τα θάβει

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    116
    valas στις #438090

    γειά σας ρε παιδιά είμαι καινούριος στην κυνοφιλία και έτσι αποφάσισα να πάρω ένα έτοιμο σκύλο, στην αρχή όλα ήταν μέλι γάλα (πέρσι στην χρονιά 2011-2012).
    φέτος στα εκπεδευτικά όλα καλά, τώρα με το τουφέκι(στις 22/9/13) έπιανε τα ορτύκια και τα έθαβε, κάνω κάτι λάθος;
    Ο εκπαιδευτής μου είπε τα ξέχασε φέρτη πίσω να τα θυμηθεί (με το αζημίωτο).
    Τι λέτε και εσείς;


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/11/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    261
    thor600 στις #438135

    γειά σας ρε παιδιά είμαι καινούριος στην κυνοφιλία και έτσι αποφάσισα να πάρω ένα έτοιμο σκύλο, στην αρχή όλα ήταν μέλι γάλα (πέρσι στην χρονιά 2011-2012).<br>
    φέτος στα εκπεδευτικά όλα καλά, τώρα με το τουφέκι(στις 22/9/13) έπιανε τα ορτύκια και τα έθαβε, κάνω κάτι λάθος;<br>
    Ο εκπαιδευτής μου είπε τα ξέχασε φέρτη πίσω να τα θυμηθεί (με το αζημίωτο).<br>
    Τι λέτε και εσείς;

    Κατά καιρούς έχω δει κάποια(λίγα)κυνηγόσκυλα να το κάνουν αυτό και σε συζήτηση που είχα κάνει με κάποιους κυνηγούς μου είπε ένας απο αυτούς,ότι το κάνει λόγο ενστίκτου και στα πλαίσια της επιβίωσης του προσπαθεί να εξασφαλίσει τροφή.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά καλό θα ήταν να πάρεις και μια απάντηση απο τον Κο. Γιάννη Νικολακόπουλο(Kalliston Hellas)τον οποίο τον βρίσκεις και μέσω του φόρουμ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #438138

    Πολλές φορές συμβαίνει αυτό που είπε ο εκπαιδευτής, όχι φυσικά με την έννοια “τα ξέχασε” αλλά πως έχει αρχίσει να ξεφεύγει από την επιρροή της εκπαίδευσης, από το “καλούπωμα”, ιδίως αν αυτό ήταν κουσούρι του σκύλου και προ της εκπαίδευσης. Νομίζω πως όποιος διαθέτει ένα σεβαστό ποσό για την αγορά εκπαιδευμένου σκύλου, δεν πρέπει να χάνει την επαφή με τον εκπαιδευτή (με αμοιβή ή όχι).
    Από την άλλη πλευρά, κάθε σκύλος, εκπαιδευμένος επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, μπορεί να βγάλει στην κυνηγητική του πορεία ένα ελάττωμα. Την αιτία δεν την ξέρει κανείς καλύτερα από τον ιδιοκτήτη του, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Η στενή σχέση του ιδιοκτήτη, οι γνώσεις του και η παρατηρητικότητά του, μπορούν να προσδιορίσουν (κατά προσέγγιση) την αιτία και να την θέσουν υπόψη του εκπαιδευτή. Γι’ αυτό οι περισσότεροι εκπαιδευτές αγνοούν την αιτία και την διόρθωση, προχωρούν στην σωστή εκτέλεση της εντολής.
    Πάντως, να ξέρεις, το θάψιμο είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και πολύ εύκολα διορθώνεται.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    116
    valas στις #438249

    ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά ηρέμησα και μάλλον θα πρέπει να εκπαιδευτώ και εγώ μαζί με το σκύλο για να ξέρω τι πρέπει να κάνω στο μέλλον

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #438251

    ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά ηρέμησα και μάλλον θα πρέπει να εκπαιδευτώ και εγώ μαζί με το σκύλο για να ξέρω τι πρέπει να κάνω στο μέλλον

    πολυ σωστα το ειπες αν δεν εκπαιδευτεις εσυ τοτε δεν μπορει να κυνηγησει σωστα το εκπαιδευμενο σκυλι !!! δηλαδη οταν αγορασες τον εκπαιδευμενο σκυλο δεν σου εκανε καποια εκπαιδευση και σε εσενα ο εκπαιδευτης???
    εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις να τον ταισεις λιγο αργα την προηγουμενη νυχτα και να δεις αν θα συνεχιζει να τα θαβει τα πουλια , και φυσικα εσυ θα πρεπει να τον μαλωνεις οταν τα θαβει για να καταλαβει το λαθος του….μια αρνητικη εντολη αν του μαθεις ειναι αρκετο για αρχη!!!!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/10/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    35
    ΤΑΜΠΙ στις #438280

    φιλε valas θα σου πω κατι αν και ξερω οτι πολλοι που θα το διαβασουν θα πεσουν κατω απο τα γελια…αλλα δοκιμασε το καλο θα κανει κακο οχι.το σκυλι σου πασχει απο παρασιτα.οταν ο σκυλος εχει παρασιτα στο στομαχι του εχει συνεχεια το αισθημα της πεινας και βγαζει το ενστικτο της επιβιωσης για αυτο και τα θαβει.κανε μια σωστη αποπαρασιτωση στο σκυλο και θα δεις οτι θα το κοψει.τρια σκυλια περασαν απο τα χερια μου απο διαφορετικα αιματα και εκαναν το ιδιο πραγμα,μολις εκανα αποπαρασιτωση σωστη το εκοβαν,αν αργουσα να τους δωσω το drontal τους ξανααρχιζαν.αν ισχυει αυτο που λεω εισαι διπλα κερδισμενος αν οχι, εχεις κανει μια σωστη αποπαρασιτωση στον σκυλο σου….

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    116
    valas στις #438349

    φίλε ” hunter21GR” όχι δεν εκπαιδεύτικα εγώ καθόλου λόγο του ότι το σκυλί ήταν πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και δούλευε συνέχεια επί 3 χρόνια, μου είπε μόνο τις εντολές που έπρεπε να δίνω για να κάνει αυτό που θέλωτα οποία είναι ” stop – φέρτο – πάμε και το σύνθημα φρρρρρρρ για το σήκωμα”.
    Φίλε “ΤΑΜΠΙ” ευχαριστώ για τις συμβουλές που μου έδωσες, για παράσιτα το αποκλείω, θα την ταίσω κατά τις 22:00 το βράδι την επόμενη φορά.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #438438

    Το ευτύχημα είναι πως ο σκύλος είχε δουλευτεί για 3 χρόνια, αν τον έπαιρνες αμέσως μετά την εκπαίδευσή του το πιθανότερο θα ήταν να μη κυνηγούσε ποτέ σωστά. Είναι απολύτως απαραίτητο να μάθουμε να δουλεύουμε ένα σκύλο εκπαιδευμένο και να το μάθουμε από τον ίδιο τον εκπαιδευτή του. Ακόμη και ο τρόπος που δίνει μία εντολή παίζει ρόλο. Το κυριότερο, όμως, είναι η επιρροή που εξασκεί στο σκύλο, κάτι που δεν θα στο μεταφέρει όπως τις εντολές αλλά που θα το αποκομίσεις παρατηρώντας τον όταν τον καθοδηγεί. Νομίζω πως μία επίσκεψη και μία κουβέντα μαζί του θα είναι η καλύτερη λύση.
    Το θάψιμο του θηράματος δεν έχει καμία σχέση με το αν ο σκύλος πεινάει ή όχι, θα το κατάπινε άμεσα. Το θάβω για να το φάω μετά, σημαίνει πως είναι χορτάτος. Το θάβω για να μαλακώσει με την σήψη για να μπορώ να το φάω, συμβαίνει στα κόκαλα. Το θάψιμο του θηράματος σημαίνει κτητικότητα / ιδιοποίηση και κατ’ επέκταση ανυπακοή και διεκδίκηση ιεραρχίας. Αν ο εκπαιδευτής ξέρει μερικά πραγματάκια πέραν των 3 εντολών θα στο «φτιάξει» σύντομα.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    116
    valas στις #438871

    αυτό άρχισα να υποπτεύομαι και εγώ μετά από λίγο ψάξιμο στον τύπο, ψάχνει να βρεί αφεντικό, εγώ είμαι φιλαράκι δε με λογαριάζει καθόλου, απλά μου έκανε εντύπωση το ότι περυσι που δε με ήξερε είμασταν καλύτερη ομάδα και δεν το κρύβω ότι έχω στεναχωρηθεί πολύ, τελικά θα κάνω μια προσπάθεια ξανά με δάσκαλο, σας ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση και σας εύχομαι ότι καλύτερο.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/12/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    23
    δημος στις #446403

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕΤΤΕΡ ΗΛΙΚΙΑΣ 55 ΗΜΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΙ!ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ,ΤΑ ΘΑΒΕΙ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #446517

    Γεια σου συνάδελφε. Δύο ποστ πιο πάνω, είχα αναφέρει σε παρόμοιο θέμα: “Το θάψιμο του θηράματος δεν έχει καμία σχέση με το αν ο σκύλος πεινάει ή όχι, θα το κατάπινε άμεσα. Το θάβω για να το φάω μετά, σημαίνει πως είναι χορτάτος. Το θάβω για να μαλακώσει με την σήψη για να μπορώ να το φάω, συμβαίνει στα κόκαλα. Το θάψιμο του θηράματος σημαίνει κτητικότητα / ιδιοποίηση και κατ’ επέκταση ανυπακοή και διεκδίκηση ιεραρχίας.” Αυτά για την σκύλα σου, για το κουτάβι έχουμε άλλη περίπτωση, θάψιμο όχι του θηράματος αλλά τροφής, είναι η δεύτερη περίπτωση που ανέφερα. Το πιθανότερο είναι να πράττει εξ αταβισμού, όπως οι πρόγονοι του που ζούσαν σε άγρια κατάσταση. Κάπως έτσι μπορεί να ξεκίνησε και η μάνα και λόγω κτητικότητας το επέκτεινε και στα θηράματα.
    Να το παρακολουθείς όσο τρώει, αν χορτάσει πάρε το υπόλοιπο φαγητό, μη του επιτρέπεις να το αδειάζει και να το μεταφέρει. Προσπάθησε, από αυτή την ηλικία, να τρώει το κουτάβι όταν του επιτρέπεις. Μην ακουμπάς το πιάτο φαγητού στο πάτωμα αν δεν είναι ήρεμο. Το επόμενο βήμα είναι να παίρνεις το πιάτο του την ώρα που τρώει και να το ξαναδίνεις όταν είναι ήρεμο (δεν την διεκδικεί). Ξέρεις την μέθοδο που σκεπάζουμε μια λιχουδιά με την παλάμη μας και δίνουμε εντολή να την φάει; αν ναι ξεκίνα άμεσα. Μην ασχοληθείς με το απόρτ προς το παρόν. Καλή επιτυχία.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/12/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    23
    δημος στις #446539

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ-ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΡΤ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΤΟΝΗ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ,ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ..!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #446587

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ

    Γνωρίζεις την αιτία που πέθαναν τα υπόλοιπα; ρωτώ γιατί μπορεί να συνδέεται η συμπεριφορά του.

    ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ-ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΡΤ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΤΟΝΗ.

    Η γνώμη μου είναι να μην κάνεις κανένα μάθημα απόρτ μέχρι να ξεκαθαρίσεις κι άλλο την κατάσταση. Κάνε λίγη υπομονή, ούτως ή άλλως είναι μικρό σε σχέση με την φυλή του. Δεν είναι Λαμπραντόρ,σωστά;
    Προσπάθησε να κάνεις για 2-3 εβδομάδες αυτά που είπαμε και μετά δοκίμασε ΜΙΑ μόνο φορά, αν είναι επιτυχής επιβράβευσε έντονα όπως πολύ καλά έκανες.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ!

    Μάλιστα, είναι πολλά, θα τα γράψω εν συντομία.
    Όταν έναν μικρό κουτάβι έχει προδιάθεση για κτητικότητα, με όσα αυτή συνεπάγεται, την πρωτοεκδηλώνει στο φαγητό και στα παιχνίδια του (έστω και αν είναι κάτι πρόχειρο π.χ. ένα κουκουνάρι). Το φαγητό σαν πρωτογενές ερέθισμα (λόγω ενστίκτου επιβίωσης) μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να διορθώσουμε την κτητική συμπεριφορά. Να του “πούμε” πως εμείς είμαστε αυτοί που ορίζουν τους κανόνες, και του επιτρέπουμε ή του απαγορεύουμε ακόμη και να ικανοποιήσει την πείνα του. Φυσικά θέλουμε να του τα “πούμε” με τρόπο που θα τον ευχαριστεί και όχι με κλωτσοπατινάδες που μπορεί να χαλάσουν τις σχέσεις μας μια για πάντα.
    Καταρχήν μαθαίνουμε το κουτάβι να τρώει από το χέρι μας μεζεδάκια (καλύτερα είναι τα λουκανικάκια ή βραστό κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομματάκια). Κάθε φορά που έρχεται κοντά μας του δίνουμε ένα μεζέ και του λέμε μπράβο. Καλό είναι η μία φούχτα να κρατά τα πολλά κομματάκια και να έχει πάντα την ίδια θέση, π.χ. πάνω από την τσέπη μας ή κοντά στον αφαλό μας, τα κομματάκια τα δίνουμε ένα ένα με το άλλο χέρι. Όταν το μάθει αυτό καλά, μπορεί σε 2 ημέρες, όποτε σας βλέπει με την φούχτα κλειστή στη γνωστή του θέση θα πηδά να πάρει μεζέ ή θα κάνει γύρους κλπ. Θα το αγνοείται μέχρι κάποια στιγμή να σταματήσει, δηλαδή να ηρεμήσει, το καλύτερο είναι να κάτσει έστω και για ένα δευτερόλεπτο (έχουμε διπλό όφελος γιατί μαθαίνει και το “κάτσε”). Εκείνη την στιγμή λέτε μπράβο (στην μέθοδο με κλίκερ, κλικάρετε) και αστραπιαία του δίνεται τον μεζέ. Πολύ σύντομα θα καταλάβει πως για να ακούσει Μπράβο και να πάρει τροφή πρέπει να κάτσει και να είναι ήρεμος. Θέλει υπομονή, μπορείτε να το κάνετε 2-3 ή και 4 φορές την ημέρα αλλά όχι για περισσότερο από ένα 5λεπτο. Σε λίγες μέρες θα το έχετε πετύχει. Περνάμε στην δεύτερη φάση, καθόμαστε σε ένα σκαμνάκι ή κάτω και έχουμε το κουτάβι κοντά μας, χωρίς περισπασμούς, ήδη βλέποντας την κλειστή χούφτα θα κάθετε κάτω, βάλτε επιδεικτικά ένα μεζέ στο πάτωμα και σκεπάστε το με την παλάμη, αν σηκωθεί για να το φάει, πείτε ΜΗ και σκεπάστε τον μεζέ με την παλάμη. Όταν ξανακαθίσει, δείξτε λίγο την τροφή, αν ξανασηκωθεί θα την ξανασκεπάσετε, αν παραμείνει στην θέση του έστω και για δευτερόλεπτα πέστε Μπράβο – φάτο σηκώνοντας την παλάμη από τον μεζέ και επιτρέψτε του να τον πάρει. Σταδιακά αφήνεται περισσότερη ώρα ξεσκέπαστο τον μεζέ και το ίδιο σταδιακά απομακρύνετε την παλάμη. Σε λίγες μέρες θα ξέρει πως αν δεν κάθετε στο “κάτσε” ήρεμα δεν θα έχει μεζέ και πως αυτό εξαρτάται από εσάς. Έτσι μαθαίνει να συνεργάζεται και να σας εκτιμά.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/12/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    23
    δημος στις #446608

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ κ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΑΚΑΡΕ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #446622

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ κ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΑΚΑΡΕ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ.

    Δυστυχώς, δεν επαρκούν αυτά τα λίγα που λέμε στα φόρα. Η εκπαίδευση είναι μία πολύ πολύ εύκολη υπόθεση αρκεί να την γνωρίζεις, τουλάχιστον 2-3 διαφορετικές μεθόδους. Τα φόρα είναι χρήσιμα μεταξύ ανθρώπων που κατέχουν, έστω και λίγα, έστω και αν είναι οπαδοί διαφορετικών μεθόδων. Αν, όπως γράφεις, έχεις μηδαμινές γνώσεις, αν καταλάβεις κάτι διαφορετικά αντί για καλό θα κάνεις κακό. Θα σου πρότεινα, για αρχή, να διαβάσεις το βιβλίο του Χ. Νικολαράκου εκδόσεων Χρ. Χατζιώτη Η εκπαίδευση του κυνηγητικού σκύλου. Είναι αναλυτικό και ευκολοδιάβαστο. Δες και κάποια βιντεάκια στο pvstv.com, επίλεξε web tv, επίλεξε Kynofilia δες την σειρά των 6 αρχίζοντας από την Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ι,ΙΙ και ΙΙΙ και μετά την Βασική εκπαίδευση Ι,ΙΙ και ΙΙΙ.
    Καλή συνέχεια.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων