Φυσίγγια για γουρούνι

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 70 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
 • Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  06/02/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  2
  Filippos12 στις #30289

  Παιδιά, ποιά είναι η αποτελεσματικότητα των δραμιάρικων στο γουρούνι; Κάνουμε ατέρμωνες συζητήσεις στην παρέα μου. Καλό είναι να παραθέσει όποιος έχει (από προσωπική εμπειρία και μόνο – όχι ιστορίες γνωστών) παραδείγματα αποτελεσματικότητας π.χ. ντουφεκιά στα τόσα μέτρα,βάρος ζώου τόσο, εννιάβολο, τόσα τραύματα, σημείο πλήξης,  το θήραμα έπεσε στα τόσα μέτρα. Αυτό γιατί συνήθως ακούμε υποκειμενικές και απόλυτα θεωρητικές κρίσεις και όχι χειροπιαστά παραδείγματα από την πραγματικότητα.


  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  06/07/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  412
  KA-BAR στις #334703

  Φίλε Φίλιππα,πρώτα απ’όλα καλωσόρισες στό φόρουμ.

  Τά δράμια κατά τή γνώμη μου,δέν πρέπει νά χρησιμοποιούνται γιά γουρούνια μέ βάρος άνω τών σαράντα κιλών.Καί πάλι σέ αποστάσεις πού δέν θά ξεπερνούν τά εικοσιπέντε-τριάντα μέτρα.Αυτό ισχύει γιά σίγουρο πλήγμα,άν φυσικά τό ζώο χτυπηθεί στά καλά “σημεία”.Από εκεί καί πέρα,η κάθε βολή περισσότερο μοιάζει μέ “ζαριά”.Αν σού κάτσει…έκατσε!!!

  Πρίν καμμιά δεκαριά χρόνια,ένας φίλος από τήν παρέα μου,πήγε νά εκτελέσει τό τραυματισμένο από μονόβολο καπρί(110 κιλά καθαρό),καί τού έριξε δύο εννιάβολα ρέμινγκτον σχεδόν εξ’επαφής.Οταν τό γδάραμε,ανακαλύψαμε όλα μά όλα τά δράμια μαζί μέ τίς τάπες κολημένα στό δέρμα του.Δέν είναι υπερβολή αυτό πού λέω,αλλά η αλήθεια.Φυσικά τό ζώο αυτό είχε τό πιό χοντρό δέρμα πού έχω δεί ποτέ μου.Γιά νά βάλουμε τό μαχαίρι μέσα,είδαμε καί πάθαμε.καί τό πιό παράξενο είναι ότι,ενώ γδέρναμε,τό δέρμα δέν δίπλωνε αλλά παρέμενε…όρθιο!!!Σάν κοντραπλακέ ήταν.

  Πρώτη φορά είδαμε τέτοιο πράγμα,άν καί είχαμε πάρει καί άλλα καπριά αυτού του μεγέθους.Μοναδική περίπτωση θα μού πείς,αλλά δέν ξέρεις τί ζώο θά σού τύχει έτσι;

  Αλλη παραπλήσια περίπτωση,όπου τό καπρί πέρασε από όλα τά καρτέρια(φιλικής παρέας)καί όλοι μα όλοι τό τουφεκίσανε μέ δράμια.Στήν τελευταία τουφεκιά τό ζώο έπεσε ακαριαία,καί ο λόγος ήταν ένα δράμι μέσα στό αφτί.καθαρή τύχη.

  Τά δράμια(κατά τή γνώμη μου)είναι ένα καταπληκτικό φυσίγγι γιά νά τραυματίζεις τό γουρούνι,αλλά είναι πολύ “λίγο” γιά νά τά σκοτώσεις!!!

  Μονόβολο,καί μόνο μονόβολο!!!

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  15/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  31
  zaxarakhs στις #33351

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΡΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΡΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΡΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  04/05/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  3
  johnnyhunter στις #37257

  Παιδιά εγώ δεν θα συμφωνήσω. Ένα-δύο δραμια στα πνευμόνια είναι συνήθως αρκετά και το γουρούνι θα πέσει λίγο πιο πέρα. Είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα δράμια δεν θα κάνουν τη δουλειά τους και αφορούν πολύ μεγάλα ζώα ή κυνηγούς που ρίχνουν σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 30-35 μέτρων. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα γουρούνια είναι συνήθως μικρού-μεσαίου μεγέθους, τρέχουν γρήγορα και χτυπιούνται σε πολύ μικρές αποστάσεις.Γι΄αυτό και χρειάζονται τα δράμια. Αρκεί να γίνει συνείδηση ότι όπως δεν ρίχνεις πχ, σε μια φάσα στα 50 μέτρα, έτσι δεν ρίχνεις και στο γουρούνι σε ανάλογη απόσταση.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  19/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  2789
  kostask στις #335501

  Φίλιππε καλωσόρισες στο φόρουμ.

  Παιδιά έγώ δεν έχω κυνηγήσει ποτέ γουρούνι αλλά κάποια πράγματα είναι ευκολοννόητα. Το μονόβολο πράγματι είναι ότι καλύτερο για θανατηφόρο πλήγμα, όμως πως είναι δυνατόν να πετύχεις ένα ζώο που πηγαίνει με χίλια όταν έχει τα σκυλιά πίσω του. Γνωρίζω βέβαια οτι υπάρχουν περιπτώσεις που το γουρούνι πηγαίνει περπατόντας αν τα σκυλιά είναι μακρυά και δεν έχει αντιληφθεί το καρτέρι, αλλά πόσες φορές θα συμβεί αυτό?

  Η λογική λέει ότι μέχρι τα 35 μέτρα μια προσεκτική τουφεκιά με 9βολο στο μπροστινό μέρος του ζώου, είναι ικανή να το κρατήσει αφού από το σοκ και την αιμοραγία δεν θα έχει δυνάμεις να απομακρυνθεί.

  Πολλές φορές λένε δεν το κράτησε αλλά το πιθανότερο είναι οτι δεν το πέτυχε, η ισως τα δράμια το βρήκαν στα καπούλια. Η ενέργεια που μεταφέρει ένα δράμι σ’ αυτές τις αποστάσεις ακόμα και αν δεν εισχορίσει βαθιά στον εγκέφαλο, θα το διπλώσει. Έχετε φάει πέτρα στο κεφάλι? Εγώ πάντως έχω φάει και για μερικά λεπτά ενώ δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου είχαν μαυρίσει τα πάντα και δεν ήξερα που πάταγα. Από την άλλη το γουρούνι είναι απίστευτα δυνατό ζώο, θυμάμαι πιτσιρικάς στο χωριό ένα ημερο τεράστιο μαύρο γουρούνι που ξέφυγε με ένα τσεκούρι στο κεφάλι, αφού δεν τολμούσαν να το σφάξουν με μαχαίρι.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  08/02/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  297
  GUN DOCTOR στις #37262

  AGAPOITOI FILOI,

  POLI KALA FISIGGIA EINAI THS FEDERAL.AUTA POU SAS SUSTHNO EINAI TA FEDERAL PREMIUM BUCKSHOT(P 154)EINAI OOBUCK 9BOLLO COPPER-PLATED

  GENIKA TA FISIGGIA THS FEDERAL ME TO ONOMA PREMIUM EINAI ANOTERA APO TA APLA.H ETAIRIA FEDERAL EXEI DANISTEI TEXNOLOGIA APO TOUS PURAULOUS TA TELEUTAIA XRONIA KAI EXEI FTIAKSEI KAI TROMERES POWDERS.

  H ETAIRIA REMINGTON  EFTIAKSE ENA FISIGGI ME TO ONOMA PREMIER NICKEL- PLATED BUCKSHOT(12SN)TO OPOIO EINAI EPISHS POLI KALO FISIGGIO(12BOLO)

  H WINCHESTER EXEI ENA POLI KALO FISIGGIO,TO  SUPER X BUFFERED BUCKSHOT(XB12000)AUTO EINAI 8 (OOO)BOLO KAI  EXEI POLI KALI DIATRHSH

  TA FISIGGIA OPOS TA 15BOLA-18BOLA KAI ALLA DEN EXOUN KALH DIATRHSH.

  EUXARISTO POLI

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  06/07/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  412
  KA-BAR στις #37266

  Οντως τά FEDERAL είναι καταπληκτικά.Καμία σχέση μέ τά άλλα δύο,τουλάχιστον με τό δικό μου όπλο,ώς προς τή συγκέντρωση.Αλλωστε είναι καί τά μόνα μέ συγκεντρωτήρα.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  30/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  731
  basil01 στις #335504

   

  Δεν φερω καμμια αντιρρηση σε ολα τα ανωτερω αλλα ενα “slug” ειναι παντοτε ενα “slug” oπως για παραδειγμα το Federal F131RS που ειναι και “hollow point” ριγμενο με paradox (ραβδωτο) choke…ή το Sauvestre που στηριζεται στην τεχνολογια AFPS (βλεπετε κανονι 120 χλστμ του ΑBRAMS M1 kai to 105 του Leopard) δεν μπορουν να συγκριθουν με τιποτα με οποιοδηποτε BUCKSHOT.

  1. Ειναι υπερηχητικα βληματα και τα δυο ακομα σε αποστασεις των 100 μετρων με συνεπεια να ειναι τρομερα ευθυβολα

  2. Η κινητικη ενεργεια που εχουν ακομα και σε αποστασεις των 100 μετρων ειναι εφαμιλλες ‘η ακομα και καλυτερες απο βληματα ραβδωτων (7 mm Mauzer magnum). Στην εξοδο δε της καννης  φερουν κινητικη ενεργεια εφαμιλλη η ακομα και μεγαλυτερη του 416 Rigby gια να μη πω οτι ειναι συγκρισιμη του 500 ή 700 ΝΕ(Nitro Express).

  Συμφωνα με τα παραπανω στοιχεια το “μονοβολο” σε κοντινες αποστασεις 35-40 μετρα παραμενει ενα απο τα πλεον θανητηφορα βληματα…..

  Το μονο μειονεκτημα ειναι το πως θα πετυχεις ενα “τρελλαμενο” γουρουνι που κινειται με 50-60 ΚΜ…

  Αλλα φιλοι μου γιατι δεν σκεφτοσαστε οτι το κατωθι…

  Εαν πηγαινα για γουρουνια σιγουρα θα ειχα οπλο με καννη “slug”…και ολα τα οπλα αυτα εχουν σκοπευτρα με κλεισιοσκοπια…βασεις για “τηλεφακους” ή red dots κλπ …δηλαδη οτι χρειαζεται για να γινει μια τετοια βολη ευκολη.

  Επιπλεον για να μην σας κουραζω…

  Ενα τετοιο μονοβολο με το που θα κτυπησει το γουρουνι στα 35-50 μετρα εχει τετοιο “Stopping Power” (οσοι συναδελφοι εχουν ασχοληθει ποτε με τα πιστολια/περιστροφα κλπ και τα πυρομαχικα αυτων καταλαβαινουν τι κανει ενα βλημα Hollow point με το που θα χτυπησει στο στοχο του) που εαν δεν το καταβαλλει αμεσως το θηραμα θα πεσει στα επομενα λιγα μετρα…

  Φιλικα 

  Βασιλης

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  28/07/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  8970
  leo στις #37281

  Καλά τα λες Βασίλη, αλλά το μονόβολο χωρίς τα ανάλογα σκοπευτικά στο όπλο, είναι δύσκολο να το βάλλεις με την ακρίβεια που απαιτείται. Οι διόπτρες παντός είδους απαγορεύονται (άγνωστο γιατί) καθώς και οι κάννες paradox, (πάλι άγνωστο, εκτός αν με τις ραβδώσεις το 12άρι μετατρέπεται σε πολεμικό όπλο). Επιπλέον, όπως επισημαίνεις, το γουρούνι δεν είναι ακίνητος στόχος, αλλά είναι και επικίνδυνο ταυτόχρονα για τον κυνηγό.

  Πιθανόν η λύση που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι με συνδυασμό φυσιγγίων, είναι η καλύτερη. Το πιο σύνηθες είναι: Πρώτο φυσίγγι μονόβολο, με το σκεπτικό ότι το ζώο θα βληθεί ανυποψίαστο. Δεύτερο εννιάβολο, για να το χτυπήσεις εν κινήσει αν αστοχήσει το μονόβολο, και τρίτο πάλι μονόβολο για να το αποτελειώσεις.

  Όσο για τα φυσίγγια που αναφέρεις, πράγματι το Sauvestre Balle Fleche είναι εκπληκτικό, τουλάχιστον σε δοκιμές στόχου που έκανα.

  Φιλικά, Λεωνίδας

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  20/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  434
  xirokos στις #37286

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑ ΤΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΗΡΑΜΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ) ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΘΗΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΑΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ 2-3 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ “ΠΑΣΧΑ”

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ….

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  20/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  90
  kalogeros22 στις #37301

  ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΚΝΑ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΥΣΙΓΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ (ME AΚΡΙΒΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΗΣ ,ΤΡΑΒΕΡΣΑ-ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΤΑΙ-ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ) ΚΤΛΠ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΜΕΝΟ ΘΥΡΑΜΑ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΗΣ ΒΟΛΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΡΑΜΙΑ Η ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΥΚΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 40-50 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80,100 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΔΡΑΜΙΑ.ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ (BAIKAL)  ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΗ REMINGTON 8 BΟΛΟ ΑΠΛΟ, ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣΑΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ)ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΣΤΑ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟ ΔΡΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΤΑ  Sauvestre .ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΣΤΟΧΟΙ-ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ DOKTOR ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ MOD  ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΟΠΛΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  15/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  1470
  kritsilis στις #37310

  Πάντως πιό ΑΝΤΡΙΚΙΟ ή να το πω πιό λαικά ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ θα είναι να κυνηγάμε το θήραμα αυτό με μονόβολα και μάλιστα διαμετρήματος 36cal ( 410 κατά τους Αμερικανούς )  και μη σας πω το πολύ με δίκαννο

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  05/05/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  4
  iraklis στις #37313

  gia sas paidia!!!

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  15/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  1369
  billbe στις #37316

  SYMFONO ANTONH EXO RIXEI ARKETA MONOBOLA 36ARIA ME THN WINCHESTER MOY KAI KANOYN MEGALH ZHMIA EIDIKA TA AMERIKANIKA,ALLA EINAI ARKETA AKRIBA!

  BASILHS

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  06/07/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  412
  KA-BAR στις #37330

  Ε,είπαμε βρέ παιδιά,αλλά όχι καί τριανταεξάρι!!!Δηλαδή καλά καί σώνει νά τό τραυματίσουμε;

  Η δική μου γνώμη είναι νά ρίξουμε ότι ισχυρότερο υπάρχει σέ μονόβολο.Η τό παίρνω,ή θά τό ξαναβρώ τό επόμενο Σαββατοκύριακο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 70 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων