• Προσωπικά πιστεύω ότι το υπάρχον μοντέλο κυνηγίου είναι τελειωμένο. Εκεί που πρέπει να καταθέσουμε τις απόψεις μας είναι σε ένα νέο που να λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός (πχ. είδος κυνηγίου που προτιμάμε, περιοχή που κυνηγάμε και χρονική περίοδο, ίσως γενικά το χρόνο που επιθυμούμε να κυνηγάμε κ.α).

  Κατά τη γνώμ…[Περισσότερα]

 • Αυτός είναι ο Dickson of Kalliston Hellas του Kostass στο στοιχείο του. Μου μοιάζει πως η ουρά του σαν δρεπάνι είναι έτοιμη να θερίσει ότι είναι εμπρός του προκειμένου να ξεσηκώσει το θήραμα. Να το χαίρεσαι Κώστα.

  <hr />

  <div class=”bbp-reply-signature”>KALLISTON HELLAS
  Και δια το πιστόν
  Γιάννης Νικολακόπουλος</div>
  [Περισσότερα]

 • Καλησπέρα από την Αλεξανδρούπολη,

  Συγχαρητήρια για τη σύσταση του Ομίλου και εύχομαι τα καλύτερα και να είστε πάντα δραστήριοι. Θα ήθελα να γίνω μέλος και με την πρώτη ευκαιρία να συμμετέχω με τον Dickson σε κάποια από τις συναντήσεις σας (επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από τη σημερινή βόλτα).

  Κώστας

 • Από τις γραμμές του τρένου και μέσα από όσο κατάλαβα.

 • kostass απάντησαν στο θέμα ΟΠΛΑ στο φόρουμ Περί…όπλων πριν από 7 έτη, 4 μήνες

  Εγώ θα πρότεινα το citori (αφού έχεις κατασταλάξει σε pose) με 71 εκ. κάννη και με τη διαφορά μέχρι τα 1600, αν χρειαστεί, να φέρεις το κοντάκι στα μέτρα σου και να βάλεις ένα ελαστικό πέλμα (το μήκος στο κοντάκι […]

 • kostass απάντησαν στο θέμα ΟΠΛΑ στο φόρουμ Περί…όπλων πριν από 7 έτη, 4 μήνες

   

  Στις διαφημίσεις όμως στα περιοδικά γράφει για άτοκες δόσεις προφανώς για να τραβάει τον κόσμο. Και επιπλέον έχει και μια κάρτα που μαζεύεις πόντους αλλά … από προϊόν που δεν είναι σε προσφορά  και αν […]


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων