• Χαίρεται παιδιά, επειδή θα μετακομίσω για ένα διάστημα στο Μεσολόγγι, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει στην ευρύτερη Περιοχή και κυρίως τι είδος κυνήγι συνηθίζεται .

 • Ευχαριστώ για την επεξήγηση

 • Εκπαιδευτικά κυνήγια ήθελα να γράψω, και ας μην ξέρω τι είναι τα εκπαιδευτικά κυνήγια αν και απότι καταλαβαίνω είναι να πηγαίνεις με τον σκυλί έξω σε χωράφια και να βλέπεις πως συμπεριφέρεται το σκυλί?

 • Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας, όσο αφορά το ερώτημα αγορά κουταβιού η εκπαιδευμένου έχω την ίδια άποψη με τον mp155, δηλαδή στον τομέα του κυνηγόσκυλου πρώτη φορα θα μπω και φοβάμαι μην το κάψω λόγο τις απειρίας μου ενώ άμα πάρω ένα εκπαιδευμένο και αφού μάθω ότι χρειάζεται από τον εκπαιδευτη και αρχίσω και καταλαβαίνω πως πρέπει να…[Περισσότερα]

 • Ο/Η Omigis απάντησε στο θέμα ΟΡΤΥΚΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 4 έτη, 12 μήνες

  Παίδες είχα την απορία αν στην μεσσηνία που μένω υπάρχουν Ορτύκια και που μπορεί να τα συναντήσει κανεις, μίλαγα με έναν φίλο και μου είπε πως ορτύκια εδώ κάτω δεν έχουμε αλλα υπάρχουν πολλά σε θεσσαλία.

 • Χθες προτελευταίο κυνήγι εβγαλε πολυ λίγα πουλάκια και επειδή τελειώνει το κυνήγι σε λίγες μέρες έχουν βγει οι πάντες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για όλους (τουλάχιστον στα μέρη που κυνηγάω εγώ) και δημιουργούνται παρεξηγήσεις του τύπου εγώ είμαι ντόπιος σήκω φύγε (υπήρχε και προσωπική παρεξήγηση που έδωσα τόπο στην οργή) για να δούμε σ…[Περισσότερα]

 • Είμαι νέος κυνηγός (Φέτος εβγαλα άδεια) και αφού τελειώνει η κυνηγετική περίοδο ήρθε η ώρα για μερικές αποφάσεις και λίγο οργάνωση. Αποφάσισα η νέα κυνηγετική περίοδο να με βρει με έναν τετράποδο φίλο στις εξορμήσεις που θα έρθουν και μετά από ψάξιμο αποφάσισα να ξεκινήσω να ψάχνω για Σπρίνγκερ Σπάνιελ τώρα έχω μερικές απορίες αν και…[Περισσότερα]

 • Ο/Η Omigis απάντησε στο θέμα ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ? στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη

  <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Omigis wrote:</div>
  Καλησπέρα παίδες, την τελευταίες μέρες στο απογευματινό παίρνουμε 4-5 τσίχλες αλλα απότι έχω καταλάβει άμα είσαι τυχερός στο περπατητο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις πουλια.
  Γίαυτό θα ήθελα να ρωτήσω:
  1)Ποίες είναι οι καλύτερες ώρες για περπατητο…

  [Περισσότερα]

 • Ο/Η Omigis απάντησε στο θέμα ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ? στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη

  Καλησπέρα παίδες, την τελευταίες μέρες στο απογευματινό παίρνουμε 4-5 τσίχλες αλλα απότι έχω καταλάβει άμα είσαι τυχερός στο περπατητο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις πουλια.
  Γίαυτό θα ήθελα να ρωτήσω:
  1)Ποίες είναι οι καλύτερες ώρες για περπατητο
  2)Τι μέρος να προτιμήσω

  Αν κάποιος γνωρίζει και θέλει να μου προτε…[Περισσότερα]

 • Ο/Η Omigis απάντησε στο θέμα ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ? στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη

  Μπα, καρτεράκια τεμπέλικα και τουφεκιές στο γάμο του καραγκιόζη μέχρι να δούμε τι γίνεται…

  Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου, να εισαι καλά και καλά κυνήγια να έχεις!
  (Ευχές από ακόμα έναν νέο hunter)
  Μεσσηνία εδώ και 1 βδομάδα έχουμε πνιγει από την πολύ βρόχου, προχτές πήγα για καρτέρι για κάνα 2ορο πείρα 4 τσίχλες, περιμένουμε…[Περισσότερα]

 • Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου κύριοι.

  Κύριε Νίκο το post σας το είχα διαβάσει ήδη και όσο αφορά για τον άνεμο ήταν έτσι όπως τον περιγράψατε απλώς δεν πέρασαν πουλια και θεώρησα πως “εφτιαγε” αυτό επίσης δεν μασάμε από λίγα μποφόρ τώρα που είμαστε στα ντουζένια μας :yahoo:

  Μια ερώτηση μονο, πρωινό μ…[Περισσότερα]

 • Σήμερα ούτε Μύγα δεν πέταγε,πείρα 1 κοτσύφι και έχασα 1 τσίχλα και πέρασαν άλλες 2 ψιλά, είχε τόσο αέρα που στο τέλος σηκωθήκαμε και φύγαμε ελπίζουμε σε καλύτερα αύριο.
  Tι καιρό ευνοεί τις τσίχλες?

 • Καταρχήν χαίρεται και καλώς σας βρήκα. Είμαι ο Χριστός ένας φρέσκος κυνηγός (μόλις φέτος έβγαλα άδεια για κυνήγι και ήδη έχω πάει κάνα 5-6 φορες για τσίχλες)

  Επειδή όπως ανέφερα είμαι νέος στο κυνήγι έχω κάποιες απορίες, ξέρω πως ο καθένας σας μέσω τις εμπειρίας του έχει βγάλει τα συμπεράσματα του πάνω σε διαφορα ζητήματα του κυνηγιού τις τσίχ…[Περισσότερα]

 • Ο/Η Omigis άλλαξε φωτογραφία προφίλ πριν από 5 έτη, 1 μήνας


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων