• Ο/Η KostasK απάντησε στο θέμα WINCHESTER SX3 στη συζήτηση Winchester πριν από 4 έτη, 9 μήνες

  Με βάση τα κυνήγια που κάνεις θα πρεπει να πας σε 71 εκατοστά και ξύλινο κοντάκι.

  Τα πλαστικά είναι για βάλτο. Η μακριά κάνη σου δίνει και μακρυτερη γραμμή σκόπευσης κάτι που βοηθά στις ντουφεκιές στο καρτέρι.

 • Ο/η KostasK και ο/η Εικόνα προφίλ του/της VardeosVardeos είναι πλέον φίλοι πριν από 4 έτη, 9 μήνες

 • Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο κατάστημα που έχει και τις 3. Να τις επωμισεις και να δεις ποιά σου έρχεται καλύτερα. Και κατα δεύτερον ποιά σου αρέσει περισσότερο.

  Και τα 3 οπλα είναι πολύ κοντά σε ποιοτητα και αποτελεσματικότητα.

   

 • Δυσκολο Τάσο γιατί δεν υπάρχει ο server που τις φιλοξενούσε. Μονο αν έχει κρατηθεί κάποιο αντιγραφο στα αρχεια του e-artemis.

  Απ οτι είδα υπάρχουν πολλοί εμπειροι εν ενεργεια ιδιογομωτές στο φορουμ, οπότε μπορουν εκείνοι να ανεβάσουν προσφατες φωτογραφίες απο την δουλειά τους.  :good:

 •  

  Ευχαριστώ πάρα πολύ.

  Η χαρά είναι δική που εκτός ότι συναντώ φίλους, συγκινήθηκα διαβάζοντας μετά 10-11 χρόνια περιγραφές μου απο κυνήγια με άλλα μελη του e-artemis, συναντήσεις στο σκοπευτήριο, δοκιμές στα φυσίγγια μας κλπ. Πολλά απ αυτά τα είχα ξεχάσει εντελώς  :good:

 • Ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα.

  Λογο δουλειάς αναγκάστικα πριν 10 χρόνια να μεταναστευσω οπότε σταμάτησα κάθε δραστηριότητα.

  Κυνήγι εδω που είμαι κάνω ελάχιστες φορές τον χρόνο σ ενα είδος που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Κυνηγάμε παπιά σε τεχνιτές λίμνες άρδευσης που έχει νοικιάσει το κυνηγητικό club. To κυνήγι γίνεται με τον αμερικάνικο…[Περισσότερα]

 •  

  Αν και ετεροχρονιμένα & off topic θα ήθελα να πώ οτι δεν ισχύει η άποψη οτι δεν μπορείς να καταβάλεις λαγό στα 10-20 μέτρα με σκάγια Ν0 9-10.

  Σ αυτή την απόσταση αν ρίξετε σ ενα χαρτόνι θα δείτε οτι η τουφεκιά διαθέτει μικρό δραστικό κύκλο με εκατοντάδες σκάγια μέσα σ αυτόν. Η δύναμη τους σε τόσο μικρή απόσταση έχει χάσει ελάχιστα από την…[Περισσότερα]

 • Ο/Η KostasK άλλαξε φωτογραφία προφίλ πριν από 4 έτη, 10 μήνες

 • Κατ’ αρχάς να πώ ένα γειά σε όλους και ιδιαίτερα στου παλιούς γνωστούς μετά από 10 χρόνια απουσίας 🙂 . Είμαι ο KostasΚ που ξεκίνησε αυτό το θέμα πριν 11 χρόνια.

  Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε ο φελός δεν έχει νόημα στο κλείσιμο. Το έκαναν κάποιες εταιρείες πριν χρόνια για λόγους εντυπωσιασμού. Η χρήση του οπώς επίσης έγραψαν καποιοι είναι σαν διαχ…[Περισσότερα]

 • Ο/η KostasK και ο/η Εικόνα προφίλ του/της victzvictz είναι πλέον φίλοι πριν από 4 έτη, 10 μήνες


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων