ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
 • Keymaster
  Ημ. εγγραφής:
  15/04/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  469
  tsamis στις #505080

  Κατέβηκε η αυλαία της κυνηγετικής έκθεσης  “Κυνηγεσία 2017” χθες το βράδυ. Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τους διαδρόμους της έκθεσης κατα το τριήμερο λειτουργίας της.  Πλήθος κυνοφιλικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεις όπλων, τεχνικών σκόπευσης, κανόνων ασφαλείας, κυνηγετικού ρουχισμού, επίδειξη γερακιών αλλά και γευσιγνωστικές κυνηγετικές προσεγγίσεις και λαογραφικές εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και στα περίπτερα των εκθετών.

  Κατά γενική ομολογία η “Κυνηγεσία 2017” ήταν απο τις πιο επιτυχημένες κυνηγετικές εκθέσεις των τελευταίων ετών. Τα περίπτερα των μεγάλων εκθετών ήταν πολύ προσεγμένα και η δομή όλης της έκθεσης σωστά τοποθετημένη.  Το καθαρά εκθεσιακό κομμάτι βρισκόταν στην αρχή του εκθεσιακού χώρου με τα περίπτερα της ΚΣΕ και των Ομοσπονδιών, των περιφερειών, των μεγάλων εμπορικών εταιρειών και των οχημάτων. Ακολουθούσε το τμήμα της έκθεσης με τα κυνηγετικά μέσα ενημέρωσης  και τα καταστήματα που γίνοταν πωλήσεις και ο κεντρικός  χώρος εκδηλώσεων και μετά το τμήμα των κυνοφιλικών σωματείων, των εμπορικών εκθετών που αφορούσαν τους εκτροφείς και κυνόφιλους καθώς και οι στίβοι των κυνοφιλικών εκδηλώσεων.

  Το περίπτερο του e-artemis.gr έγινε για μια ακόμη φορά πόλος έλξης γνωστών και φίλων. Μας  επισκεύτηκαν πολλοί παλιοί αλλά και νέοι φίλοι. Ιδιαίτερη χαρα μας έδωσε η επίσκεψη των μελών του Δικτύου των Κυνηγών “Ωρίων”, που οργάνωσαν μια εξαιρετική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Το κυνήγι στο Διαδίκτυο” και για την οποία αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων.

  Ελπίζουμε οι διοργανωτές να συνεχίσουν την καλή και μεθοδική δουλειά που ξεκίνησαν, βάζοντας τα θεμέλια για μια νέα περίοδο επιτυχημένων κυνηγετικών εκθέσεων.


  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  20/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  4106
  Kalliston Hellas στις #505142

  O κ. tsamis, ο αγαπητός Θοδωρής, ήταν ακριβής σε όσα ανέφερε. Αξίζει, όμως, να προστεθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν το ομορφότερο περίπτερο της έκθεσης, κατασκευαστής ποιος άλλος; Ο δικός μας Αποστόλης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα άξιοι και του χρόνου (ας ευχηθούμε) όλοι εκεί.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων