ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31,546 έως 31,560 (από 42,146 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #471999

    Καφετζή σε παρακαλώ από μια σόδα στους φίλους μου τους γάβρους γιατί το χτεσινό ήταν βαρύ…..Και για το απόγευμα καφεδάκι της αρεσκείας τους αλλά σκέτο….
    <hr>
    <div class=”bbp-reply-signature”>
    Ένας αλλά ΛΕΩΝ και τσοπάνος του μαντριού

    </div>

    τι σοδα μου λες ? τους εχω καλυτερο ενα επικαιρο γλυκακι!!!!!! :yahoo: :yahoo:

    [/url]
    photo uploading websites[/url]


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #472000

    πατσά κοκκινιστό; χαχα
    θα μας τρελάνεις Μάνο :yes:
    <hr>
    <div class=”bbp-reply-signature”>
    Μιχάλης
    Άγιος Στέφανος (Αττικής)

    </div>

    Κοκκινιστό πατσαδάκι γάλακτος

    Υλικά (για 4 άτομα)
    1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη)
    2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4 φουντίτσες για το γαρνίρισμα)
    1 κιλά χοντρά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
    2-3 λίτρα ζωμός κρέατος
    150 ml ελαιόλαδο
    3 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες
    1 κ.σ. μπούκοβο καυτερό
    1 ποτήρι λευκό κρασί
    1 ποτήρι λευκό, ξηρό κρασί
    4 φύλλα δάφνης (φρέσκια ή ξερή)
    1 πόδι μοσχαρίσιο ή 2 κιλά κόκαλα (για το ζωμό κρέατος)
    5 λίτρα νερό, που θα δώσουν τα 3 λίτρα ζωμού κρέατος σάλτσα ντομάτας
    (Η ίδια με τη συνταγή «Φιλεταρισμένη σκορπίνα»).

    Παρασκευή
    Κόβουμε σε καρεδάκια 2Χ2 εκ. τον πατσά (τις κοιλιές) και τον βράζουμε μόνο του, με λίγο ξίδι για να μη μαυρίσει. Τον ξαφρίζουμε με τρυπητή κουτάλα και κάθε φορά που πρέπει προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να βράζει άνετα. Συνήθως ο πατσάς γάλακτος βράζει πολύ γρήγορα τον τσιμπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν είναι έτοιμος. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, που πρέπει να χωρέσει όλο το φαγητό. Βάζουμε το σκόρδο, τη δάφνη, σβήνουμε με το κρασί και αρχίζουμε σιγά σιγά να προσθέτουμε το ζωμό του κρέατος. Μετά από 30-40 λεπτά, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο, το αφήνουμε να βράσει μέχρι να αρχίσει η σάλτσα να σχηματίζει ζελατίνα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο ζωμό, αν χρειάζεται, ώστε να μοιάζει με χυλωμένη σούπα, και τέλος ρίχνουμε το κομμένο άνηθο. Σερβίρουμε σε 4 βαθιά πιάτα, στολίζουμε με τις φουντίτσες του άνηθου και περιχύνουμε με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο, που θα σταθεί από πάνω. Συν εγώ προσθέτω και μερικά ποδαράκια και είναι ΤΡΕΛΑ αμα είναι και λίγο καυτερό τραβάει κράσο οθκ και ολίγο ασε το τσίπουρο!!!!!!!!!!!! :heart: :yes: :yes:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #472004

    καλησπερα στην παρεα :yes: :yes:

    [/url]
    pic host[/url]

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #472017

    καμια μπυριτσα θα πιει κανεις γιατι θα ληξουνε και τι να τις κανω εγω :yahoo:
    να βαλω και κανα παστουρμα :yes: :yes:

    [/url]
    img hosting[/url]

    [/url]
    pic host[/url]

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    5004
    MICHEL123GR στις #472019

    Μάνο την επόμενη φορά που θα φτιάξεις τέτοιο φύλαξε μου μερίδα να δοκιμάσω
    Δεν σχολιάζω την γκαρσόνα σου γιατί τα έχει ψεύτικα
    Καλησπέρααα

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/07/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    1440
    loucas στις #472021

    Καλησπέρα σ’όλη την παλιοπαρέα. :good: :good:
    Απόψε έχει πατάτες στη χόβολη και λουκάνικα χειροποίητα με ήμερο ντόπιο
    μαζί με αγριογούρουνο στα κάρβουνα στο τζάκι.
    Γιά <<ρούφα>> έχει ένα μαυροκόκκινο κρασί παραγωγής του φίλου.
    Αντε να δούμε πως θα την βγάλουμε καθαρή το βράδυ με όλες αυτές
    τις <<μασαρούφες>> :yahoo: :yahoo:

    ΛΟΥΚΑΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    5004
    MICHEL123GR στις #472023

    έχε χάρη που δεν είμαι κοντά, ξέρεις που χαχα
    γιατί θα ερχόμουν να σας βοηθήσω στην κατανάλωση και θα σας έφερνα και κάνα άγριο μανιτάρι χαχα
    Μπράβο καλά ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι καλή συνέχεια φίλε μου!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/07/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    1440
    loucas στις #472024

    Χαρά μας θα ήταν φίλε μου. :good:

    ΛΟΥΚΑΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    2625
    berket στις #472030

    Καλησπέρα σε όλους!!Τι έγινε το ρίξατε στη μάσα πάλι απόψε?Καλά κάνετε,φάτε τώρα που μπορείτε !!Γειά σου Λουκά με το σουαρέ σου :good:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/11/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    2222
    ZABALA213 στις #472041

    Καλησπερα κυνηγαρεοι.Καφετζη βαλε ενα τσιπουρο με μεζε.
    Αααα… μη ξεχασω το περιτυλιγμα της μπυρας ειναι πραγματικο ή ημητασιον ;

    Λουκα τι εγινε ολη μερα ετοιμαζατε το βραδινο μεζε η κανατε και κανα σεριανι και μας το κρατας κρυφο ;

    Σπυρακο που μας κρυφτικες χθες .Μηπως ειχες παει στον εσπερινο της Αγια Βαρβαρας. Βοηθεια σου φιλε .

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    2625
    berket στις #472043

    Γεια σου ρε Μπίλακα :bye: Οικογενειακές υποχρεώσεις Φίλε!!Ξέρεις τώρα! :scratch:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    2625
    berket στις #472062

    Καλημέρα σας!!Άντε να σερβίρω καφεδάκια μέχρι να έρθει το αφεντικό!!
    [/url]
    upload photos[/url]

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    5004
    MICHEL123GR στις #472068

    Καλημέρα,
    αντε κοντευει ο καιρός για εμας του τουφεκαλευριδες του ΣΚ :yahoo:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #472069

    την καλημερα μου σε ολη την παρεα :good: :good:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    2625
    berket στις #472071

    Καλημέρα,
    αντε κοντευει ο καιρός για εμας του τουφεκαλευριδες του ΣΚ :yahoo:
    <hr>
    <div class=”bbp-reply-signature”>
    Μιχάλης
    Άγιος Στέφανος (Αττικής)

    </div>

    [/url]
    uploading images[/url] :yahoo:

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31,546 έως 31,560 (από 42,146 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων