Χωρίς άδεια και με οπλπο δανικό

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/12/2018
    Αρ. μηνυμάτων:
    1
    autias στις #519272

    καλησπέρα

    είμαι νέο μέλος και με αφορμή το παραπάνω ποστ το λέω και στον τίτλο θα ήθελα να παραθέσω και να μοιραστώ ,και τη δική μου ιστορία με μια παρομια φάση όπως αυτή του τίτλου.

    λοιπόν όλα ξεκίνησαν το 2011 ,εγώ 30αντρης τότε μόλις είχα γυρίσει στο χωρίο μου, από την Αθήνα όπου εργαζόμουν,  ,είπα να πάω μια μέρα του Σεπτέμβρη για κυνήγι με τον πάτερα μου για λαγό. μου το πρότεινε ο ιδιος και μου έδωσε και ένα δεύτερο τουφέκι που είχε για να κρατάω και γω όπλο. σχέση με όπλα είχα μικρός με ένα αεροβόλο και στο στρατό τις βολές που κάναμε κατά τη θητεία,ήμουν καλώς στο σημάδι.

    άδεια κυνηγίου δεν είχα και πήγαμε παρέα στο κυνήγι για να δω πως είναι και αν θα μου άρεσε σαν χόμπι να ασχοληθώ .αυτή λοιπόν την παρθενική φορά που πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου και να δω πως είναι το κυνήγι και αν θα μου άρεσε, πέρασε από το δρόμο το τζιπ της θηροφυλακης.

    εγώ πανικοβληθηκα και έχωσα το όπλο σε μια πουρναρα ,άλλα με μπάνισαν,συνέχισαν  την πορεία τους και μετά ξαναγύρισαν ,σταμάτησαν και μας φωνάξανε να πάμε εκεί,γιατί έκρυψες το όπλο μου είπαν και τους απαντώ δεν έχω άδεια ,πρώτη φορά πάω για κυνήγι. η συνέχεια γνωστή που πήραν το όπλο και τα στοιχειά μου και μου είπαν να πάω να βγάλω άδεια και να τους τη πάω για να μου επιστρέψουν το όπλο.

    έτσι και έγινε έβγαλα την άδεια κυνηγίου τους την πήγα και δεν προχώρησαν σε μήνυση,μου επεστρεψαν και το οπλο.

    από τότε βγάζω κάθε χρόνο άδεια και κυνηγάω φανατικά μόνο λαγό.

     


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/05/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    1515
    benetos στις #519273

    Καλώς ήρθες στη μεγάλη μας παρέα! Άτυχος να σε ελεγξουν στην παρθενική σου έξοδο, αλλά και τυχερός που δεν προχώρησαν σε μύνηση! Ωραίο nickname διάλεξες (αυτιάς)!

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων