• Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Μανωληδες….

  Φιλτατε Dentist, επικαλουμε όρους χωροφυλακής γιατί ακριβώς έχει δυστυχώς καταργηθεί και για να μην θεωρηθεί ότι κάνω αντιποίηση αρχής επικαλούμενος βαθμούς της ΕΛΑΣ.

  Είναι δηλαδή χιουμοριστικό και κυριολεκτικό…..

  Εύχομαι καλή κυνηγετική χρονιά σε όλους σας :bye:

 • Καλημέρα, ο χωροφύλαξ του σαιτ εύχεται,

  Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές με κάνες ζεστές στην πιο πιστή παρέα του σαιτ. Με υγεία κι ευτυχία παιδιά να περάσετε.

  Εκ της Ανωτέρας Διοίκησης Χωροφυλακής Πελοποννήσου :yes: :bye: , για το σαιτ.

  (Η έδρα του σαιτ είναι η Τρίπολη ως γνωστόν)

  ΥΓ. Πολύ θα ήθελα να πιω ένα τσιπουράκι μαζί σας,…[Περισσότερα]

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα ΕΥΧΕΣ στη συζήτηση περι… ανέμων και υδάτων πριν από 1 έτος, 5 μήνες

  :bye: :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:  :bye:

  Καλή Χρονιά σε όλους σας . Η νέα χρονιά να φέρει υγεία κι ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας. Να φέρει και καμιά τσίχλα σε σας τους τσιχλοκυνηγούς.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες των ημερών. :good:  :good:

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα ΜΠΕΚΑΤΣΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 2 έτη, 4 μήνες

  :bye: :bye: :bye: :good: :good: :good:

  Καλή χρονιά με υγεία για όλους.

  Λάμπρο να σας ζήσει ο διάδοχος , να είσαι καλά να τον καμαρώσεις γερό και μπεκατσοκυνηγό. :good:

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα καλησπερα στην παρεα στη συζήτηση Εξοπλισμός πριν από 2 έτη, 6 μήνες

  aggelies.e-artemis.gr/ad-category/lipos-exoplismos/aftokinito-mpagkazieres-treiler/

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα καλησπερα στην παρεα στη συζήτηση Εξοπλισμός πριν από 2 έτη, 6 μήνες

  Γιάννη καλησπέρα.Σε παρακαλώ μετέφερε την αγγελία σου στις Αγγελίες/Λοιπ.Εξοπλισμός για να μην ανοίγονται θέματα χωρίς λόγο.Να είσαι σίγουρος ότι όποιος ενδιαφέρεται θα το δει κι εκεί.

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα ΜΠΕΚΑΤΣΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 2 έτη, 7 μήνες

  Λάμπρο να ζήσετε να ευτυχίσετε, με υγεία και πολλά παιδιά. :bye:  :rose:

 • Καλημέρα σε όλους.Χαίρομαι για τον προβληματισμό που έχει αναπτυχθεί σε αυτό το θέμα.Είναι ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια σοβαρά θέματα που μας αφορούν όλους.Ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι ισχύει ένα νομικό καθεστώς.Καλό είναι να τα γνωρίζουμε.Κριτική όλοι μπορούμε να κάνουμε αρκεί να μην ξεφεύγουμε.Άλλαξα τον τίτλο γιατί όντως δεν αφορά ένα σ…[Περισσότερα]

 • Έστω και λίγο καθυστερημένα αγαπητοί φίλοι και Βασίληδες, δεχτείτε και τα δικά μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία για όλους για να κυνηγάμε……κι εγώ αχρείαστος.

 • Άσε τα ”ΟΡΓΑΝΑ” στη θέση τους χαχαχαχα και κανόνισε να έρθεις μαζί με τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ 

  γιατι αλλιώς θα θυμώσω……………….πολυυυυυυ :yes:   :wacko:

  λοιπόν για να τελειώνουμε εγώ λέω στο ΑΣΤΕΡΙ και να υπολογίζετε +1 άτομο οκ

   

  Αγαπητέ Μάνο που νομίζεις ή υποψιάζεσαι ότι με γνωρίζεις σε ευχαριστώ για την πρόσκληση.Υπάρχουν όμως τεχνικά ας πούμε θ…[Περισσότερα]

 • :bye: Αγαπητοί φίλοι του καφενέ, μιας και τα σχολιάζετε όλα, μήπως διαπιστώσατε :unsure: καμιά βελτίωση :good: στο φόρουμ τις τελευταίες ημέρες; 😉

  Μακάρι να μπορούσα να σας συνοδεύσω στην έξοδο που σχεδιάζετε :unsure:  αλλά είμαι υπηρεσία βλέπετε B-) .Κι ως όργανο της τάξεως δεν μπορώ να συμμετέχω.

 • Ο/η Prowler ® και ο/η Εικόνα προφίλ του/της mod2mod2 είναι πλέον φίλοι πριν από 3 έτη, 7 μήνες

 • Καλησπέρα σας κύριοι. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες.

 • Αγαπητοί συνδαιτημόνες καλησπέρα σας. Ζηλεύω την ωραία συντροφιά σας και πολύ θα ήθελα να πιώ ένα καφεδάκι μαζί σας.Αλλά βρίσκομαι σε υπηρεσία και με βλέπει κι ο κος Μοίραρχος, ο Κυρίαρχος ήθελα να πω. Να περνάτε καλά κι ήρεμα.

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ στη συζήτηση Εκπαίδευση πριν από 4 έτη

  Καλησπέρα σας κι <<Ειρήνη Υμήν>> . Έχουσι γνώση οι Χωρο-φύλακες του φόρουμ.Μπορεί να καθυστερούμε λίγο καμιά φορά αλλά εδώ είμαστε και σας βεβαιώνω ότι κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για την εύρυθμη λειτουργία μας.

  Συνεχίστε την ανταλλαγή απόψεων κι αφήστε τα τρολ και τους εγκάθετους παντογνώστες επί παντώς επιστητού στη δική μας επέμβαση.…[Περισσότερα]

 • Ο/Η mod2 απάντησε στο θέμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ στη συζήτηση Εκπαίδευση πριν από 4 έτη

  Κι επειδή valis,δουλειά μου είναι να σας επιτηρώ όλους εδώ,μπορείς σε παρακαλώ να συστηθείς ποιος είσαι και πως τόσα χρόνια τον παρακολουθείς, προτού αρχίσεις τα συμπεράσματα για το ποιος είναι αρχηγός εδώ μέσα; Είναι τουλάχιστον άκομψο να επιτίθεσαι σε μέλος του φόρουμ,τη μέρα που κάνεις εγγραφή και χωρίς να συστηθείς.

  Εκτός αν είσαι κάποιο παλι…[Περισσότερα]

 • Δεν πάει τίποτα για φούντο,απλά κι ανθρώπινα δε μπορεί όλες τις ώρες να είμαστε σε εγρήγορση.Κάποια post που ξέφυγαν τελείως σβήστηκαν για αρχή.Κι αν συνεχιστούν απαντήσεις σε υβριστικό προσωπικό επίπεδο ή με υπονοούμενα κι ακαταλαβίστικα σοφιστικέ σχόλια, θα ληφθούν πιο δραστικά μέτρα…..

 • :bye: Αγαπητοί φίλοι του καφενέ, που δίνετε χρώμα και ζωντάνια στο σαιτ μας καλησπέρα.
  Να ξέρετε ότι ο χωροφύλαξ όπως με λέτε είναι εδώ και σας παρακολουθεί για να εξασφαλίσει την όμορφη ατμόσφαιρα που έχετε φτιάξει.Και δεν θα επιτρέψω διασάλευση της τάξης και της όμορφης παρέας σας.Πολύ θα ήθελα να πιω ένα καφεδάκι μαζί σας,αλλά βλ…[Περισσότερα]

 • Καλησπέρα σας κύριοι.Σταύρο Κυριμλίδη, welcome back aboard, κοινώς καλώς σε ξαναβρίσκουμε κι ελπίζουμε να μη σε ξαναχάσουμε.

  Χαίρομαι που η επιστροφή σου έγινε αφορμή για αυτά τα <<καλώς εννοούμενα πειράγματα>> μεταξύ σας.Δίνουν έναν ευχάριστο τόνο στο φόρουμ.Επειδή όμως εδώ αναφερόμαστε στις τσίχλες αποκλειστικά θα παρακαλούσα τους φί…[Περισσότερα]

 • Panos Apnea καλημέρα.Θα σου συνιστούσα ψυχραιμότερες απαντήσεις στις απαντήσεις σου, χωρίς χαρακτηρισμούς.Ήρθες σε ένα φόρουμ με πάνω από 12 χρόνια ζωής και στο δεύτερο κιόλας μύνημα που γράφεις, αρχίζεις να χαρακτηρίζεις παλιά μέλη.Συνήθως όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ συστήνεσαι πρώτα.

  Ο Περικλής είπε την άποψή του.Μπορούσες να απαντήσεις χωρίς…[Περισσότερα]

 • Φόρτωσε Περισσότερα

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων