτι μπορουν να τα μαζεψουν…που θα τα βαλουν? και ποιος θα τους τα δωσει βασικα? δλδ καποιος που πηγε και εδωσε πχ 7 χιλιαρικα και πηρε ενα μερκελ πχ, θα παει να το παραδωσει? αχχαχααχαχ καλο καλο!!!

    καταρχην δεν εχουν δικαιωμα να κατασχουν τιποτα απολυτως. εχουν δικαιωμα μονο να κανουν ανακληση της αδειας. αυτο σημαινει οτι μετα εσυ πρεπει να δεις τ θα κανεις με το οπλο. πχ να το πουλησεις…

    αλλα να στο κατασχουν δεν μπορουν. ειναι νομιμα αγορασμενο περιουσιακο στοιχειο.

     

    και επιμενω, 1)ειμαστε σε κατοχη 2)πως η εκκλησια και ΓΙΑΤΙ, εγαλε τοσο ηλιθια αποφαση τ 2006? δηλαδη ενας ιερωμενος δεν εχει δικαιωμα να κυνηγησει η να εξασκηθει στην σκοποβολη? γιατι?θα παει την κολαση αμα σκοτωσει ενα λαγο δηλαδη? η μηπως αμα τουφεκισει ενα χαρτινο η ενα πιλινο στοχο?

    τι μαλακιες ειναι αυτες?

    καλα αμα το τραβηξουν και αλλο οι τροικανοι προβλεπω να γινεται τις πουτανας. δεν ξεσηκωθηκε ο κοσμος με τα μετρα αλλα θα ξεσηκωθει τωρα νομιζω…γιατι οταν ερχεται μια τροικα και σου λεει ευθεως πλεον οτι εισαι υπο κατοχη (γιατι μονο οι κατεχομενοι λαοι δε εχουν δικαιωμα στην οπλοκατοχη) τοτε αρχιζεις και φοβασαι…και ξυπνας. και ο φοβος συχνα οδηγει σε ασχημα πραγματα…

    καλο θα ειναι να συνελθουν ορισμενοι πριν ξεφυγει η κατασταση. το Ελληνικο εθνος δεν ειναι εθνος δουλων. ακομα και αν δεχτουμε οτι χρωσταμε καποια λεφτα, αυτο δεν σημαινει οτι γιναμε δουλοι ξαφνικα και θα μας στερησουν ολα μας τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    αληθεια, καποιος φιλος ειπε κατι για ενα νεο νομο περι οπλων…? μα εχει ηδη βγει ο νεος νομος κτλ…επι παπουτση…αυτος με τις διοπτρες που 4πλασιαζουν το βεληνεκες των οπλων…θυμαστε?

    εκτος αν ενοεις κατι αλλο φιλε…κατι που δεν ξερουμε?η κατι που θα ερθει στο μελλον? (αληθεια καθε ποτε θα αλλαζουμε τους νομους σε αυτο το προτεκτορατο?)

    μια διευκρινηση φιλε θα ηταν απαραιτητη νομιζω…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    3431
    ΛΕΩΝ στις #396305

    Εμένα μου αρέσει που δείχνουν την αδυναμία τους πλέον φανερά.Η χούντα το 67 τα είχε σφραγίσει όταν δεν επιτρεπόταν το κυνήγι,δεν τα είχε μαζέψει.

    Η χουντάρα της τρόικας φοβάται αυτό που θα τους βρει.Αλλα ξέχασα,έχουμε δημοκρατία με εκλογές,όπως με εκλογές είχαν αναδειχθεί  Μουσολίνι και Χίτλερ.

    Δε θα τους περάσει,όσα και να μαζέψουν πάλι θα έχουμε όσα χρειάζονται……. 😉

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    75
    antleft στις #396325

    ΣΩΣΤΟΣ._

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/06/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    33
    orca51 στις #396334

    Μετα θα ελθει ησειρα ρων δημοσιων υπαλληλων,των πυροσβεστων,των εφοριακων,των υδραυλικων,των παντπολων και των αστυνομικων.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/08/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    853
    steve στις #396352

    Δεν ξέρω πόση αλήθεια έχει αυτή η είδηση. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Αν πάντως ισχύει, πρόκειται ξεκάθαρα για αυθαιρεσία του κράτους και της ΕΛ.ΑΣ. οπότε είναι εύλογες και οι υποψίες ότι … είναι μόνο η αρχή … ότι θάχουν κι άλλοι σειρά … κλπ, και δικαιολογεί την άποψη ότι έχουμε χούντα και κατοχή!!!

    Δεν είμαι νομικός, αλλά με την απλή λογική έχω να πω ότι: η άδεια κατοχής όπλου, καθώς και η άδεια κυνηγίου χορηγούνται σύμφωνα με ορισμένες συγκεκριμένες προυποθέσεις και όρους. Οι άδειες αυτές ανακαλούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ. και Δασική Υπηρεσία) μόνο όταν παραβιαστεί κάποιος από αυτούς τους όρους & προυποθέσεις.  Δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενά σαν λόγος ανάκλησης (ή μη χορήγησης) της άδειας, το αν είσαι … παπάς, ζευγάς, δημ. υπάλληλος, ταξιτζής … ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή … Χ.Α. !!!

    Αν η Εκκλησία, ή … το κόμμα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ή  ο … Ροταριανός Ομιλος, κλπ,  είναι αντίθετοι με την κατοχή όπλων και το κυνήγι, μπορούν να συστήσουν ή και να υποχρεώσουν τα μέλη τους να παραδώσουν τα όπλα και τις άδειες που τυχόν έχουν. Η ΕΛ.ΑΣ.  και γενικά το κράτος δεν έχουν καμιά δουλειά και αρμοδιότητα πάνω σε αυτό, εφόσον ο κάτοχος δεν παρανόμησε και δεν παραβίασε κάποιον από τους όρους που προβλέπει ο νόμος. Διαφορετικά πρόκειται για αυθαίρετη, αντιδημοκρατική και παράνομη ενέγεια… “αστυνομικού κράτους”…

    Υ.Γ.  Φαίνεται ότι για τους … “άγιους”  ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου, είναι κακό να ασχολείται με το κυνήγι και τη σκοποβολή ένας κληρικός…  Ενώ απεναντίας, το να … τον παίρνει από πίσω, ή να ασελγεί σε ανήλικα αγοράκια, ή να παρατά τη γυναίκα του και τα παιδιά του και να σπιτώνεται με  ουκρανή μπαργούμαν (αληθινά περιστατικά) και άλλα πολλά, αυτά δεν … αντίκεινται στους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας, και τους αφήνουν να λειτουργούν κανονικά…

    Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου…

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    3347
    ALTAIR_LUSSO στις #396354

    Αν το shooters χρησιμοποίησε για πηγή το defencenet, ψώνισε από σβέρκο … 😆 . Ακόμα και σε 5 αράδες πέφτουν σε αντιφάσεις, λένε ότι η απόφαση είχε παρθεί το 2006 και την συνδέει με την τρόικα και τον πατριωτικό πυρήνα του 2012, βράσε ρύζι δηλαδή  😕

    Μιλάμε για φοβερό site, μέσα στην τρολιά είναι. Εδώ την άλλη φορά είχαν βάλει φώτο του μπασκετμπολίστα από το NBA για μετανάστη που την έπεφτε σε τσολιά στο σύνταγμα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 122 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων