εδώ στην επαρχία (Τρίπολη) δε φτάνουν εύκολα τέτοια είδη delicatessen και ακόμα πιο δύσκολα τα βρίσκεις, αν υπάρχουν. Αυτό που βρήκα (ωμό) είναι σε συσκευασία ενός λίτρου και η ενδεδειγμένη χρήση του είναι για προετοιμασία τοίχων για βαφή (σε στόκους, αστάρια κτλ). Πριν το βάλω σε κοντάκι θα το δοκιμάσω με στυλιάρι τσεκουριού, αλλά επειδή και αυτό μου πήρε αρκετές ώρες για να το διαμορφώσω, δε θέλω να γίνει άσχημο με κρούστες λινελαίου, βρωμιές κτλ.
Ευχαριστώ
κι ένα τελευταίο: σε ένα φόρουμ για βάρκες διάβασα ότι για συντήρηση του ξύλου βάζεις δυο χέρια λινέλαιο (το βρασμένο) σκέτο και μετα ένα με λινέλαιο αραιωμένο με νέφτι σε αναλογία 1:1 εφαρμόζεται γενικώς αυτή η διαδικασία της διάλυσης με κάποιο τύπο διαλυτικου?
Σε οποιο σοβαρο χρωματοπολειο να πας θα βρεις.θα ζητησεις λινελαιο καλιτεχνειας -ζωγραφικης 250μλ,ετσι θα το ζητησης να το καταλαβη ο πωλητης.,γιατι και
εγω του ζηταγα για το κοντακι ,και με κοιταγε σαν εξωγηινο.