• Τσαμπούκος Γεώργιος κοινοποίησε στην ομάδα Λογότυπο της ομάδας του THE SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECETHE SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECE πριν από 5 μήνες

  To THE SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECE διοργανώνει ένα σεμινάριο για Σπρίνγκερ, Κόκερ και Ριτρίβερς.
  ΠΟΙΟΣ: Καλεσμένος μας θα είναι ο Victor Mac Devitt. Έχει διατελέσει στο Δ.Σ. του Αγγλικού Κυνολογικού ομίλου ως μέλος και ως εκπρόσωπος της Β. Ιρλανδίας. Ταμίας, γραμματέας και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Σπάνιελ κλαμπ Β. Ιρλανδίας, διοργανωτής του Championship της Β. Ιρλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι κριτής εργασίας επιπέδου Α και Διεθνής για σπάνιελς και ριτρίβερς. Έχει εκπαιδεύσει και αναδείξει πολλούς σκύλους του πρωταθλητές εργασίας.

  ΠΟΤΕ: Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 09:30’

  ΠΟΥ: α) Στην Ν. Μάκρης Αττικής, στη περιοχή Αγ. Κυριακή, σημείο συνάντησης Λ. Ποσειδώνος 83, όπου θα παρουσιάσουμε μερικούς σκύλους για να ακούσουμε την άποψη ενός από τους πιο ιδικούς του χώρου.

  β) Στο ξενοδοχείο Thomas Beach Hotel, Λεωφ. Ποσειδώνος 18, όπου θα γίνει το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου με θέμα την κυνηγητική εκπαίδευση. Θα ολοκληρώσουμε με ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

  Το κόστος συμμετοχής θα είναι 30Ε, ευελπιστώντας να καταλειφθεί ένα μέρος των εξόδων φιλοξενίας του καλεσμένου μας.
  Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Νικολακόπουλο στο 6972223883 ή στο facebooK: THE SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECE ή με e-mail: [email protected]


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων