Ρουχισμός νέου κυνηγού

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/12/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    11
    Grigoris στις #403511

    Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα αλλά…

    Με τον πατέρα μου είμαστε νεότατοι στο κυνήγι και θα πάμε στις 2/2/2013 μια κυνηγετική εκδρομή που διοργανώνεται εκείνη την ημέρα, με πιό πεπειραμένους κυνηγούς.

    Δεν έχω ακόμη προμηθευθεί τον σχετικό ρουχισμό και η πρώτη μου σκέψη είναι μια επίσκεψη στο Μοναστηράκι, σε κάποιο μαγαζί στρατιωτικού ρουχισμού, μιας και δεν πρόκειται να προλάβω δεύτερη εξόρμηση εντός του Φεβρουαρίου (πριν το τέλος της κυνηγετικής περιόδου), οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι “προσωρινό”, πριν αγοράσω πιο ακριβές και δοκιμασμένες λύσεις.

    Θυμάμαι από τον Ε.Σ. πόσο ανθεκτικά ήταν τα ρούχα, αφήνω δε το γεγονός οτι θα βρώ κάτι στο μέγεθός μου (τα κιλά μας τα έχουμε και με το παραπάνω). Βέβαια ακόμη και στον Ε.Σ. είχαμε ισοθερμικά εσώρουχα στις κρύες νύχτες της σκοπιάς.

    Επίσης, θα ήθελα την συμβουλή των έμπειρων κυνηγών (συνάδελφος δεν έχω γίνει ακόμη, ας “ψηθώ” πρώτα και βλέπουμε), όσον αφορά τα παρελκόμενα, ήτοι φυσιγγιοθήκες (σκεπτόμουν για 50άρα), γιλέκα, σακίδιο και φαρμακείο.

    Ευχαριστώ προκαταβολικώς.


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/04/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    93
    Vpentza στις #403519

    Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα αλλά… Με τον πατέρα μου είμαστε νεότατοι στο κυνήγι και θα πάμε στις 2/2/2013 μια κυνηγετική εκδρομή ….

    Grigoris δεν πας στον πόλεμο ούτε πρόκειται να ζήσεις κυνηγετικές στιγμές τέτοιες που θα σου μείνουν αξέχαστες, ειδικά εφέτος…

    ανάλογα το τερραίν και τον καιρό, να έχεις ισοθερμικά έσώρουχα, χοντρες κάλτσες, καπελάκι, γάντια….πράγματα που τα έχεις ήδη….πάρε φτηνές γαλότσες από Praktiker και μια απλή φυσιγγιοθήκη των 20-25 φυσιγγιών, δεν θα χρειαστείς παραπάνω, θα έχεις τσέπες σε ένα απλό αδιάβροχο μπουφάν πουυ θα φοράς…φρόντισε να είσαι τουλάχιστον σχετικά ομοιόμορφος στα χρώματα….

    που θέλω να καταλήξω ? για μία και μοναδική εξόρμηση τη παρούσα κυνηγετική περίοδο, μη κάνεις απολύτως καμία επένδυση….μη ξοδεύεις χρήματα πριν διαβάσεις εμπειρίες και κριτικές διότι πολλοί έχουμε χρυσοπληρώσει εξοπλισμούς που αποσύραμε γιατί απλά ..νομίζαμε ότι τα θέλαμε…..

    ελπίζω η πρώτη σου εμπειρία να είναι θετική

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    10/11/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    15
    primero στις #403541

    Δεν έχω ακόμη προμηθευθεί τον σχετικό ρουχισμό και η πρώτη μου σκέψη είναι μια επίσκεψη στο Μοναστηράκι, σε κάποιο μαγαζί στρατιωτικού ρουχισμού, μιας και δεν πρόκειται να προλάβω δεύτερη εξόρμηση εντός του Φεβρουαρίου

    Μια επισκεψη σε ενα μαγαζι στρατιωτικου ρουχισμου ειναι μια πολυ καλη λυση και φθηνη λυση εκει θα βρεις τα παντα.Ενα παντελονι κατα προτιμηση αδιαβροχο για να μην γινεις χαλια απο τα χορταρια ενα φουτερακι και ενα χιτωνιο ενα ζευγαρι χοντρες καλτσες και ενα ζευγαρι φθηνες γαλοτσες (γιατι παντου θα εχει λασπες) ειναι αρκετα αναλογα βεβαια τον τοπο και τον τροπο (περπατητο η καρτερι) που θα κυνηγησεις.Ακομα και ενα γιλεκακι οπου θα εχει τσεπες μεγαλες για φυσιγγια για κανα νερακι και σακο. και φροντισε τα χρωματα σου να ειναι ομοιομορφα οπως και ο φιλος παραπανω.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων