• Το μαρκούτσι το ανέφερα για να καταλάβεις ότι τίποτε δεν είναι μελετημένο όπως έγραψες. Επιπλέον όταν βγήκανε τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής με ABS δεν είχανε βγει 9άρες αλυσίδες. Στην πορεία κι όταν διαπιστώθηκαν τα προβλήματα, αναγκαστήκανε οι κατασκευάστριες εταιρίες να βγάλουνε καινούριο τύπο αλυσίδας στη συσκευασία του οποίου γράφανε με έν…[Περισσότερα]

 • Συμφωνώ. Φοράνε χιονολάστιχα (αυτά που κυκλοφορούνε στην Ελλάδα, χωρίς καρφιά) και στα δύσκολα βάζουνε τις αλυσίδες τους. Όλοι έχουνε.

  Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν παίρνει αλυσίδες. Υπάρχουν αλυσίδες που δένουν μόνο εξωτερικά του τροχού, πάνω στα μπουλόνια. Έχουνε βγει επίσης τελευταία και αλυσίδες .
  Έγραψα "εκτός των άλλων&q…[Περισσότερα]

 • Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ποιόν τύπο λες. Και έχουν κλείσει και το υποκατάστημα τους στη Θεσ/νικη για να πήγαινα να το έβλεπα. Κάτι ανάλογο με δέσιμο στον τροχό με λάστιχα σαν χταπόδια από μηχανάκι δεν μου είχε φανεί αξιόπιστο ως προς το δέσιμο και την ενδεχόμενη φθορά των λάστιχων αυτών.
  Οι κάτοικοι πάντως περιοχών που αντιμετωπίζουν…[Περισσότερα]

 • Φίλε Panteli1 υπάρχουν αλυσίδες που σαν νούμερο/διάσταση ταιριάζουν και σε συμβατικά και σε 4Χ4. Αυτό που προσέχουμε είναι ο τύπος της αλυσίδας.
  Για 4Χ4 (εκτός των Panda, Ignis και τα παρόμοια που συγκαταλέγονται στα συμβατικά) επιλέγουμε αλυσίδα (διάμετρος εσωτερικού συρματόσχοινου και πλάτος κρίκου αλυσίδας). Οτιδήποτε μικρότερο…[Περισσότερα]


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων