Περιορισμός των όπλων απο την Ευρ. Ενωση – Ψηφίσατε ???

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 22 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
 • Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  27/02/2012
  Αρ. μηνυμάτων:
  90
  luders στις #424662

  Ίσως μια πονηρή έρευνα στοχευμένη απο τους αντικυνηγούς ψηφιστε κατα βουληση!!!!

   

  http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk&lang=el

   

  Οποιος θελει ασ επισκευτεί το παραπάνω λινκ.

  αν ξαναυπαρχει το θεμα παρακαλουνται οι Μοds να το διαγραψουν…


  Keymaster
  Ημ. εγγραφής:
  15/04/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  469
  tsamis στις #424682

  Ενημέρωση για τις κινήσεις στην ΕΕ, που αφορούν τα όπλα.

  Υπάρχουν μια σειρά από πρόσφατες διεθνείς πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε σχέση με τα πυροβόλα όπλα που ενδέχεται να έχουν άμεσο αντίκτυπο στους κυνηγούς. Αυτό το κείμενο είναι μια περίληψη των συνεχιζόμενων εξελίξεων και των μελλοντικών προκλήσεων.

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει μια πανευρωπαϊκή διαβούλευση με τίτλο «Μια κοινή προσέγγιση για τη μείωση των βλαβών που προκαλούνται από την εγκληματική χρήση πυροβόλων όπλων στην ΕΕ». Η διαβούλευση περιλαμβάνει τη συμπλήρωση ενός online ερωτηματολόγιου με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, μέχρι τις 17 Ιουνίου.

  Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε η ΕΕ να αποκτήσει τη νομιμοποίηση της κοινής γνώμης για τον αδικαιολόγητο περιορισμό στη νόμιμηαπόκτηση και την κατοχή πυροβόλων όπλν. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της νόμιμης ιδιοκτησίας των πυροβόλων όπλων και της παράνομης διακίνησης πυροβόλων όπλων.

  Είναι επομένως σημαντικό οι κυνηγοί, οι σκοπευτές και οι συλλέκτες, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα νόμιμων χρηστών πυροβόλων όπλων, να ενημερωθούν πριν απαντήσουν στις ερωτήσεις.

  Η σημερινή κατάσταση

  Η οδηγία για τα πυροβόλα όπλα, που εγκρίθηκε το 1991 και τροποποιήθηκε μετά από μακρά συζήτηση, το 2008, αποτελεί το κύριο νομικό μέσο της ΕΕ για τη νομιμοποίηση μη πολεμικών πυροβόλων όπλων.

  Η οδηγία καθορίζει ένα σύνολο ελάχιστων κανόνων (επιτρέποντας έτσι στα κράτη μέλη να θεσπίσουν αυστηρότερους κανόνες) σχετικά με την απόκτηση και την κατοχή πυροβόλων όπλων, σύμφωνα με την ταξινόμησή τους σε 4 κατηγορίες. Η οδηγία δημιούργησε επίσης το ευρωπαϊκό δελτίο πυροβόλου όπλου, το οποίο διευκολύνει σημαντικά όσους ταξιδεύουν με πυροβόλα όπλα για κυνήγι και αθλητισμό σε όλη την ΕΕ.   Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το Κυνήγι  (FACE) είναι γενικά ικανοποιημένη με το κείμενο της οδηγίας.

  Οι άλλες σχετικές νομοθετικές πράξεις της ΕΕ

  – Το 2012 ο κανονισμός εφαρμογής του άρθρου 10 του Πρωτοκόλλου των Ηνωμένων Εθνών κατά της παράνομης διακίνησης πυροβόλων όπλων, η οποία στην περίπτωση των κυνηγών και των σκοπευών έχει κυρίως σημασία για την προσωρινή εξαγωγή πυροβόλων όπλων σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  – Το 2010 ο κανονισμός της Επιτροπής για τον καθορισμό εκτελεστικών κανόνων για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών σε αποσκευές του αεροσκάφους.

  Εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας και ο Επίτροπος Tajani είναι υπεύθυνος για την άσκηση της πολιτικής στην απόκτηση και την κατοχή πυροβόλων όπλων στην εσωτερική αγορά της ΕΕ, έτσι ώστε η οδηγία για τα πυροβόλα όπλα να παραμένει εντός της περιοχής αρμοδιότητάς τους. Τον Ιούλιο του 2012, η Επιτροπή εξέδωσε έκθεση σχετικά με την κατάταξη των πυροβόλων όπλων που εκπόνησε η ΓΔ Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας με ένα κύριο συμπέρασμα, ότι δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάξει η σημερινή κατάταξη των πυροβόλων όπλων στην οδηγία.

  Επίσης, εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και η Επίτροπος Malmström είναι υπεύθυνοι για εγκληματικές και παράνομες δραστηριότητες και ασχολούνται προς το παρόν με την παράνομη πτυχή διακίνησης πυροβόλων όπλων.

  Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της ΕΕ έχουν κάποια επιρροή στην Επιτροπή, αλλά ο ρόλος τους περιορίζεται μέχρι τη στιγμή που η Επιτροπή υπέβαλε επίσημη νομοθετική πρόταση.

  Πρωτοβουλίες

  Τον Νοέμβριο του 2012, ο Επίτροπος Malmström έδωσε μια ομιλία σε κλειστό συνέδριο για την παράνομη διακίνηση πυροβόλων όπλων όπου ισχυρίστηκε, χωρίς να παρέχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ότι υπάρχει μια νομική σύνδεση μεταξύ ιδιοκτησίας πυροβόλων όπλων και της παράνομης διακίνησης πυροβόλων όπλων. Η Επίτροπος Malmström πρότεινε ότι ορισμένα πυροβόλα όπλα – χωρίς να διευκρινίζει ποια είναι αυτά – που υπόκεινται σήμερα σε έγκριση σύμφωνα με την οδηγία πρέπει να απαγορεύονται.

  Πολλές πρωτοβουλίες αναπτύσσονται από τα τέλη του Μαρτίου και αρχές Απριλίου του 2013

  Η Επιτροπή, με πρωτοβουλία της ΓΔ Εσωτερικών, κατέθεσε πρόταση για την επικύρωση από την ΕΕ του εν λόγω πρωτόκολλου. Η επικύρωση είναι μόνο μια τυπική διαδικασία, δεδομένου ότι η ΕΕ ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή τις διατάξεις του πρωτοκόλλου με την τροποποίηση της οδηγίας του 2008 για τα πυροβόλα όπλα και την έγκριση του ανωτέρω κανονισμού 2012. Βάσει της εν λόγω κύρωσης, η ΓΔ Εσωτερικών Υποθέσεων προτίθεται να παρουσιάσει μέχρι το τέλος του 2013 μια ανακοίνωση σχετικά με το «πώς θα περιορίσει την απειλή των πυροβόλων όπλων για την εσωτερική ασφάλεια της ΕΕ».

  Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) υιοθέτησε τη Συνθήκη για το Εμπόριο Όπλων (ATT), η οποία ασχολείται με το διεθνές εμπόριο. Το μάλλον ευρύ πεδίο εφαρμογής της ΣΕΟ καλύπτει τα μικρά όπλα και ελαφρύ οπλισμό και φαίνεται να περιλαμβάνει όλα τα όπλα και σχεδόν όλα τα πιστόλια. Παρά το ευρύ πεδίο εφαρμογής, τα πρότυπα της ΣΕΟ είναι γενικά χαμηλά και κάτω από αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, η Συνθήκη για το Εμπόριο Όπλων δεν ασχολείται με τους όρους για την απόκτηση και κατοχή πυροβόλων όπλων σε εθνικό επίπεδο.

  Η ΓΔ Εσωτερικών της ΕΕ ξεκίνησε μια δημόσια διαβούλευση»για μια κοινή προσέγγιση για τη μείωση των βλαβών που προκαλούνται από την εγκληματική χρήση πυροβόλων όπλων στην ΕΕ». Η FACE θεωρεί ότι η πλειονότητα των ερωτήσεων σε αυτή τη διαβούλευση είναι προκατειλημμένη και ασχολείται με την πιθανή εφαρμογή ειδικών διατάξεων της οδηγίας για να νόμιμα όπλα, και όχι με την εγκληματικότητα.

  Η ΓΔ Εσωτερικών της ΕΕ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή τη διαβούλευση για να αποκτήσει κάποια νομιμοποίηση από την κοινή γνώμη ώστε να ανοίξει εκ νέου η οδηγία και να καταστεί πολύ πιο περιοριστική. Η FACE λοιπόν, ενθαρρύνει τη συμμετοχή των κυνηγών σε αυτή τη διαβούλευση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί μια τεκμηριωμένη απάντηση.

  Η ΓΔ Εσωτερικών έχει συστήσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για τα πυροβόλα όπλα, η οποία θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η πλειοψηφία των μελών της, θα είναι από τις εθνικές αρχές επιβολής του νόμου. Η συμμετοχή της βιομηχανίας όπλων είναι επίσης εξασφαλισμένη. Εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη ομάδα των νόμιμων χρηστών πυροβόλων όπλων στην ΕΕ, η FACE επιδιώκει να γίνει μέλος της ομάδας, αν και υπάρχει μόνο μία θέση που προορίζεται για τις ΜΚΟ.

  Προτασσόμενη δικαιολογία για την επιβολή περαιτέρω περιορισμών

  Η Επίτροπος Malmström και η ΓΔ Εσωτερικών υποστηρίζουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της νόμιμης ιδιοκτησίας πυροβόλων όπλων και της παράνομης διακίνησης πυροβόλων όπλων, εξ ου και η ανάγκη τροποποίησης της οδηγίας. Ωστόσο, έχουν αποτύχει να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό τους.

  Η FACE πρόσφατα διαμαρτυρήθηκε στη ΓΔ Εσωτερικών για τη φύση και της βαρύτητα αυτού του ισχυρισμού. Η ΓΔ Εσωτερικών απάντησε ότι δεν υπαινίσσεται ότι οι κυνηγοί και οι σκοπευτές, εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση, αλλά ορισμένα στοιχεία του ισχύοντος νομικού πλαισίου της ΕΕ διευκολύνουν την παράνομη διακίνηση. Επεσήμανε ιδιαίτερα την έλλειψη κοινών προτύπων για την αποθήκευση των πυροβόλων όπλων στο σπίτι και την απενεργοποίηση των πυροβόλων όπλων. Η FACE, όμως, δεν μπορεί να δεχθεί τα επιχειρήματα αυτά. Τα περισσότερα κράτη μέλη έχουν ήδη θεσπίσει κανόνες για την αποθήκευση όπλων στο σπίτι. Η Επιτροπή δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ή εικόνα που δείχνουν ότι η κλοπή των όπλων από νόμιμους κατόχους τους, αποτελεί μείζον πρόβλημα που δικαιολογεί την ανάληψη κοινοτικής δράσης. Επιπλέον, η οδηγία απαιτεί ήδη τα απενεργοποιημένα πυροβόλα όπλα να «καταστούν οριστικά ακατάλληλα προς χρήση» και επιβάλλει στην Επιτροπή την υποχρέωση να εκδόσει κοινές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την απενεργοποίηση.

  Η ΓΔ Εσωτερικών υποστήριξε επίσης ότι, παρά την απουσία των δεδομένων, υπάρχει ένα πρόβλημα της «κοινής γνώμης» που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η προσφυγή σε μια τέτοια νεφελώδη έννοια θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα επικίνδυνο προηγούμενο για τη θέσπιση νομοθεσίας και υπογραμμίζει την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για να διατηρηθεί η υποτιθέμενη σύνδεση μεταξύ των νομικών όπλων και της εγκληματικότητας.

  Παραδείγματα  νέων περιορισμών

  Με βάση τις δημόσιες δηλώσεις και την πρόσφατη δημόσια διαβούλευση της ΓΔ Εσωτερικών της ΕΕ και της Επιτρόπου Malmström, τα ακόλουθα είναι μερικά πιθανά παραδείγματα περιορισμών:

  Επέκταση του καταλόγου των απαγορευμένων πυροβόλων όπλων.

  Διαγραφή των πυροβόλων όπλων των κατηγοριών C και D (που καλύπτουν σήμερα τη συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγετικών όπλων), έτσι ώστε όλα τα πυροβόλα όπλα (και πυρομαχικά) να υπόκεινται σε έγκριση.

  Υποχρεωτικό τεστ πνευματικής υγείας.

  Κατάργηση, ή τουλάχιστον περιορισμό της τρέχουσας παρέκκλισης που επιτρέπει στους ανθρώπους κάτω από την ηλικία των 18ετών, να ασχολούνται με το κυνήγι και την σκοποβολή, αν δεν έχουν τη γονική άδεια ή γονική καθοδήγηση. (όπου αυτό ισχύει)

  Γενική απαίτηση να αποθηκεύονται όλα τα πυροβόλα όπλα σε εγκεκριμένο ασφαλές μέρος.

  Υποχρεωτική χρήση συσκευών κλειδώματος για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη χρήση, είτε με ενσωματωμένο στο όπλο μηχανισμό ή ως συνημμένο σε αυτό (π.χ. κλειδαριές σκανδάλη).

  Άλλοι περιορισμοί που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη νόμιμη κατασκευή και εμπορία πυροβόλων όπλων.

  Προοπτικές

  Το κείμενο της οδηγίας επιβάλλει στην Επιτροπή την υποχρέωση να υποβάλει έως τον Ιούλιο του 2015, έκθεση σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας, «συνοδευόμενη, ενδεχομένως, από προτάσεις». Η Επιτροπή προτίθεται να δρομολογήσει το 2014 μια διαβούλευση σχετικά με τη λειτουργία της οδηγίας και τη χρησιμότητα ή την ματαιότητα της, να ζητεί την τροποποίηση της και θα προετοιμάσει μια αξιολόγηση των επιπτώσεων σχετικά με τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης τροποποίησης. Η Επιτροπή θα πρέπει στη συνέχεια να αποφασίσει κατά πόσον είναι αναγκαίο να αναλάβει δράσεις, όπως μια νομοθετική αλλαγή ή την έκδοση των κατευθυντήριων γραμμών.

  Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η θητεία αυτής της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2014, ώστε η πολιτική κατάσταση μπορεί να αλλάξει εντελώς τότε.

  Η FACE εκφράζει την ανησυχία της για τον αριθμό των αδικαιολόγητων περιορισμών που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε μια νομοθετική πρόταση για την τροποποίηση της οδηγίας. Η FACE παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές, που δρομολογούνται την Επιτροπή και οι κυνηγοί, μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, όπως η βιομηχανία (κατασκευαστές και έμποροι), συλλέκτες και οι σκοπευτές, κάνει τακτικές επαφές προκειμένου να συντονιστούν οι δράσεις για την επίτευξη κοινών στόχων.

  Δείτε τη διαβούλευση και απαντήστε στο ερωτηματολόγιο ΕΔΩ

  Keymaster
  Ημ. εγγραφής:
  15/04/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  469
  tsamis στις #424683

  Οδηγίες από την ΚΣΕ για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου της ΕΕ

  Πρόσφατες διεθνείς αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρωτοβουλίες συνιστούν κίνδυνο για περιορισμό της κατοχής και χρήσης των κυνηγετικών όπλων στη χώρα μας. Το φαινομενικά αθώο!!! ερωτηματολόγιο στην πραγματικότητα κρύβει πολλούς κινδύνους. Κύριος στόχος της Επιτροπής είναι να χρησιμοποιήσει τις απαντήσεις ως πρόσχημα για να προχωρήσει σε αποφάσεις που δεν γνωρίζουμε και που προμηνύονται επικίνδυνες για εμάς. Κάτι που δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να συμβεί αφού η υπάρχουσα Οδηγία ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους της ευρωπαϊκής και εθνικής ασφάλειας.

  Όλες οι ερωτήσεις του ερωτηματολογίου είναι κατευθυνόμενες (παραπλανητικές) και έχουν διατυπωθεί έτσι ώστε να ωθήσουν τον καθένα μας να αποδεχθεί την αναγκαιότητα και νέων δράσεων από την Ε.Ε.

  Οργανώσεις και άτομα που ιδεολογικά αντιτίθεται στη χρήση των πυροβόλων όπλων ή/και κυνήγι αναμένεται να συμμετάσχουν στη διαβούλευση αυτή ενεργά.

  Επομένως, κρίνεται επιβεβλημένη η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, τους φορείς που ασχολούνται με το κυνήγι αλλά και από κάθε κυνηγό ξεχωριστά. Επιπρόσθετα, ο καθένας μας πρέπει να ενθαρρύνει γνωστούς και φίλους του να πράξουν το ίδιο.

  Η διαβούλευση είναι σε ισχύ μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013, είναι απαραίτητο να συμμετάσχουμε όλοι οι κυνηγοί για να μην δούμε νέα μέτρα που θα πλήξουν το κυνήγι μας.

  Παραθέτουμε στη συνέχεια μια σειρά από οδηγίες συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου καθώς και συμπληρωμένο πρότυπο:

  1.Μεταβείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

   http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk

  2.Επιλέξτε τη γλώσσα σας από το εικονίδιο που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης.

  3. Αναφέρετε τη χώρα σας, είτε είστε ιδιώτης ή οργανισμός και το όνομά σας  ή το όνομα του οργανισμού.

  4. Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις κάνοντας κλικ στην επιλογή «1». Για ορισμένες ερωτήσεις η επιλογή «1» μπορεί να φαίνεται λίγο ακραία αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι σχεδόν όλες οι ερωτήσεις είναι προκατειλημμένες (παραπλανητικές) και έχουν διατυπωθεί έτσι ώστε να ωθήσουν τον αναγνώστη να αποδεχθεί την αναγκαιότητα ορισμένων δράσεων  από την Ε.Ε. Επιπλέον η εθνική νομοθεσία για τα ζητήματα που τίθενται στο ερωτηματολόγιο, ήδη υπάρχει.

  5. Δε χρειάζεται να απαντήσετε στις προαιρετικές ερωτήσεις που απαιτούν πρόσθετα σχόλια (ερωτήσεις Β.4, C.11, D.5 και E.6) ή αν το κάνετε προσθέστε το εξής σχόλιο «Η Οδηγία για τα πυροβόλα όπλα  ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους της Ευρωπαϊκής και Εθνικής ασφάλειας».

  6. Αφού έχετε απαντήσει στις ερωτήσεις, ως μέτρο ασφαλείας για την αποφυγή δημιουργίας απαντήσεων αυτόματα από τον υπολογιστή, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τους αριθμούς ή/και τα γράμματα τα οποία θα  εμφανιστούν στην οθόνη και να τα επικυρώσετε (επιβεβαιώσετε).

  7. Οι απαντήσεις σας θα υποβληθούν στη συνέχεια. Μπορείτε να τις δείτε ή/και να τις αποθηκεύσετε σε μορφή PDF.

  Πατήστε εδώ για να δείτε ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ

  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

  Keymaster
  Ημ. εγγραφής:
  15/04/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  469
  tsamis στις #424684

  Ευχαριστούμε…και συνεχίστε!  Επιστολή Σταθόπουλου προς τις κυνηγετικές ιστοσελίδες.

  Απόλυτα σίγουρη ότι μεταφέρει το «κοινό αίσθημα» και ΟΛΩΝ των άλλων κυνηγετικών οργανώσεων, η Δ΄ ΚΟΣΕ αισθάνεται την ανάγκη να μεταφέρει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς όλες τις ιστοσελίδες κυνηγετικού περιεχομένου όπως η δική σας, για τον άμεσο, έγκαιρο και εύστοχο τρόπο που ανέδειξαν και διαχειρίστηκαν το ζήτημα της «διαβούλευσης» για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων που κινεί αυτήν την περίοδο η Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Αξιοποιώντας την αμεσότητα της ηλεκτρονικής εποχής, τα κυνηγετικά site απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι αποτελούν έναν κρίσιμο πυλώνα ενημέρωσης, αλλά και ένα ουσιαστικό πεδίο δράσης στη μάχη των ιδεών για την υπεράσπιση της κυνηγετικής δραστηριότητας.

  Από την πλευρά μας θα θέλαμε, μέχρι τις 17 Ιουνίου που λήγει η δημόσια «διαβούλευση» για τον «έλεγχο των όπλων», να συνεχίσετε να κρατάτε το θέμα σε έναν υψηλό βαθμό προτεραιότητας, προτρέποντας συνεχώς τους επισκέπτες σας να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο και να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο…

  Αυτή τη στιγμή το ίδιο κάνει και η Δ΄ ΚΟΣΕ με ειδική ενημέρωση που κάνει προς τους 69 κυνηγετικούς συλλόγους της δύναμής της, ωστόσο το είδος της διαβούλευσης είναι τέτοιο που καθιστά τις κυνηγετικές σελίδες ως «αναντικατάστατες»

  Αν δεν παραβιάζουμε τον προγραμματισμό σας, τεχνικές παραμέτρους ή τις ιεραρχήσεις του site για το επόμενο διάστημα, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να διατηρήσετε το θέμα στην προμετωπίδα της σελίδας σας και σε περίοπτη ευκρινή θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου, με τρόπο που να γίνεται απολύτως ευκρινές περί τίνος πρόκειται…

  Επίσης σημαντικό θεωρούμε την προβολή και επανάληψη του θέματος μέσω των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μετέχετε ή διαχειρίζεστε (facebook κλπ)

  Η «διαβούλευση» που έχει προκηρύξει η Ε.Ε. δεν κρύβει την πραγματική της…βούληση για τα όπλα, ενώ είναι σίγουρο πως τους μεγαλύτερους περιορισμούς θα την υποστούν τα κυνηγετικά.

  Η κατ’ ευφημισμό «διαβούλευση» γίνεται με στόχο να νομιμοποιηθούν εκ των προτέρων οι απαγορεύσεις και οι νέοι περιορισμοί, αλλά ο κόσμος των κυνηγών έχει μια ευκαιρία να κερδίσει εξ’ αρχής τη μάχη των εντυπώσεων, με τη μαζική συμμετοχή του στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σε όλες τις χώρες – μέλη της Ε.Ε.

  Με τη βεβαιότητα ότι και το δικό σας μέσο θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και πάλι.

  Για την Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.

  Ο Πρόεδρος Νικ. Σταθόπουλος

  Ανενεργός
  Ημ. εγγραφής:
  27/10/2008
  Αρ. μηνυμάτων:
  3347
  ALTAIR_LUSSO στις #424697

  Κοίτα σύμπτωση … 😉 . Χωρίς να έχω διαβάσει τις οδηγίες της ΚΣΕ , οι απαντήσεις μου ήταν κατά 80% το 1.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  08/01/2013
  Αρ. μηνυμάτων:
  26
  bagian στις #424716

  Σχετικό άρθρο

  http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23385&subid=2&pubid=63832327

   

  Το ερωτηματολόγιο

  http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk&lang=el

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  18/05/2003
  Αρ. μηνυμάτων:
  8660
  victz στις #424762

  Ψηφισα και γω.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  23/11/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  1868
  Chris-Kaz στις #424781

  Και εγώ ψήφισα

  Ανενεργός
  Ημ. εγγραφής:
  26/12/2009
  Αρ. μηνυμάτων:
  9371
  blanco στις #424790

  μπούμ κι εγώ 🙂

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  31/01/2012
  Αρ. μηνυμάτων:
  835
  dimitris_breda στις #424794

  ενοειται , ναι

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  23/04/2010
  Αρ. μηνυμάτων:
  1724
  kapnas 125+25 στις #424799

  Το έφαγαν το σταμπάρισμα εδώ και μέρες… ψηφίστε γιατί από κάτι τέτοια ξεκινά το σύνολο τις κατρακύλας … είπαμε Ένας ίσον κανένας …Δυο ίσον ένας…. Βαράτε τους στο Κεφάλι Ελληνες…. Και μην ξεχνάτε όσο είμαστε μονιασμένη και δυνατή τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  28/01/2012
  Αρ. μηνυμάτων:
  148
  Kyrmitsos στις #424967

  ρε παιδιά εκεί που ζητάει όνομα βάζετε το πραγματικο ονοματεπωνυμο η ψευδονυμο; μήπως με ψευδόνυμο το απορίπτουν;

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  24/05/2011
  Αρ. μηνυμάτων:
  196
  airman στις #424974

  Καλημερα,κι εγω ψηφισα!

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  03/11/2011
  Αρ. μηνυμάτων:
  234
  vagelis61 στις #424984

  Άλλη μία ψήφος.

  Συμμετέχων
  Ημ. εγγραφής:
  05/04/2004
  Αρ. μηνυμάτων:
  962
  Shaolin στις #425074

  ενοειται , ναι

  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΥΝΗΓΙ
  3ος κ.συλογος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 22 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων