• Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα Benelli 121 sl 80 στη συζήτηση Benelli πριν από 6 μήνες, 1 εβδομάδα

  Κάνει από Beretta vitoria, που στην ουσία είναι το ίδιο όπλο με την 121. Μετά την εξαγορά της Benelli από την Beretta η τελευταία αποφάσισε την επανακυκλοφορία του συγκεκριμένου όπλου.

  Στην δική μου Benelli 121 – κληρονομιά από τον πατέρα μου – προτίμησα μια 61 εκ. με εσωτερικά τσοκ και ματ τελείωμα στο χρώμα.

   

   

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΠΕΡΔΙΚΕΣ… στη συζήτηση Θηράματα πριν από 6 μήνες, 3 εβδομάδες

  Συνάδελφοι γεια σας. Κατ’αρχάς χρόνια πολλά, καλή χρονιά, ευτυχία, υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας και κάθε επιτυχία στις προσδοκίες σας.

  Από αρχές Δεκέμβρη εργάζομαι στην Δήλο. Την 1η ημέρα εργασίας και πίνοντας τον πρωινό μου καφέ – αρκετά νωρίς – άκουσα έξω από το σπίτι που μένω κακαρίσματα! Ρε λες; Αναρωτήθηκα. Και πράγματι φίλοι μ…[Περισσότερα]

 • Απογευματινό εχθές στον Κάλαμο Αττικής. 3-4 τουφεκιές έπεσαν σε όλη την περιοχή, εγώ ούτε την είδα…

 • Μάκη Μαρούσι μένω, στους Αγίους Αποστόλους Αττικής είναι το εξοχικό. Επειδή δεν μου μένει και πολύς καιρός, λόγω εργασίας σε… ξερονήσι, λέω να το εκμεταλλευτώ έστω και έτσι.

   

 • Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά εγώ αύριο θα την κάνω να μαζέψω και να συγυρίσω κάτι ελίτσες που έχω στους Αγίους Αποστόλους – κάτω από τον Κάλαμο – και τα απογευματάκια θα ανεβαίνω στα απογευματινά με το “βροντάρι του… μπαρμπα-Θανάση” μπας κι έχει στείλει τίποτα από απέναντι ο Μήτσος και χερουκλώσω μερικές!!!  :yahoo:

 • [off topic] Νικόλα δοκίμασε να κλείσεις για 10″ και να ανοίξεις ξανά το router σου. Κάθε φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο αλλάζει η ΙΡ μας. [end off topic].

  “Ψήνομαι” για τσιχλο-περίπατο σε ακτίνα 150 χλμ. από Αθήνα για Σαββάτο, μετά απογευματινά σε Κάλαμο και πέριξ. Την περασμένη Κυριακή στα πεσμένα ρόδια στον κήπο το είχαν στρώσει 2 κοτσιφάδες,…

  [Περισσότερα]

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 8 μήνες, 1 εβδομάδα

  Μήτσο καλησπέρα, μάλλον τις “ντοπαρισμένες” εννοεί, αυτές που λέμε και… τσαρτσάρες! 🙂

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 8 μήνες, 1 εβδομάδα

  Κώστα καλησπέρα, είναι δύσκολο να σου πει κάποιος. Και αν έχει σήμερα αύριο εξαφανίζονται, σκέψου και την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών… Αν δεν βρουν τροφή να παραμείνουν τα πουλιά σε έναν τόπο δύσκολα να τα βρεις από πληροφορίες.

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 8 μήνες, 2 εβδομάδες

  Παλικάρια καλησπέρα. Παρά την απουσία μου στα γραπτά, σας διαβάζω ανελλιπώς και κυνηγώ μαζί σας νοερά. Τέλος πάντων.

  Μετά από 3ετή κυνηγετική απραξία φέτος βγήκε η άδεια και το 3ήμερο με βρήκε στα Γρεβενά και σε περιοχή που κυνηγώ φάσσες τα τελευταία… 30 χρόνια και μιλώ για Φιλιππαίους και την ευρύτερη περιοχή.

  Φέτος δεν μου την έκανε την χάρ…[Περισσότερα]

 • Πολύχρονος Δημήτρη (mitsosvinci), να είσαι πάντα καλά λεβέντη μου και μην ξεχάσεις… να ζήσεις την ζωή που ονειρεύτηκες για σένα και να την  ζήσεις ευτυχισμένος!!!

 • Είναι αλήθεια πως από Πέμπτη δημιουργείται ένα “τόξο” χιονιά, από Ανατολική Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβακία μέχρι και Αυστρία, που υποτίθεται πως θα σπρώξει τα πουλιά προς Νότο. Έτσι κι αλλιώς είναι ο καιρός τους, ίσως αυτό το καιρικό γεγονός επισπεύσει το ταξίδι τους και αυξήσει τους αριθμούς.

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 1 έτος, 9 μήνες

  Φίλε Λουκά φέτος μάλλον δεν θα είμαι στις 28 στα αγαπημένα καρτέρια των Γρεβενών, σκέφτομαι για πιο πίσω που θα έχουν ηρεμήσει τα πουλιά, θα έχει παγωνιές και ελπίζω εκεί πάνω να έχει καρπό κι η οξιά. Ε ρε γλέντια!!!  :yahoo:

  Υγ. Ως τότε δικανάκι και τσιχλίτσες σε Κάλαμο και πέριξ.

 • Ο/Η Twist απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 1 έτος, 9 μήνες

  @ billis 79 Καλή αρχή παλικάρι μου, αλλά… υπάρχουν και γέροντες εδώ που παίρνουν υπογλώσσια και ηρεμιστικά!  :yahoo:

 • Πολύχρονος Δημήτρη, σαν το μέλι να είναι η ζωή σου.

 • Είναι και άλλος ο τόπος και οι συνθήκες του κυνηγιού από Οκτώβρη και μετά. Μυρωδιές, χρώματα, κρύο, όλα αυτά σε προδιαθέτουν, μαζεύεις μανιτάρια. Φτέρες, έλατα, δρυς, οξιές, ανάβεις την φωτιά σου, τι να λέμε τώρα;

 • Κάθε κυνηγός που σέβεται τον εαυτό του, σηκώνει… τρίχα στο σβέρκο με το που μπαίνει ο Οκτώβρης!  :yahoo:

 • Καλό θα είναι προτιμήσεις τις ημέρες μετά την 28η Οκτωβρίου που θα λείπουν οι “ταλιμπάν”. Εκεί γύρω στις 15 Νοέμβρη και αργότερα, που τα πουλιά θα έχουν στρώσει από τα μπασίματα και θα είναι σε αναζήτηση τροφής.

  Βέβαια ο πατέρας σου θα είναι πιο γνώστης της περιοχής και των συνηθειών των πουλιών.

  Αν θυμάμαι καλά μιλάμε για Εύβοια; Αν ναι, μ…[Περισσότερα]

 • Φίλε μου, καλό είναι να γράψεις και τα στοιχεία του όπλου, μάρκα – μοντέλο, που θα βρεις χαραγμένα πάνω σε αυτό.

 • Μήτσο, το συγκεκριμένο πουλί “κυνηγά” τέτοια σημεία, όπου μπορεί να σταθεί με ασφάλεια και να βόσκει τριγύρω, συνήθως πριν πέσουν για βοσκή στέκουν για λίγο πάνω σε τέτοια ψηλά και ξεκομμένα συνήθως δέντρα. Έρχεται πάντα σχεδόν ένα τμήμα του κοπαδιού, κάνει μια βόλτα γύρω από τα δέντρα, φεύγει και επανέρχεται όλο το κοπάδι.

  Μαζί με αυτά τα δέ…[Περισσότερα]

 • @captainnikos

  Πρώτα από όλα εξαρτάται από τα κυνήγια που κάνεις. Αν ας πούμε κάνεις περπατητό σε πυκνά και υγρά (βάτα, σκίνα), το 1ο είναι μια καλή επιλογή λόγω αδιάβροχων ραφών και ελαστικότητας.

  Για τις πιο στεγνές και ζεστές ώρες και ημέρες, νομίζω το 2ο είναι μια καλή επιλογή.

  Το 3ο πιστεύω δεν είναι για πολύ περπάτημα (ό…[Περισσότερα]

 • Φόρτωσε Περισσότερα

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων