ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ (ΠΤΕΡΩΤΟ-ΤΡΙΧΩΤΟ)

Επισκόπιση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Profile photo of manoshunter
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2008

    Αρ. μηνυμάτων:
    435
    manoshunter στις #25622

    ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΕΡΩΤΑ Η' ΤΡΙΧΩΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ Η' ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ!!!!ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η' ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ….ΓΡΑΨΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ…Η' ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ Η' ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ…..

    Profile photo of manoshunter
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2008

    Αρ. μηνυμάτων:
    435
    manoshunter στις #142057

    ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ…..

    ΟΡΤΥΚΙΑ ΣΩΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΔΡΟΜΗΛΑ…..
    ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΛΥΓΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΠΡΟΣΟΥΤΟ….ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ….ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΚΕΔΡΟΜΗΛΑ….ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ grand marnier ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ(ΖΩΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΜΑΣ)ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ!!!!!

    Profile photo of mafiaworld87
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    13/2/2009

    Αρ. μηνυμάτων:
    646
    mafiaworld87 στις #142098

    Γεία σου ρε συνάδελφε!!!! Μάγειρας και γώ, και σκεφτόμουν για μια τέτοια ενότητα αλλά με πρόλαβες….. λοιπόν προσεχώς: φασιανός σαλμί. τσίχλες γεμιστές με καπνιστό τυρί, ορτύκια μαρινάτα στην σχάρα, τσιγαριαστό ζαρκάδι, αγρικούνελο γεμιστό με στάκα και μυζήθρα και πολλές ακόμα!

    Profile photo of mafiaworld87
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    13/2/2009

    Αρ. μηνυμάτων:
    646
    mafiaworld87 στις #142123

    Λοιπόν για τον φίλο PANOS τσίχλες γεμιστές με καπνιστό τυρί!
    Διαλέγουμε μερικές παχιές τσίχλες(φλεβάρης) τις ξεπουπουλιάζουμε και τις ανοίγουμε προσεκτικά χαράζοντας τες στην κοιλιά! Προσοχή δεν τις ανοίγουμε απο το στήθος… Έπειτα αφαιρούμε τα εντόσθια και τις αρτίζουμε με μείγμα απο αλάτι-πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-λίγο θυμάρι! Τις αρτίζουμε μέσα και έξω, έπειτα κόβουμε κομάτια καπνιστού τυριού Μετσοβόνε και τοποθετούμε στην κοιλιά, βάζουμε τις τσίχλες σε πύλινο ή πυρέξ όμορφα στοιχισμένες σιμά-σιμά και τις καλύβουμε απο επάνω με φέτες μπέικον, ραντίζουμε ελαφρά με λίγο κονιάκ και ψήνουμε σε φούρνο στους 140-150 'C για 45' περίπου, αφαιρούμε το μπέικον μιάς και έχει καεί και σερβίρουμε τις τσίχλες με ρυζάκι, πατάτες, ή λαχανικά σχάρας!

    Profile photo of manoshunter
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2008

    Αρ. μηνυμάτων:
    435
    manoshunter στις #142129

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ……

    ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ…..ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΛΕΡΥ GRAND MARNIER…ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ…..
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΕΜΑΤΑΜΕ(ΜΠΛΑΝΣΑΡΟΥΜΕ) ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΣΑΜΕΛΑΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ!!!!ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΡΟΤΑ,ΠΡΑΣΑ,ΣΕΛΙΝΟ Η' ΣΕΛΕΡΥ,ΣΚΟΡΔΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΑ!!!!!ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ Η' ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ..ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30' ΣΤΟΥΣ 180….ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΥΓΡΑ…..ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ!!!!!ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΡΕΟΛ(ΒΑΣΜΑΤΙ) ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΡΙΖΟ ΜΑΖΙ……ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

    Profile photo of BERETTA425
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    21/7/2003

    Αρ. μηνυμάτων:
    1536
    BERETTA425 στις #142140

    Παιδια μας κανετε να τρεχουν τα σαλια μας!!!
    Ποια ειναι η καλυτερη μαριναδα για κρεας αγριογουρουνου?


    Profile photo of mafiaworld87
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    13/2/2009

    Αρ. μηνυμάτων:
    646
    mafiaworld87 στις #142151

    Γενικώς για μαρινάδα σε κυνήγι εγώ χρησιμοποιώ την εξής:
    1 λίτρο καλό κόκκινο κρασί
    1 καρότο
    2 κρεμμύδια
    1 ντομάτα
    λίγο σέλινο
    1 κούπα ελαιόλαδο
    3-4 δαφνόφυλλα
    κόκους μπαχάρι
    κόκους πιπέρι
    κόκους γαρύφαλο
    κεδρόμηλα
    λίγο κονιάκ
    τα λαχανικά μπορούμε να τα χοντροκόψουμε, ή να τα περάσουμε απο το μπλέντερ και έπειτα να τα ανακατέψουμε με τα μπαχαρικά και τα υγρά!
    Η παραπάνω μαρινάδα χρησιμοποιήτε για κάθε είδους κυνήγι και ιδιαίτερα για παρασκευές σαλμί και σιβέ!

    Profile photo of manoshunter
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2008

    Αρ. μηνυμάτων:
    435
    manoshunter στις #142164

    ΑΓΡΙΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Η' ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΡΑΓΟΥ…..

    ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ….ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΝ ΚΑ ΣΕ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΖΑΧΑΡΗ,ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ…ΤΟΑ ΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ…ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!!!ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΡΟΤΟΥ Η' ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ!!!!

    Profile photo of Sniper645
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    7/3/2008

    Αρ. μηνυμάτων:
    7242
    Sniper645 στις #142463

    Σ΄ευχαριστω Μανο για την "αφιερωση" που μου εκανες.Θα την τιμησω δεοντος.


    http://s259.beta.photobucket.com/user/sniper645/media/FILE0029_zpsb5a9f4b2.mp4.html
    "Το αργο ειναι μαλακο και το μαλακο..γρηγορο."
    "Το σωστο οπλο,στριβει με τη σκεψη και σκοτωνει με το βλεμμα".

    Profile photo of louis
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    9/12/2007

    Αρ. μηνυμάτων:
    3522
    louis στις #144850

    Aγριογουρουνο κρασατο

    Μαρινάρισμα: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμάτια του αγριογούρουνου και προσθέτουμε τα κομμάτια καρότου και κρεμμυδιών, το σέλινο, τα γαρίφαλα και τους κόκκους μπαχαριού. Περιχύνουμε με το κρασί, σκεπάζουμε καλά το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε για 24 ώρες στο ψυγείο, για να απορροφήσει το κρέας τα αρώματα της μαρινάδας. Περίπου κάθε 6 – 8 ώρες ανακατεύουμε το κρέας στη μαρινάδα για να βρέχεται ομοιόμορφα.

    Ψήσιμο: Στραγγίζουμε το κρέας και τα κομμάτια των λαχανικών, πετάμε το σέλινο και σουρώνουμε τη μαρινάδα. Την αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C.

    Σε μια μεγάλη γάστρα που να κάνει και για το μάτι της κουζίνας* σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο λάδι τα κομμάτια του αγριογούρουνου, του κρεμμυδιού και των καρότων, περίπου για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι, ρίχνουμε αλατοπίπερο, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και σβήνουμε με τη μαρινάδα.

    Προσθέτουμε λιγο μέλι και ανακατεύουμε να διαλυθεί στο ζεστό υγρό. Κλείνουμε το σκεύος και το μεταφέρουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για 3 ώρες. Κάθε 1 ώρα βγάζουμε το σκεύος από το φούρνο και ανακατεύουμε απαλά το φαγητό. Αν σωθούν νωρίς τα υγρά και τα υλικά κινδυνεύουν να κολλήσουν, συμπληρώνουμε ζεστό ζωμό ή νερό. Οταν περάσουν οι 3 ώρες, βάζουμε στο σκεύος τις πατάτες, ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 180° C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλη 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να γίνουν οι πατάτες. Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε ζεστό ζωμό ή νερό.

    Διορθώνουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε. Για να γίνει η σάλτσα πιο φίνα, βγάζουμε το κρέας, τις πατάτες και τα καρότα από το ταψί και πολτοποιούμε τα υγρά που έχουν απομείνει με τα κρεμμύδια. Σουρώνουμε. Αν είναι πολύ αραιή η σάλτσα, τη βράζουμε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.

    Απλα εμεις το βαζουμε στο φουρνο σε πιλινο
    Καλη μας ορεξη…να ειναι καλα ο μπαρμπας που φερνει κανα κοψιδι..ειμαστε ετοιμη να το σκισουμε αμεσως με 2 φιλαρακια


    Profile photo of louis
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    9/12/2007

    Αρ. μηνυμάτων:
    3522
    louis στις #145673

    Η μπεκατσα σε τελικη μορφη…λουκουμι ηταν..με μια τηγανια πατατες τελικα και μια σαλατα
    και μπολικο ψωμακι για την βουτα, και ενα μπιρονι κρυο ηταν οτι επρεπε για το ματσακι….
    το πηλινο ειναι το μικρο…για μεριδα που λεμε


    Profile photo of stayros2093
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    29/1/2010

    Αρ. μηνυμάτων:
    105
    stayros2093 στις #147206

    <<<<ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΠΟΥΛΙΑ>>>>
    ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΑΣΕΣ Η ΑΓΡΙΟΠΕΡΗΣΤΕΡΑ, ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΟΡΤΙΚΙΑ, ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΣΙΧΛΕΣ ,ΜΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΧΤΑΡΙ).[[[ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΗ.]]]
    ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΥΘΟΣ ΑΠΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΑΧΗ.
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΗ 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΛΑΔΙ ΡΗΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΖΑΧΑΡΗ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΒΑΛΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΟΙΡΗΝΟ ΛΟΙΠΟΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.(και αν εχετε και κατσικισιο βουτηρο μια κουταλια του γλυκου)
    ΟΤΑΝ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ.
    [και μετα δεστε με τροιχια τα χερια σας κι εμενα τα ποδια μου και να κατσουμε για φαγοποτι]

    http://picasaweb.google.gr/109060825647765…688266156148914

    Profile photo of andreas78
    Μέλος
    Ημ. εγγραφής:
    16/7/2009

    Αρ. μηνυμάτων:
    168
    andreas78 στις #152426

    Παιδια για δειτε αυτο…..!!!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=blx5H5dZryI


    Πάντα φιλικά..Αντρέας.

    ˙˙ʇǝuɹǝʇuı ǝɥʇ uo ʇxǝʇ uʍop ǝpısdn ɯopuɐɹ pɐǝɹ noʎ :ǝɯıʇ ǝǝɹɟ ɥɔnɯ ooʇ ʎɐʍ ǝʌɐɥ noʎ ןןǝʇ oʇ ʍoɥ˙˙

Επισκόπιση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.