ΛΥΚΟΙ

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
 • Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  10/10/2005
  Αρ. μηνυμάτων:
  1142
  ΛΑΜΠΡΟΣ στις #508993

  Όπως όλοι έχετε ακούσει είναι σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο  καιρό  αυτό με τους λύκους πρέπει να βρεθεί  λύση  κάτι πρέπει να γίνει  πριν είναι πολύ αργά  και όλοι  κλαίμε για τους φίλους μας .

  Έρχονται οι βασίλισσες μαζί και τα κρύα –χιόνια όλοι  θα βγούμε στα βουνά και θα πέσουμε στους πεινασμένους ………….

  Θέλω να πω πολλά  αλλά δεν θέλω  να σας κουράσω  είναι και  περασμένη  η ώρα …τι να μου κάνει  εμένα να το δηλώσω στο δασαρχείο ……….. οι αρχηγοί μας που είναι τι κάνουν για το προβλημα τι προτεινουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  23/10/2014
  Αρ. μηνυμάτων:
  78
  dean52 στις #508995

  Συνάδελφε, έχει ανοίξει ήδη το topic ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  10/10/2005
  Αρ. μηνυμάτων:
  1142
  ΛΑΜΠΡΟΣ στις #508996

  <h1>Περδικόσκυλο θύμα της μανίας των λύκων στην Ευρυτανία</h1>

  ΝΕΟ κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλο σημειώθηκε το Σάββατο 07/10/17  στα Γούπατα της Ευρυτανίας σε κυνήγι πέρδικας.
  Αυτή την φορά το “λαχείο” κλήρωσε στον συνάδελφο Κώστα Σαρακατσιάνο και στην άτυχη σκυλίτσα του, την Βella Della Anthousa , 4 χρονών, πόιντερ.
  Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στην σκυλίτσα του, ο ίδιος ο Κώστας  :
   ” Χτυπάει το κινητό μου, ήταν ο Κώστας,  “έλα φίλε, δεν ξέρω πως να στο πω…..έλα εδώ……γύρνα πίσω τώρα….. η Bella …..την έφαγαν λύκοι….” Μου κόπηκαν τα γόνατα, άρχισα να τρέχω, πάνω στην τρέλα μου θυμήθηκα ότι ο Μαξ συνέχιζε να κυνηγάει, γύρισα πίσω τον μάζεψα και συνέχισα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσα μέσα στην αντάρα και με ένα σκυλί δεμένο να κατευθύνομαι προς τους φίλους μου…”……… Διακοπή και μια μεγάλη ανάσα από τον Κώστα …. ” Έφτασαν στο σημείο που χτύπαγε το μπίπερ προετοιμασμένοι να θαυμάσουν άλλη μια μεγαλοπρεπή φέρμα της Bellas ως συνήθως και βρήκαν την σκύλα κάτω, μακελεμένη,  ενώ το μπίπερ συνέχιζε να χτυπάει σε φέρμα.”
  Θάψαμε την Bella μου στα 4 της χρόνια εκεί επάνω…….. Ωστόσο το μαρτύριο μου δεν έμελλε να τελειώσει εκεί. Γυρνώντας στο σπίτι μόνος μου χωρίς την Bella, αντιμετώπισα τα απορημένα πρόσωπα της γυναίκας μου και των 2 παιδιών μου (4 και 8 χρονών). Είναι εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο να εξηγήσεις σε 2 μικρά παιδάκια το τι συνέβη και για ποιο λόγο το πέμπτο μέλος της οικογένειας μας, (που είχαμε αναστήσει από 40 ημερών μωρό) και ο μόνιμος σύντροφος τους στα παιχνίδια και στις σκανδαλιές δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει πίσω ποτέ…..
  Ο Κώστας με το microchip ηλεκτρονικής σήμανσης μαζί και με τις αιματοβαμμένες φωτογραφίες της αγαπημένης του Bellas δήλωσε την επίθεση στο αρμόδιο Δασαρχείο.
  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  10/10/2005
  Αρ. μηνυμάτων:
  1142
  ΛΑΜΠΡΟΣ στις #508997

  …….αντιμετώπισα τα απορημένα πρόσωπα της γυναίκας μου και των 2 παιδιών μου (4 και 8 χρονών). Είναι εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο να εξηγήσεις σε 2 μικρά παιδάκια το τι συνέβη και για ποιο λόγο το πέμπτο μέλος της οικογένειας μας, (που είχαμε αναστήσει από 40 ημερών μωρό) και ο μόνιμος σύντροφος τους στα παιχνίδια και στις σκανδαλιές δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει πίσω ποτέ…..

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι οντως πολυ δυσκολο ……………………..

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  23/10/2014
  Αρ. μηνυμάτων:
  78
  dean52 στις #508998

  Γούπατα….Φτέρη Αγράφων ….δυτικά του χωριού Αγραφα….από τους κορυφαίους περδικοτοπους

  πολυ κρίμα

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  10/10/2005
  Αρ. μηνυμάτων:
  1142
  ΛΑΜΠΡΟΣ στις #508999

  Συνάδελφε, έχει ανοίξει ήδη το topic ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

  <hr />

   

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  28/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  3315
  ΛΕΩΝ στις #516016

  :bye: :bye:  :bye:

  Αλήθεια ότι έχουν τελευταία θεαθεί λύκοι γύρω από την Τρίπολη; Είδε κανείς τίποτα;

  Κι αν υπάρχουν…. :unsure:  πως έφτασαν εκεί; Με το ΚΤΕΛ από διώρυγα Κορίνθου; Με το καράβι Ρίο-Αντίριο; Ή μήπως κάποια άλλη οργάνωση τα συνόδευσε; 😉

  :bye: B-)

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  06/06/2019
  Αρ. μηνυμάτων:
  6
  sunnysunny στις #517792

  Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. + Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info.

  webnovel

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων