Γεια σου Ηλια και να σου ζησουν οι εορταζοντες!!!! Μητσο θελω και εγω….. λεμονια εχω, τα υπολοιπα ομως οχι χαχαχα
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
-
τι έγινε ρε παιδια
για πια γίδα μιλάτε ποιος θα κάνει κουμάντο την γίδα ρε παρτάκιδες και δεν μιλάτε καθόλου εεεε
φέρτε και απο δω κανένα κομάτι και σε εμάς ρε παιδια,έχω και καιρό να φάω ουφφφφφ με αυτα και αυτα πείνασα τώρα,αχχχ ρε τι μου κανατε με την γίδα βραδιάτικο 😥
Καλημέρα! Γίδα τέλος , εξαφανίστηκε όλο το τσουκάλι. Βλέπω όμως στο διαδίκτυο να βγαίνουν οι οικωλογουντες παντός τυπου και να απαιτούν ολική απαγόρευση του κυνηγιού και μου γυρίζουν τα άντερα.
i hunt therefore i am
Σαν τα χιόνια κι εγώωωωω
δεν είχα υπολογιστή όλες αυτές τις μέρες, γι αυτό δεχθείτε τις ευχές μου έστω και καθυστερημένα 🙂
ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2017
ΚΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ, ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!!!!
Να χειρίζεσαι όλα τα όπλα σαν να είναι γεμάτα και οπλισμένα μέχρι να ελέγξεις ότι δεν είναι Δε στρέφεις ποτέ τη κάννη του όπλου σε κάτι που δε θα ήθελες να πυροβολήσεις Δε βάζεις ποτέ το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά μόνο όταν τα σκοπευτικά σου είναι ευθυγραμμισμένα με το στόχο και έχεις πάρει την απόφαση να πυροβολήσεις Προτού πυροβολήσεις πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι υπάρχει πίσω από το στόχο σου
Αρχή άνδρα δείκνυσι Φιλικά Μάριος – Prowler ®
Καλημέρα Μάριε! Στάθη εγω το λέω σε όλους όσους κυνηγούς συναναστρέφομαι: το ρημάδι το facebook θα είναι μεγάλο πρόβλημα για το μέλλον του κυνηγιού στη χώρα μας και το μόνο που εισπράττω ως απάντηση είναι ότι υπερβάλλω.
i hunt therefore i am
Φιλε Μαριε καλως ορισες!!!
Αχ αυτο το ρημαδι το φατσοβιβλιο…..
….ας μην πω τιποτα καλυτερα!!!! Τι γινετε παιδια κανα καφε θα πιουμε? Παπουσκα βαλε στα παιδια οτι γουσταρουν….κερναει ο Μητσος που εφαγε ολοκληρο γιδι μονος του
Αχιλλεας- οχι αυτος της Τροιας, της κυνηγολατρειας! <strong>Απο την νησο Κυπρος!!!! </strong>
Οχι μονος μου ρε συ Αχιλλέα , 9 ημασταν και φάγαμε το 1/4 της γιδουλας!!!!!!! Ο καφές κερασμενος ούτως ή άλλως!
i hunt therefore i am
Γειά σας παλικάρια μου….
Φταίει ο γαϊδαρος και βαράμε το σαμάρι εεεεεε..???
Εχω την εντύπωση ότι δεν φταίνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,ούτε οι
οικολογούντες. Ολοι αυτοί την <<δουλειά τους>> κάνουν.
Οποιος θέλει ας κάνει μιά <<βόλτα>> στις ……………<<κυνηγετικές>> σελίδες του
internet γενικά και θα καταλάβει με ποιόν τρόπο βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας
καθώς και πόση ΜΑΚΑΚΙΑ μας δέρνει……
Καλά να περνάτε όλοι………
ΛΟΥΚΑΣ.
Καλημερα σε ολα τα καλα παιδια
Παπούσκα βαλε στο Βασιλη ενα τσιπουρο και φτιαξε και ενα καφεδακι σε μενα!!! Καλο υπολοιπο σε ολους.
Αχιλλεας- οχι αυτος της Τροιας, της κυνηγολατρειας! <strong>Απο την νησο Κυπρος!!!! </strong>
Καλημερούδια
Να χειρίζεσαι όλα τα όπλα σαν να είναι γεμάτα και οπλισμένα μέχρι να ελέγξεις ότι δεν είναι Δε στρέφεις ποτέ τη κάννη του όπλου σε κάτι που δε θα ήθελες να πυροβολήσεις Δε βάζεις ποτέ το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά μόνο όταν τα σκοπευτικά σου είναι ευθυγραμμισμένα με το στόχο και έχεις πάρει την απόφαση να πυροβολήσεις Προτού πυροβολήσεις πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι υπάρχει πίσω από το στόχο σου
Αρχή άνδρα δείκνυσι Φιλικά Μάριος – Prowler ®
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.