• Ο/η John έγραψε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 7 μήνες

  Καλημερα στους φιλους.
  Εχω μια winchester sx3 και δεν εχω βρει ποια φυσίγγια της ταιριάζουνε. Εχω ρίξει απο αρκετους κατασκευαστες αλλα δεν μπορω να βγάλω ακρη γιατι το ιδιο φυσιγγι αλλοιως συμπεριφερεται το πρωι, αλλοιως με το κρυο,αλλοιως με την ζεστη. Εαν κάποιοι εχουν κυνηγησει με win sx3 και εχουν κατασταλάξει τι γινεται, θα ηθελα τη γνωμη τους.

 • Ο/η John έγραψε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 8 μήνες

  Γεια σας συναδελφοι. Κατα τον Αυγουστο σκοπευω να κάνω μια μικρη εκδρομη σε Βόρεια Ελλάδα και Ανδριανούπολη(Τουρκία). Ακουσα οτι εκει τα φυσίγγια ειναι μισοτιμης απο οτι εδω στη Ελλάδα. Αν αγοράσω με σκοπό να φερω στη Ελλάδα την “πάτησα”? Υπάρχει κινδυνος μπαγλαρωματος απο τις τουρκικες αρχες με τα συνεπακολουθα? Εχει κανενας αγορασει φυσιγγια απο Τουρκια?

 • Ανημερα πρωτοχρονια με ψιλοχιονο και πολυ κρυο στο Γραμματικο κοντα στο Μαραθωνα . Τρεις ντουφεκιες ολες και ολες. Τρεις μερες πριν την πρωτοχρονια εκανα πάρτυ. Αρκετα πουλια αλλα φωλιασμενα στα πυκνά. Αυριο θα πάω και θα δω.

   

 • Ο/Η John απάντησε στο θέμα ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ 2015-16 στη συζήτηση Κυνήγι & Πολιτική πριν από 4 έτη, 8 μήνες

  Σωστός.  Να βλέπει και την ουρά της ….αχλάδας. Οχι μόνο την  αχλάδα!

 • Τα κακά μαντάτα ειχαν ερθει απο πέρυσι οταν στο παραπέντε σωθηκε πάλι η παρτιδα. Εκτιμω οτι δουλεια της κυνηγετικης ηγεσίας ειναι να “μυρίζεται” τις προθέσεις της πολιτικης ηγεσίας όσο αφορα τα του χωρου μας και να πρατει αναλόγως. Δηλαδή δουλεια της ειναι να παράγει πολιτική και οχι να τρεχει πισω απο τις αποφασεις της πολιτικής ηγεσίας, η του κ…[Περισσότερα]


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων