• Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΟΡΤΥΚΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Στέφανε έγραψε φίλος σε προηγούμενο ποστ ότι είσαι ένα τόπικ μόνος σου τον Νοέμβριο και έχει δίκιο. Συνεχίζεις να τα ροκανίζεις κανονικά, ευνοημένος βέβαια από τον “μαγικό’ τόπο που μένεις και τα κρατάει όλο τον χρόνο.
  Τα μανιτάρια στην φωτό είναι μακρολεπιώτες και γίνονται πολύ νόστιμα στο τηγάνι, πανέ αλλά και σκέτα με βούτυρο. Η τοπική ο…[Περισσότερα]

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 8 μήνες

  Ήμουν στα καρτέρια εχθές Ν.Φθοιώτιδας, αλλά μόνο ένα κοπαδάκι από 5 πουλιά πέρασε μακρυά, καθώς και ένα ζευγάρι το μεσημέρι. Εγώ το έριξα στην μανιταροσυλλογή μετά τις 10.00 αφού απελπίστηκα από την ανυπαρξία αποδημητικών γενικότερα. Ευτυχώς τα μανιτάρια δεν μεταναστεύουν και μετά από μιά γρήγορη επίσκεψη στα κατάλληλα σημεία ο μεζές βγήκε.

 • To Σάββατο στην Φθοιώτιδα δεν έπαιζαν πουλιά. στο περπατητό όμως κάτι είχε. Έτσι κατάφερα 11 μετά από τρεις ώρες, αν και μόνος. Πέρασε και μία κουρούνα το πρωί και έπεσε με δεκάρι, παρακαλώ.

 • Μεσογεια ελαχιστα πουλια εως καθολου. Μια τετραδα ειδα και δυο ζευγαρακια. Επαιξαν και λιγες μονες πιασμενες. Μια στο χερι.

 • Σήμερα είχα πάει Φθοιώτιδα για φάσσες. Πέρασαν και κάποιες τσίχλες όχι πολλά πουλιά όμως. Κράτησα 7 αλλά μόνο τις δύο στο χέρι. Είχε πολύ χορτάρι ο τόπος και έπεφταν στο ντυμένο. Δυστυχώς ο σκύλος είναι στο χωριό άρα ότι έκανα μόνος μου. Είδα και τουφέκησα και φάσσες αλλά μακρυά. Είδα γύρω στα 50 πουλιά.

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Παίδες καλησπέρα. Σημερινή έξοδος στην Φθοιώτιδα. Είδα τέσσερα κοπαδάκια. Το ένα ερχόταν επάνω μου, αλλά στο σημείο που καθόμουν ήταν εμπρός μου δρόμος και την στιγμή που τις έχω μπουκάρει περνάει ένα φορτηγό και τα πουλιά κάνουν στροφή και παρότι άδειασα την καραμπίνα δεν κράτησα καμμία. Είχαν βγει εκτός βεληνεκούς.
  Μιλάμε έμεινα κάγκελο,…[Περισσότερα]

 • hawkeye καλωσήρθες στο τόπικ!!! Βάρατες και ας μην μας το μαρτυράς συχνά! Προέχει να γίνεται το καλό!

  Καλή συνέχεια και σε σένα!
  [/quote]
  Ευχαριστώ φίλε tsakale. Είμαι 30 χρόνια κυνηγός και πάντα όπου συναντήσω κορακοειδή σε απόσταση βολής δεν τους την χαρίζω. Οι καρακάξες ειδικά έχουν γίνει σε κάποιες περιοχές πληγή. Όχι μόνο για τους…[Περισσότερα]

 • Δεν είχα γράψει στο δικό σας θέμα ξανά όμως κάθε χρόνο στέλνω στον αγύριστο όποιες περάσουν κοντά, καρακάξες ή κουρούνες.
  φέτος είχα βαρέσει στην έναρξη το απόγευμα στην Δράμα μία κουρούνα και εχθές στις τσίχλες κατέριψα την πρώτη καρακάξα. Σήμερα είχε και καλύτερη συνέχεια αφού άλλες τρεις καρακάξες στα Μεσόγεια δάγκωσαν το χώμα.
  Στα Μεσόγ…[Περισσότερα]

 • Καλησπέρα στους φίλους.
  Πήγα εχθές Βοιωτία, αλλά είχε πολύ αέρα. Πάρα ταύτα τελικά πήρα 9, τις 8 στο χέρι. Πήρα και δύο σιταρήθρες (είναι πολύ νόστιμες παρά το μικρό τους μέγεθος).
  Είδα περίπου 40 πουλιά.
  Πίσω στην Παλιοπαναγιά έπεσαν περισσότερες τουφεκιές, πρέπει να βγήκαν περισσότερα πουλιά εκεί.
  Σήμερα δυό ωρίτσες στα Σπάτα πήρα δύο πιασμένε…[Περισσότερα]

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΠΕΡΔΙΚΕΣ… στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Η πρώτη έξοδος έγινε. Βιαστικά βέβαια (υπήρχαν έκτακτες υποχρεώσεις), αλλά τουλάχιστον πατήσαμε βουνό, για ένα τρίωρο. Δεν την είδα, αλλά το σκυλί σε κάποιο σημείο που δεν έβγαινε επάνω, (προσπαθούσε να ανεβεί το βράχο και γλύστραγε και έπεφτε πίσω), πρέπει να είχε πάρει την μυρωδιά τους. Προσπάθησα να βγω ψηλότερα και πάλι είχαν ανέβ…[Περισσότερα]

 • Aργολίδα καστεβαίνοντας από τις πέρδικες σε ένα αμπέλι, τουφέκησα και εγώ την πρώτη και μόνη που είδα. Από κοτσύφια είχε αρκετά, αλλά αυτά είναι μόνιμα εκεί. Πρέπει να πήγαν καλά οι γέννες τους από ότι είδα.

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΠΕΡΔΙΚΕΣ… στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Δίκια πολλά έχεις Ηλία, αλλά όπως μας παίζουνε χορεύουμε.
  Και εμένα το χωριό του πατέρα μου είναι στα 700 μέτρα υψόμετρο στην Πελοπόνησσο και πέρδικες πρωτοείδα σε ηλικία 17 ετών. Από τότε τις ερωτεύτηκα.
  Το επανιέλ που έχω στο χωριό (δυστυχώς δεν τον κυνηγάω συχνά) μου έκανε ένα μαγικό πριν από δύο χρόνια που θα το θυμάμαι γιά πάντα.
  Μετά…[Περισσότερα]

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΠΕΡΔΙΚΕΣ… στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Γειά σου Λούη λεβεντιά.
  Έτσι όπως τα λές είναι για την ρήγισσα των βουνών. Είναι και μένα η μεγάλη μου αδυναμία και επειδή είμαστε και περίπου συνομίληκοι ισχύουν όλα όσα λες για γόνατα, μέση κλπ.
  Της αφιερώνω και εγώ ένα- δυό κυνήγια την χρονιά, ανάλογα με το ποιό Σαββάτο θα βολέψει και όταν την πιάνω στα χέρια μου, την καμαρώνω και αισθάνομ…[Περισσότερα]

 • Ο/η hawkeye και ο/η Εικόνα προφίλ του/της nike airnike air είναι πλέον φίλοι πριν από 5 έτη, 9 μήνες

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΟΡΤΥΚΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Μπράβο Στέφανε. Κάποια φαίνονται και μεγάλα πουλιά. Πες μας αν ήταν περασματιάρικα. Ευχαριστούμε. Πάντα τέτοια.

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΤΡΥΓΟΝΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 10 μήνες

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΤΡΥΓΟΝΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 10 μήνες

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΤΡΥΓΟΝΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 10 μήνες

  Εγώ είδα τρία τρυγόνια σήμερα Λαυρεωτική, αλλά εκτός βολής. Κάποιοι ποιό τυχεροί πήραν από ένα.
  Για τον Άρη και τις φωτό του έχει βγει το ρητό “μιά εικόνα = χίλιες λέξεις”.
  Συγχαρητήρια φίλε και για την επιτυχία αλλά και για την καλλιτεχνική φλέβα που αδιαμφισβήτητα έχεις.

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΟΡΤΥΚΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 10 μήνες

  Λαυρεωτική, εγώ σήμερα είδα ένα από μακρυά. Είδα και τρία τρυγόνια επίσης από μακρυά. Επιστροφή ατουφέκιστος.

 • Ο/Η hawkeye απάντησε στο θέμα ΤΡΥΓΟΝΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 10 μήνες

  Hawkeye…Αυτο με τα «δυνατοτερα φτερα»και τις υποτιθεμενες δακτυλιωσεις θυμιζει το «τοτε» που τα θηραματα ηταν περισσοτερα απο τις αστοιβιδες(αφανες)και τις πετρες…Τοτε που οι ανθρωποι αδυνατωντας να εξηγησουν το πως τα μικροπουλα κανανε τετοια τεραστια ταξιδια…ισχυριζονταν πως τα μετεφεραν στην πλατη τους οι πελαργοι.Δεν ειναι τοσο χα…[Περισσότερα]

 • Φόρτωσε Περισσότερα

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων