Πολεμικες Τεχνες και Αυτοαμυνα

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    05/04/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    970
    Shaolin στις #409981

     

    Δεν αντεξα με αυτα που εβλεπα στη tv και ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα.

    Σημερα λοιπον βλεποντας tv σε ενα καναλι ειδα ενα ωραιο κατα τα αλλα παλληκαρι που διδασκε πως μια γυναικα με τακουνια 15 ποντους μπορει να αποφυγει μια επιθεση που θα της γινει στο δρομο απο ενα πχ κακοποιο, εδειχνε λοιπον οτι με με τα δακτυλα της μπορει να του καταφερει ενα χτυπημα στα ματια και μετα μια γονατια στα γεννητικα του οργανα.  Επειδη γνωριζω καποια πραγματα πανω σε αυτα τα θεματα θελω να πω οτι αν τα δακτυλα δεν ειναι εκπεδευμενα το λιγοτερο που θα παθει ο αμηνομενος και εν προκειμενου η γυναικα ειναι να στραμπουλιξει τα δακτυλα της και αντι να πονεσει ο κακοποιος να πονεσει η ιδια, επισης τα 15ποντα τακουνια δεν θα την βοηθησουν και πολυ στο θεμα της ισοροποιας για να κανει γρηγορες και εκρηκτικες κινησεις πχ. επρεπε να κατεβει απο αυτα δηλ. εχει πολυ λιγες πιθανοτητες που σημαινει οτι θα εκτεθει περισσοτερο απεναντι του, επισης διδασκε πως αν την πιασει απο πισω με το χερι του λαβη στο λαιμο της μπορει να του…. δαγκωσει το χερι που της περιβαλει το λαιμο, υμαρτων η αν ειναι μεσα στο αυτοκινητο της να βγαλει τα κλειδια του αυτοκινητου απο τη μιζα και να του καταφερει κτηπημα με αυτα αντι πχ να κοιταξει πως να τον αποφυγει να πατησει το γκαζι και να φυγει κλπ κλπ .

    Αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα γιατι κυνδυνευει η ζωη σου και δεν πρεπει προκειμενου να δειξουμε κατι που ειναι της μοδας λογο αυξημενης εγκληματικοτητας κλπ να δειχνουμε αστειοτητες στο κοσμο και μαλιστα μεσα απο μια εκπομπη που εχει ακροαματηκοτητα. Η αυτοαμηνα ειναι ενα μεσον που μπορει καποιος να βγει απο μια δυσκολη στιγμη εφοσον τουλαχιστον εχει μια στοιχειωδη εκπαιδευση και οχι να κανει πραγματα που δεν εχει εκπαιδευτει η που τα ειδε στη tv απο καποιον…. δασκαλο. 

    Εχετε καποια γνωμη πανω σε αυτο το θεμα. 

     

    Γιαννης


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    500
    ΝΙΚΟΣ στις #409987

    Δεν αντεξα με αυτα που εβλεπα στη tv και ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα. Σημερα λοιπον βλεποντας tv σε ενα καναλι ειδα ενα ωραιο κατα τα αλλα παλληκαρι που διδασκε πως μια γυναικα με τακουνια 15 ποντους μπορει να αποφυγει μια επιθεση που θα της γινει στο δρομο απο ενα πχ κακοποιο, εδειχνε λοιπον οτι με με τα δακτυλα της μπορει να του καταφερει ενα κτηπημα στα ματια και μετα μια γονατια στα γεννητικα οργανα. Επειδη γνωριζω καποια πραγματα πανω σε αυτα τα θεματα θελω να πω οτι αν τα δακτυλα δεν ειναι εκπεδευμενα το λιγοτερο που θα παθει ο αμηνομενος και εν προκειμενου η γυναικα ειναι να στραμπουλιξει τα δακτυλα της και αντι να πονεσει ο κακοποιος να πονεσει η ιδια, επισης το 15ποντο τακουνι δεν θα τη βοηθησει και πολυ στο θεμα της ισοροποιας για να κανει γρηγορες και εκρηκτικες κινησεις πχ. επρεπε να κατεβει απο εκει δηλ. εχει πολυ λιγες πιθανοτητες που σημαινει οτι θα εκτεθει περισσοτερο απεναντι του, επισης εδειχνε πως αν την πιασει απο πισω με το χερι του στο λαιμο της μπορει να του…. δαγκωσει το χερι που της περιβαλει το λαιμο, υμαρτων η αν ειναι μεσα στο αυτοκινητο της να βγαλει τα κλειδια του αυτοκινητου και να του καταφερει κτηπημα με αυτα αντι πχ να κοιταξει πως να τον αποφυγει και να πατησει γκαζι και να φυγει κλπ κλπ . Αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα γιατι κυνδυνευει η ζωη σου και δεν πρεπει προκειμενου να δειξουμε κατι που ειναι της μοδας λογο αυξημενης εγκληματικοτητας να δειχνουμε αστειοτητες στο κοσμο και μαλιστα μεσα απο μια εκπομπη που εχει ακροαματηκοτητα. Η αυτοαμηνα ειναι ενα μεσον που μπορει καποιος να βγει απο μια δυσκολη στιγμη εφοσον τουλαχιστον εχει μια καποια εκπαιδευση και οχι να κανει πραγματα που δεν εχει εκπαιδευτει η που τα ειδε στη tv απο καποιον…. Εχετε καποια γνωμη πανω σε αυτο το θεμα. Γιαννης
    Αγαπητέ φίλε,

    Μην βλέπεις τηλεόραση κάνει κακό στην υγεία και στην νοημοσύνη.
    Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια του πολίτη και ειδικότερα για την γυναίκα δεν συζητείται από φόρουμ διότι απλά η άμυνα και ειδικά οπού ένοπλη άμυνα (ότι και αν είναι το όπλο) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ στην Ελλάδα.

    Τα σχόλια τα αφήνω…

    Αν έχεις κάποιες γνώσεις αξιοποιησέτες στον χώρο σου – στους δικούς σου ανθρώπους.

    Φιλικά

    Κανε οτι θα ηθελες να σου κανουν

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    500
    ΝΙΚΟΣ στις #409988

    Αγαπητέ φίλε, Μην βλέπεις τηλεόραση κάνει κακό στην υγεία και στην νοημοσύνη.
    Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια του πολίτη και ειδικότερα για την γυναίκα δεν συζητείται από φόρουμ διότι απλά η άμυνα και ειδικά οπού ένοπλη άμυνα (ότι και αν είναι το όπλο) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ στην Ελλάδα. Τα σχόλια τα αφήνω… Αν έχεις κάποιες γνώσεις αξιοποιησέτες στον χώρο σου – στους δικούς σου ανθρώπους. Φιλικά Κανε οτι θα ηθελες να σου κανουν

    Νίκος Ζευγωλης
    3ος Κυν. Συλ. Αστρους.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων