τιμη ξεκινημενου σκηλου η εμπειρου..

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 39 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    9
    giorgos στις #381123

    Καλησπερα σε ολουσ σασ… θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει ποια ειναι η τιμη ενος εμπειρου η ξεκινημενου σκυλου φερμας απο καποιον κυναγωγο. κατα προτιμηση σεττερ η ποιντερ.. κ ποια η τιμη ενος σκυλου επαναφορας παλι ξεκινημενου η εμπειρου σκυλιου… Σας ρωταω γιατι δεν εχω ασχοληθει μεχρι τωρα με καποιο σκυλι..κ δεν εχω κ πολυ χρονο για να ασχοληθω με κουταβια..ουτε ξερω κιολας  πολλα πραγματα εκτος απο τα βασηκα που εχω διαβασει απο το ιντερνετ…   Ευχαριστω..


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    06/07/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    572
    neos_toyfekaleyris στις #381156

    η τιμές για ξεκινημένα και για έμπειρα είναι τόσο διαφορετικές όσο και η γνώμη του καθενός για τη σημασία του κάθε όρου. Κοινώς, το φάσμα τιμών είναι πολύ ευρύ. Επίσης, οι γενεαλογίες, η ηλικία, η εργασία που έχει καταβληθεί και η προσωπική εκτίμηση περί τιμής που έχει ο κάθε πωλητής κάνουν το θέμα πιο σύνθετο. Υπό αυτό το πρίσμα, η ερώτηση είναι μάλλον άτοπη.

    Ίσως πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι απαιτήσεις έχεις και τότε θα λάβεις πιο ποιοτικές απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς πιο καλά.

    Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις ανάποδα από ό,τι κάνεις. Δηλαδή “δίνω το πολύ -τόσα- για σκύλο, συν -τόσα ακόμα- στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό κοντά στα χρήματα που διαθέτω”. Έτσι θα αποκλείσεις μια μερίδα σκύλων και θα ψάξεις σε ένα πιο διαχειρίσιμο δείγμα για να πάρεις αυτό που έρχεται πιο κοντά στις απαιτήσεις σου, για τα χρήματα που διαθέτεις πάντα.

    Καλό ψάξιμο 🙂

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    9
    giorgos στις #381160

    καταλαβαινω τι λες κ σε ευχαριστω..δεν με ενδειαφερουν κ πολυ οι γενεολογιες γιατι εχω δει κ σκυλια χωρισ χαρτια απο ιδιοτες φιλουσ μου που απλα βαζουν κατω πολλα σκυλια με χαρτια κτλ.. δεν εχαναν κανενα θηραμα που ηταν στο μερος που κυνηγουσαν..ενα σκυλι που απλα θα εχει αρχισει να κυνηγα θελω..να βγαινω για το κυνηγι  που αγαπω κ να χαιρομαι να τον βλεπω..σε μια ηλικια περιπου 2-3 χρονων να εχει καταλαβει περιπου τι πρεπει να κανει…ουτε πρωταθλητη ουτε για αγωνες για να κοιταξω το στυλ τους..η τιμη περιπου για ενα τετοιο σκυλι???   Ευχαριστω κ παλι…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/07/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    1739
    Panagiotis Agiannitis στις #381187

    αν δεις αγγελιες εδω στο φορουμ θα δεις οτι συναδελφοι πωλουν κατα καιρους σκυλια φερμας απο 300 ε μεχρι μερικα χιλιαρικα.

    η γνωμη μου ειναι οτι με υπομονετικο ψαξιμο βρησκεις καλο σκυλι σε καλη τιμη.απο κυνηγο παντα.

    οι εκτροφεις ειναι αλλη περιπτωση…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/04/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    31
    meniosmpekatsas στις #381317

    οι πιο πολλες αγγελιες ειναι απο απατεωνες που πωλουν αστερια, προσφατα ειδα κατι σεττερ στα οινοφυτα με χαρτια αριστα αλλα δεν εμοιαζαν με σεττερ.προσοχη μην τη πατισουν και αλλοι.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    9
    giorgos στις #381341

    μενιο εχεις δικιο…δεν μπορεις να εμπιστευτεις καποιον ευκολα…να δωσω εφχαριστως 300 η 500 η κ800 ευρω…μεχρι εκει πιστευω οτι αξιζουν κ τα καλυτερα σκυλια..(γνωωμη μου παντα) αλλα να ειμαι κ σχεδον σιγουρος οτι αξιζει…για αφτο το θελω σε τετοια ηλικια…αλλα πλεων ολοι κοιτανε τα λεφτα κ κανενας τον συναδελφο κυνηγο εκτος ελαχιστων εξερεσεων…οταν το παρεις ειναι το καλυτερο  κ μετα αν δεν κανει απολυτος τιποτα σου λενε,,εγω δεν ξερω τιποτα,εσυ εκανες κατι λαθος κ το τρομαξες κ τετοια…εγω απο μερια φετος που θα βαλουμε για γεννα του κολητου μου το cocker spaniel θα τα δωσουμε δωρεαν η το πολυ 50 ευρω για να δουν κ μερικοι πως θα επρεπαι να φερομαστε πλεων ολοι μασ σε τετοιους δυσκολους καιρους…ολοι το hoby μας να κανουμε…φιλικα κ οχι να κοιταμε να βγαλουμε τα ματια των δυπλανων μας..

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    34
    Odisseas στις #381347

    KAI EΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠ@@$#ΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ  ΠΟΙΟΣ 8Α ΣΩΘΕΙ ΜΕ 100-200 ΕΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΘΟΥΜΕ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΕΜΠΟΡΙΟ

     

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    9
    giorgos στις #381349

    Σωστος φιλε μου..ετσι ειναι…αν περιμενουμε να σωθουμε απο τα σκυλακια αστα…αλλα οτι κ να λεμε εμεις υπαρχουν αλλοι που δεν καταλαωαινουν ττιποτα..δεν υπαρχει συναδελφικοτητα..μονο κερδος..αφτο κοιτανε οι ποιο πολυ…δυστυχος…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    10/02/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    15
    mad στις #381351

    απο την εμπιρεια μου να σας πω επιδη ψαχνω για επανιελ κουταβι.εχω φαει ολες τις αγγελιες.με ενα τηλ.στο χερι.εχουν ξεφυγει τα ατομα.απο 150,250,300 για 2 μηνων.0αλλος 8 μηνων θηλυκο 400 και το αρσενικο 200.του λεω πια η διαφορα?και μου λεει το μ@υνι πληρωνεται.τα ειχε κατεβασει κρητη για ορτυκια και λυσαξανε μου λεει στο τρεξιμο.ρε φιλε καμενο σκυλι θα παρω?

    ολοι περιμενουν απο ενα κουταβι να κανουν περιουσια.ο αλλος 5 μηνων 250 επιδη εχει βαλει βιντεο που φερμαρουν το φτερο.του λεω 200 και μου λεει δεν γινετε γιατι τα ταιζω κρεας και belkando.

    τελικα βρηκα 100ευρο αρσενικο 2 μηνων.

    εχω βρει και κατι αγγελιες απο βουλγαρια ρε παιδια και εκει τα πουλανε 50ευρο εως 70ευρο.

    οι ελληνες ημαστε απαραδεκτοι.

    προσοχη στις αγγελιες .οταν βλεπεις μαθημενα ξεκινημενα σε τρελες τιμες ή και εξεφτελιστικες κατι τρεχη απο πισω.το νου σας.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/03/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    375
    aggelos2 στις #381352

    Παιδιά το θέμα είναι πολύπλοκο και σύνθετο και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω να παραθέτω τις απόψεις μου.Καταρχάς πιστεύω πως ο καλός ο σκύλος κοστίζει!Επίσης πιστεύω πως εκτός εξαιρετικής περίπτωσης (διακοπή κυνηγίου-μετακόμιση) ειδικά από κυνηγό ο πολύ καλός ο σκύλος δεν πουλιέται με τίποτα.Αγόρασα δλδ ένα κουτάβι το ανάθρεψα έφαγα το παστέλι της εκπαίδευσης το έκανα αστέρι και το πουλάω στα 3-4 χρόνια που θα το ευχαριστηθώ και θα κάνω την δουλειά μου???Γιατί???Για να ξαναρχίσω από την αρχή με άλλο?Ο σκύλος που θα πουληθεί σε τέτοια ηλικία από κυνηγό που δεν σταματάει το κυνήγι ή που δεν βρίσεται σε δύσκολη συγκυρία πωλείται γιατί για κάποιον λόγο δέν του κάνει και είναι υποχρεωμένος για μένα να το πεί σε κάθε ενδιαφερόμενο.

    Πάμε στα κουτάβια τώρα…πουλάει κάποιος κουτάβι από γονείς που τα χαρτιά τους “είναι στο βουνό” και καλά κάνει, κατεμέ απαράδεκτο γιατί το 2012 αφού ήμαστε καταρχήν κυνόφιλοι και θέλουμε να προάξουμε την κυνοφιλία και την ράτσα που μας αρέσει δεν νοείται να υπάρχει σκύλος χωρίς πεντιγκρί, υπάρχει περίπτωση να το επιβαιβεώσεις ότι οι γονείς είναι τόσο καλοί αν δεν είσαι γείτωνας η συγκυνηγός του 😉 ???Και παίρνεις ένα τέτοι κουτάβι 200-300 ευρώ φτάνει 2 χρονών έχεις χαλάσει άλλα τόσα και περισσότερα σε φαγητά εμβόλια εκπαιδευτικα κτλ και βλέπεις ότι δεν σου κάνει,πάς πάλι σε άλλον πιο εμπιστο γνωστό τρώς πάλι τη φόλα και έχεις χαλάσει κανά 3 χρόνια και κανα 2.000 ευρώ δεξιά και αριστερά και σκύλο δεν έχεις.

    Άρα για μένα κερδίζεις πολύ χρόνο και χρήμα αν πάρεις ένα κουτάβι που κάνει 700-1000 ευρώ,που να ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του…αλλά να ξέρεις πραγματικά να διαβάσεις το πεντικγρί του…όχι απλά να βλεπεις προγόνους χωρίς να ξέρεις τι ήταν και τι έκαναν τόσο στο κυνήγο όσο και στους αγώνες αν υπάρχουν τέτοιοι και πάνω από όλα τι κουτάβια έβγαζαν πριν από το δικό σου.Τώρα θα μου πείς ρε φίλε εγώ ένα κουτάβι θέλω να αγοράσω πρέπει να κάτσω να μάθω όλη την εγχώρια και διεθνή κυνοφιλία???Ξεκάθαρα ΝΑΙ,πρέπει να ασχοληθείς πολύ πριν προβείς στην αγορά σκύλου.Το ξαναλέω γλιτώνεις έξοδα κόπο και στενοχώριες!!!

    Ο σκύλος με “βαρύ” πεντιγρί από πίσω του 99% θα το δικαιώσει!

    Επίσης κατά τη προσωπική μου γνώμη πάντα αφού έχεις καταλήξεις σε έναν σκύλο ή από εκτροφέα ή από κυνηγό και τον δείς και σου αρέσει κάνεις έγγραφη αν είναι το δυνατόν συμφωνία ότι τον σκύλο θα τον δοκιμάσεις για 15 ημέρες αφού φυσικά έχεις εξασφαλίσει χρηματικά τον άνθρωπο γιατί εσένα το σκυλί μπορεί να συ γάει φόλα,να το πατήσει αμάξι και χίλια 2 κακά, γιατί μπορεί να δείς στον σκύλο κα΄τι που εσένα να μην σου αρέσει!Από την πείρα μου οι περισσότεροι εκτοφείς στον αντικαθηστούν τον σκύλο αν κάτι δεν σου αρέσει και το έχετε συμφωνήσει και πιστεύω πως και ένας σωστός κυνόφιλος κυνηγός το ίδιο θα κάνει!!!

     

    Γιώργο τώρα στο θέμα σου…αφού έχεις φίλους με σκυλιά που βάζουν κάτω πολλά σκυλιά με πετιγκρί και φίλε μου καλέ σε πιστεύω απόλυτα γιατί όπως είπα και πιο πάνω πεντιγκρί από πεντιγκρί έχει διαφορα, γιατί δεν απευθήνεσε σε αυτούς και μόλις κάνουν 1 γένα να πάρεις κουτάβι?Πάλι οι πιθανότητες να βγεί αστέρι με τέτοιους γονείς είναι μεγάλες και ακόμα καλύτερα αν έχουν έναν σκύλο ξεκινημένο 17-18-24 μηνών και για του λόγους τους τον πουλάνε να τον αγοράσεις?

    Η αλλιώς πάς σε σοβαρό εκτροφέα ή σοβαρό κυνηγό που να έχει λατρεία με τα σκυλιά και να είναι κυνόφιλος πάνω από όλα βρίσκεις ένα κουτάβι 14-20 μηνών που έχει αρχίσει και βγάζει την γεναιολογία του, του δίνεις 1000-1500 ευρώ (εκεί είναι οι τιμές περίπου) το βγάζει το χειμώνα και βρίσκει και καμια 10αριά μπεκατσούλες και ξένοιασες…έχεις σκύλο που έχει χαρτιά-είναι κυνηγός-έχει στυλ κτλ για τα επόμενα 10 χρόνια να σε συντροφέυει 😉

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    9
    giorgos στις #381354

    εχω φιλο που οντως βαζω κ στοιχημα για τον σκυλο του αλλα δυστιχως δεν μπορω να τον βαλω να τον ζευγαρωσει επειδη θελω εγω σκυλο…μπορει να μην θελει η να μην το κανει αμεσα..οχι οτι τον θελω τωρα αλλα μπορει να το κανει σε 2 χρονια πχ…τωρα οσο για εκτρωφεις η ιδιοτες 1000 κ 1500 ευρω εμενα μου φενονται υπερβολικα κ δεν θα τα δωσω σε κανεναν για να πλουτησει απο εμενα κ απο αλους συναδελφους…σε βαρος των σκυλιων…η γνωμη μου ειναι οτι ειναι υπερβολικα αφτα τα ποσα για τις μερες μας κ για εμενα φυσικα..φιλικα παντα

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    34
    Odisseas στις #381356

    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΕ 150 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ 8ΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΤΕΡΟΥ

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/03/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    375
    aggelos2 στις #381358

    εχω φιλο που οντως βαζω κ στοιχημα για τον σκυλο του αλλα δυστιχως δεν μπορω να τον βαλω να τον ζευγαρωσει επειδη θελω εγω σκυλο…μπορει να μην θελει η να μην το κανει αμεσα..οχι οτι τον θελω τωρα αλλα μπορει να το κανει σε 2 χρονια πχ…τωρα οσο για εκτρωφεις η ιδιοτες 1000 κ 1500 ευρω εμενα μου φενονται υπερβολικα κ δεν θα τα δωσω σε κανεναν για να πλουτησει απο εμενα κ απο αλους συναδελφους…σε βαρος των σκυλιων…η γνωμη μου ειναι οτι ειναι υπερβολικα αφτα τα ποσα για τις μερες μας κ για εμενα φυσικα..φιλικα παντα

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ…ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ…ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΩΣΕ ΤΟΣΑ…ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΟ Η ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΤΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΕ 150 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ 8ΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΤΕΡΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

     

    ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ (ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ) ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ… 😆

    ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΥΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ Ε…ΤΗ ΝΑ ΠΩ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣ ΣΕ “ΣΟΒΑΡΟ”  ΕΚΤΟΦΕΑ Η ΚΥΝΗΓΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/10/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    956
    Τσαμπούκος Γεώργιος στις #381371

    ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ (ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ) ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ…

     

    +1000

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/01/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    129
    Μπλεκ στις #381375

    Φιλε giorgos η ερωτηση σου ειναι λαθος διατυπωμενη .

    η σωστη ερωτηση ειναι.(παντα φιλικα)

    παιδες θελω να κυνηγησω με ενα απλο κυνηγοσκυλο ανεξαρτητου μορφολογιας , πετιγκρι , και ικανοτητων γωνιων η ιδιου.να ξεσκασω να κανω την κυνηγετικη μου εξοδο.

    ποσο θα βρω στην πιατσα πιστευεται?

    ετσι πολυ ευκολα ολοι θα λεγαμε οτι απο τσαμπα μεχρι οπου σε κοψουν διατεθιμενο να πληρωσεις ενα τετοιο σκυλι.

    γενικα στην πιατσα αυτο που ψαχνεις ειναι ο κατιμας.

     

    αρα ειναι πολυ φθηνα και σχεδον τσαμπα.

    φιλικα τα γραφω αυτα για να χαμπαριαζουμε τι παιζεται.

     

    απο τα γραφωμενα σου καταλαβα οτι (πολυ καλα κανεις για την παρτη σου )και δεν ζητας μορφολογιες πετιγκρι κτλ.

    αυτα αφορουν γνωστες που εχουν χομπυ τον κυνηγετικο σκυλο χρονια.(που ξερουν που χρειαζεται η μορφολογια, που ξερουν τι ειναι δυσπλασια ισχυων, κτλ)

     

    για μενα παρε τηλεφωνο στον κυνηγετικο σου συλογο.μαθε ποιος κυνηγος εχει σκυλια και εκτρεφει .παρτον τηεφωνο και ζητα του ενα σκυλακι να κανεισ την εξοδο σου

     

    απλα φθηνα και ομορφα.

    ελπιζω να σε βοηθησα

     

    φιλικα

     

    Μπλεκ

     

     

     

     

     

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 39 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων