Κανάλι εξολκέων σε Beretta 692 μονομπλόκ

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Posted In: Beretta


 • Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  27/12/2009

  Αρ. μηνυμάτων:
  69
  duck hunder στις #500620

  Σε Beretta 692 που βγήκαν οι εξολκείς για καθάρισμα, παρατηρήθηκε το εξής. Στο κανάλι που μπαίνουν οι εξολκείς υπάρχουν δύο σκαλοπατάκια  επάνω-κάτω μέρος όπου οι εξολκείς του όπλου κάνουν επαφή με το μονομπλόκ. Δεν πατάνε σε όλο το πλάτος του καναλιού. Τα σκαλοπατάκια αυτά έχουν χάσει όλο το χρώμα αλλά και σχεδόν έχουν εξαφανιστεί. Τα νοιώθεις λίγο με μια οδοντογλυφίδα και εκείνο όχι καλά. Είναι νορμάλ αυτό ή κάτι δεν πάει καλά; To όπλο είναι από τα πρώτα αλλά όχι με ιδιαίτερο αριθμό φυσιγγίων, καθαρό και με λίπανση. Όταν οι εξολκείς πάνω στο όπλο για την ώρα κανένα πρόβλημα. Βοήθεια από άλλους χρήστες θα ήταν ανεκτίμητη. Οι φωτό πιστεύω βοηθάνε.


  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.

  Συντονιστής
  Ημ. εγγραφής:
  24/6/2013

  Αρ. μηνυμάτων:
  81
  mod3 στις #500635

  το θέμα που άνοιξες  μεταφέρεται στο  Beretta Club μιας και αφορά Beretta και μόνο και όχι γενικά κάποιο πρόβλημα ενός οποιουδήποτε όπλου θα παρακαλέσω πολύ όταν ανοίγεται θέματα να προσέχετε το που τα αναρτάται, αν προσέξετε καλυτέρα θα δείτε ότι υπάρχουν ενότητες


  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  27/12/2009

  Αρ. μηνυμάτων:
  69
  duck hunder στις #500642

  Αγαπητέ mod3, το ότι άνοιξα αυτό το θέμα στο γενικά για τα όπλα δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι υπάρχει στο e artemis forums. Απλά αναρτώντας κάποιο θέμα στο  forum που πέφτουν πρώτα τα μάτια ενός επισκέπη και σίγουρα θα ανοίξει, του δίνεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες να απαντηθεί παρά αν το κρύψεις κάπου. Εδώ ολόκληρο shotgunworld.com και λειτουργεί έτσι ακριβώς. Αν έβγαζα το Βeretta ( ούτε καν το ότι είναι ποζέ ) κι έβαζα απλά – έχω ένα δίκανο που μπλα,μπλα – πιστεύω πως θα ήταν όλα εντάξει γιατί το σύστημα του δικού μου όπλου μπορεί να υπάρχει και σε άλλο όπλο, οπότε θα γινόταν ποιο γενικό το όλο θέμα και θα γινόταν αποδεκτό; Μην απορείτε που τα του εξωτερικού sites είναι γεμάτα συμπατριώτες.  Βέβαια εσύ απαφασίζεις .

  Απλά οι σκέψεις μου, χωρίς κάποια άλλη πρόθεση. Ευχαριστώ.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων