Κυνηγετικές ειδήσεις

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 24 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #23018

    Η εφημερίδα κυνηγετικές ειδήσεις δημιούργησε ιστότοπο στον οποίο αναρτά όλα τα τεύχη της.

    [attachment=3705:Untitled_1.png]
    http://www.kynidisis.gr


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #427694

    “Κυνηγετικα Νεα” θα ονομαζεται η νεα εφημεριδα

    Κατόπιν πολλών ερωτημάτων και e-mail που λάβαμε σχετικά με πρόσφατη ανάρτησή μας για «κάτι νέο που ετοιμάζεται στον κυνηγετικό τύπο», ρωτήσαμε και μάθαμε…

    Στην ομάδα που αυτή τη στιγμή «τρέχει» την προσπάθεια μετέχουν τα στελέχη της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας της «Κυνηγεσίας» (Ν. Λελούδας, Σ. Κοσκινάς, Μ. Ιορδάνογλου κ.λπ.), μαζί με το Δ. Στριλάκο που πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τη Διεύθυνση του «Έθνος Κυνήγι». Δίπλα τους θα αρθρογραφούν μεγάλα ονόματα του κυνηγετικού χώρου, αλλά και επαγγελματίες δημοσιογράφοι που θα καταπιάνονται με ευρύτερα ζητήματα, τα οποία είναι συνυφασμένα με τον κόσμο των κυνηγών.

    Αυτό που ετοιμάζουν είναι μια εβδομαδιαία κυνηγετική εφημερίδα, που θα κυκλοφορεί αυτόνομη στα περίπτερα και σε χαμηλή τιμή, δίπλα στις άλλες μεγάλες εφημερίδες της χώρας.Το όνομα της θα είναι «Κυνηγετικά Νέα», καθώς αποκτήθηκαν και κατοχυρώθηκαν νομικά τα δικαιώματα του τίτλου του παλιού ιστορικού περιοδικού.

    Στόχος τους είναι να δημιουργηθεί μια εφημερίδα με «νεύρο», αποκαλυπτική και επιθετική, με θεματογραφία και ρεπορτάζ που θα ξαφνιάζουν …και θα «τσούζουν». Ίσως και γι’ αυτό ακριβώς οι πρώτες πληροφορίες που είχαν φτάσει σε εμάς, προέρχονταν από πολιτικό κόμμα που είχε ενοχληθεί από μια έρευνα που ετοίμαζαν!

    ​Πότε θα εκδοθεί το πρώτο φύλλο δεν μάθαμε, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα συμπίπτει με την έναρξη της νέας κυνηγετικής σεζόν ή λίγο νωρίτερα (Ιούλιος – Αύγουστος).

    ihunt.gr

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #427699

    «Κυνηγετικα Νεα»  ihunt.gr

    καλημέρα.κωστή μακάρι να κάνουνε αυτή την εφημερίδα και να την στηρίξουμε κιόλας είναι μια παρα πολύ καλή κίνηση,αλλά εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω της αμφιβολίες μου και γιατί το λέω αυτό

    το λέω γιατί όπως ξέρουμε όλοι η οι περισότεροι απο εμάς τους κυνηγούς οι διοικούντες μας έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με της εκάστοτε κυβερνήσης για διάφορους λόγους και γιαυτό τον λόγο δέν νομίζω να θέλουν να χαλάσουν της σχέσης τους με το σύστημα και έτσι άμα θα δυσαρεστηθούν κάποιοι θα πέσουν τα πρώτα τηλέφωνα για να σταματήσει εκεί το οτιδήποτε που θα τους ενοχλήσει,οπώς καταλαβένετε ζούμε στην ελλαδάρα και κάποια πράγματα δεν αλλαζουν ποτέ μα ποτέ

    Αυτά  που έγραψα είναι προσωπική μου γνώμη

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #427717

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>KYNIGOSDK wrote:</div>
    «Κυνηγετικα Νεα» ihunt.gr

    καλημέρα.κωστή μακάρι να κάνουνε αυτή την εφημερίδα και να την στηρίξουμε κιόλας είναι μια παρα πολύ καλή κίνηση,αλλά εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω της αμφιβολίες μου και γιατί το λέω αυτό το λέω γιατί όπως ξέρουμε όλοι η οι περισότεροι απο εμάς τους κυνηγούς οι διοικούντες μας έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με της εκάστοτε κυβερνήσης για διάφορους λόγους και γιαυτό τον λόγο δέν νομίζω να θέλουν να χαλάσουν της σχέσης τους με το σύστημα και έτσι άμα θα δυσαρεστηθούν κάποιοι θα πέσουν τα πρώτα τηλέφωνα για να σταματήσει εκεί το οτιδήποτε που θα τους ενοχλήσει,οπώς καταλαβένετε ζούμε στην ελλαδάρα και κάποια πράγματα δεν αλλαζουν ποτέ μα ποτέ Αυτά που έγραψα είναι προσωπική μου γνώμη

    <hr />

    <div class=”bbp-reply-signature”></div>

    Μανο στο χερι τους ειναι αμα θελουν να επιβιωση αυτο το καινουργιο ενθετο γιατι αμα αρχισουν παλι τα γνωστα γλειψηματα στους κυβερνωντες τοτε θα εχουν την τυχη που ειχαν και αλλοι με περιοδικα

    Τωρα οσο αναφορα τους διοικουντες μας ας τα να πανε τα εχουμε ξαναπει οπου ακουμπησεις λερωνεσαι

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #429882

    Εχουμε τίποτα νεότερο για την εφημερίδα;

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    14/07/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    1555
    TIRNAVOS26 στις #429883

    μια και το θεμα ειναι κυνηγετικες ειδησεις το βαζω!!!διαβαστε

    http://ihunt.gr/content/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-2009-2012

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #436709

    ΣΟΚ: ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

    http://www.huntingtimes.gr/news.php?page_lang=173&mpage=4&id=26
    Σίγουρα τα δικαστήρια έχουν «μπουκώσει», υπάρχουν πολλές σοβαρές υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως δολοφονίες, εμπορία ναρκωτικών, εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν ληστείες, διαρρήξεις και πολλά άλλα αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

    Αν παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης-όταν έχουμε να κάνουμε με κακούργημα και η υπόθεση δεν έχει περάσει από την έδρα των δικαστηρίων, ο κάθε φερόμενος ως κατηγορούμενος είναι πλέον ελεύθερος και τις περισσότερες φορές, αποδεδειγμένα, «εξαφανίζεται» από προσώπου γης.

    Αυτό είναι το κύριο σκεπτικό που απόδωσαν στους δικαστικούς συντάκτες οι θεματοφύλακες της δικαιοσύνης, μετά την τροπολογία που παραγράφει το αξιόποινο και παύει τη δίωξη για αδικήματα «μικρής κοινωνικής απαξίας» που τελέστηκαν έως την 31/ 08/2013 ώστε ν’ αποσυμφωρηθούν τα δικαστήρια.

    Βέβαια η παραγραφή για την παράβαση του ποινικού κώδικα σε περιπτώσεις αγοράς εμπορευμάτων με πίστωση, σε περιπτώσεις παράβασης της εργατικής νομοθεσίας (μη καταβολή δεδουλευμένων κλπ) και για παράβαση διατάξεων για τη λειτουργία του Ανταγωνισμού.

    Επίσης παραγράφονται και δεν εκτελούνται ποινές στερητικές της ελευθερίας διάρκειας μέχρι έξι μηνών που έχουν επιβληθεί με αποφάσεις, οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση του υπό ψήφιση νόμου (σ.σ. η τροπολογία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας), εφόσον οι αποφάσεις αυτές δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες και οι επιβληθείσες ποινές δεν έχουν εκτιθεί με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι τη δημοσίευσή του, με τις οριζόμενες εξαιρέσεις και όρους.

    Ως προς τα αδικήματα με μικρή κοινωνική απαξία, προβλέπεται ότι παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη των ακόλουθων πράξεων, που έχουν τελεσθεί μέχρι 31.8.2013: α) των πταισμάτων και β) των πλημμελημάτων, κατά των οποίων ο νόμος απειλεί ποινή φυλάκισης μέχρι ένα έτος ή χρηματική ποινή ή και τις δύο ποινές.

    Στην περίπτωση των πλημμελημάτων, εάν ο υπαίτιος υποπέσει μέσα σε ένα έτος από τη δημοσίευση του νόμου σε νέα από δόλο αξιόποινη πράξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και καταδικαστεί αμετάκλητα οποτεδήποτε σε ποινή στερητική της ελευθερίας ανώτερη των έξι μηνών, συνεχίζεται η κατ΄ αυτού παυθείσα ποινική δίωξη και δεν υπολογίζεται στον χρόνο παραγραφής του αξιόποινου της πρώτης πράξης ο διανυθείς χρόνος από την παύση της δίωξης μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη για νέα πράξη.

    Οι δικογραφίες που αφορούν τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις, τίθενται στο αρχείο με πράξη του αρμόδιου εισαγγελέα ή δημόσιου κατήγορου.

    Αυτή είναι η είδηση που θλίβει ολόκληρη την κυνηγετική οικογένεια και λέμε ολόκληρη διότι εκείνοι που είχαν εντοπιστεί να λαθροθηρούν, πολύ απλά-για εμάς εδώ στο huntingtimes-δεν είναι μέλη της δικής μας οικογένειας των κυνηγών που θέλουν να υπερασπίζονται την πανίδα και χλωρίδα αυτού του τόπου.

    Ως προς τι η θλίψη; Γιατί πολύ απλά οι βεβαιωμένες παραβάσεις  από τους θηροφύλακες που εμείς πληρώνουμε απλά…. «μπαίνουν στο αρχείο» και οι «λαθραίοι-έξυπνοι» ή κουτοπόνηροι, εύκολα πλέον μπορούν να βγουν ξανά στις κυνηγετικές εκτάσεις και τερέν και να ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ μέσα σε καταφύγια, να ξανακάνουν το άνανδρο καρτέρι μπεκάτσας, το κυνήγι του λαγού τη νύχτα, του αγριόχοιρου τη νύχτα, της πάπιας τη νύχτα φυσικά όλα αυτά με την βοήθεια οχήματος και φακών, να στήσουν παγίδες επώδυνου  θανάτου για μεγάλα θηράματα και βέβαια είναι σε θέση όλοι οι «κρεατοσυλλέκτες» να τοποθετήσουν εκ νέου ηχομιμητικές συσκευές για να ποζάρουν όλο καμάρι με δεκάδες ή εκατοντάδες θηράματα.

     

    Ως συνέπεια έρχεται ο προβληματισμός του κάθε θηροφύλακα “γιατί να πάω αφού θα με ακυρώσουν οι αρχές”- που είναι και εύλογος-, και φυσικά εδώ κανείς δεν σκέφτηκε και κάτι άλλο, ότι για να γίνουν οι έλεγχοι εκτός του ανθρώπινου δυναμικού διατίθενται και τεχνικά μέσα, πράγμα που σημαίνει ακόμη ένα κόστος.

    Θυμίζουμε, πως πριν από λίγες μέρες θηροφύλακες ήλθαν γι’ ακόμη μια φορά στα χέρια με οπλοφόρους που είχαν σκοτώσει αγριογούρουνα κοντά στο δρυόδασος της Φολόης στην Ηλεία, γιατί το έκαναν; Για να μπει η υπόθεση στο αρχείο….

    Η ώρα της ευθύνης απέναντι στην οικογένεια των κυνηγών, από την πολιτεία, ήλθε κατά τη γνώμη μας, γιατί από τη μια είναι λογικό τα δικαστήρια να βάζουν προτεραιότητες σε πολύ σοβαρές υποθέσεις και από την άλλη  πρέπει όλοι να κάτσουν σ’ ένα τραπέζι με πρώτη την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας η οποία είναι απαραίτητο να απαιτήσει, η θηροφυλακή να μπορεί από δω και στο εξής να βεβαιώνει κλήσεις, άρα να πληρώνει ο κάθε οπλοφόρος το παράνομο «κέφι του»…

    Γιατί αν περιμένει ο φερόμενος ως δράστης της λαθροθηρίας την έδρα του δικαστηρίου ν’ αποφασίσει την ποινή, τότε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση πολύ απλά με μια τροπολογία όλη η προσπάθεια-η νόμιμη- θα μπει ξανά στο αρχείο…

    ΥΓ: Θα το πούμε ξανά, έχει έλθει η ώρα οι ίδιοι οι κυνηγοί μαζί με τους κατά τόπους συλλόγους  να βοηθήσουν την κατάσταση, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες του Σεπτέμβρη που «αντιλαλούν» ορισμένοι κάμποι και κάποιες πλαγιές…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #436712

    <h1 class=”post-title”>Σάλος με τον Δημήτρη Παπανικολάου και τις δηλώσεις του για τα σκυλιά </h1>
    Η επιεικώς απαράδεκτη άποψη – μέσω facebook– του πρώην… μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου και βοηθού στην Εθνική Ελλάδος του Τρινκιέρι σχετικά με τη νομοθεσία, η οποία προστατεύει τα κυνηγόσκυλα από κάθε μορφής κακοποίηση, οδήγησε την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) στο να στείλει επιστολή τόσο στον ίδιο όσο και στην αρμόδια εισαγγελέα Ζώων αλλά και στο Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

    Θυμίζουμε ότι ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν κυνηγός αντέδρασε για την εγκύκλιο που εστάλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η οποία υπενθυμίζει τη νομοθεσία που ισχύει για την μεταφορά των σκυλιών των κυνηγών, για το τσιπάρισμα, τις συνθήκες ευζωίας κ.ά.

    Ο κ. Παπανικολάου έγραψε στο προφίλ του στο facebook απειλώντας εν ολίγοις τους πάντες, ότι αν και ο νόμος εδώ και 20 χρόνια απαγορεύει τον ακρωτηριασμό των ζώων άρα και των κυνηγόσκυλων, πως θα «κόβει ουρές» και συνέχισε μεταξύ άλλων λέγοντας «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος και βάλτε μου πρόστιμο να βγούμε στα κανάλια».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του zoosos.gr o Δ.Παπανικολάου έγραψε ακριβώς τα παρακάτω:

    «ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ -ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΟΕ ΚΑΙ ΚΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΘΑ ΚΟΒΩ ΟΥΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΚΟΥΤΑ [ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΤΟΝ ΚΟΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΑΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΩΝ».

    Η Π.Φ.Π.Ο. απαντώντας στην πρόκληση και τις απειλές αφού εξόφθαλμα ο κ. Παπανικολάου λέει ότι θα ακρωτηριάζει σκυλιά κάτι που σύμφωνα με τη νομοθεσία στην Ελλάδα είναι κακοποίηση τονίζει στην μακροσκελέστατη επιστολή της τονίζει  ότι οι απόψεις του είναι «Ολίσθηση Από Την Άθληση Στην Αθλιότητα!».</span></span>

    Εμείς θυμίζουμε ότι το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα αναφέρει ξεκάθαρα «Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

    Ολόκληρη η επιστολή

    «ΘΕΜΑ: Η ΑΠΟ 3/9/2013 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

    Κύριε Παπανικολάου,Με έκπληξη αναγνώσαμε αυτό το εξαιρετικό πόνημα ελληνικών, σύνταξης και απόψεων, το οποίο είχατε την σπουδή να εκσφενδονίσετε ένθεν κακείθεν, από το ΥΠΑΑΤ έως τους οργανωμένους και μη φιλόζωους αυτής της χώρας. Θεωρείτε άραγε πως η ειδική ικανότητα κάποιου να χειρίζεται μία μπάλα, του επιτρέπει την υπέρβαση των νόμων ή και των απόψεων των λοιπών κοινωνικών ομάδων;Φαίνεται – εξ αιτίας των γραφομένων σας – ότι ακριβώς αυτό νομίζετε, αγνοώντας πως τέτοιου είδους απόψεις συνιστούν ολίσθηση από την άθληση στην αθλιότητα. Ως Ομοσπονδία και εν πρώτοις, σκεφθήκαμε να προσφύγουμε στο Δικαιικό μας Σύστημα για να θεραπεύσει την περίπτωση σας. Δευτερογενώς, ωστόσο, συναποφασίσαμε πως δεν αξίζει τον κόπο, καθώς δεν διαθέτετε προφανώς οποιοδήποτε υπόβαθρο που θα επιδεχόταν βελτίωσης. Επειδή όμως όλοι εσείς που ασχολείστε με μπάλες συχνά πυκνά και με την απόσταση που σας εξασφαλίζουν τα ΜΜΕ καταλήγετε οιονεί είδωλα για την απροστάτευτη νεολαία, σας προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεσθε με περιφρόνηση προς θεσμοποιημένους και θεσμοθετημένους φορείς, θα σας σύρουμε στα αστικά δικαστήρια, προς τα οποία έχετε, αν μη τη άλλο, την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθετε.

    Όποιος “κόβει αυτιά, κόβει ουρές” και γενικώς παρεμβαίνει ετσιθελικά προς έμβια όντα των οποίων ουδέποτε απέσπασε την άδεια, αναδεικνύει ένα εκπληκτικό προφίλ αναίδειας και ασέβειας που δεν γεφυρώνεται ανταποδοτικά από οποιοδήποτε σκορ ή διεθνή επιτυχία. Επιτυχία στο κάτω κάτω της γραφής υψηλά εξαργυρώσιμη με αμοιβές που δεν συνάδουν προς το λοιπό χειμαζόμενο μέρος του πληθυσμού αυτής της χώρας. Και η οποία δεν κατάφερε ούτε καν να αποτελέσει διαβατήριο των απόψεών σας στην κοινοβουλευτική αρένα, όπου αναδειχθήκατε ολίγιστος, όταν χρειάστηκε να στοιχηθείτε απέναντι σε όλους τους πολυπληθείς μη ομονοούντες προς την πρωτόγονη συλλογιστική σας. Επισημαίνουμε δε την ιδιαίτερη αηδία και αγανάκτηση που εξέφρασε για τα γραφόμενα σας ικανή μερίδα φοιτητών προς την Επιστημονική μας Συντονίστρια, η οποία και έχει άμεση σχέση μαζί τους.

    Σας καλούμε λοιπόν, αν όχι να αναθεωρήσετε – πράγμα καταφανώς δύσκολο για τις διανοητικές σας δομές – τουλάχιστον να σιωπήσετε, γιατί δεν προσβάλετε απλώς τις συμβάσεις της καθημερινοτητάς μας, αλλά πάνω απ’ όλα την στοιχειώδη κοινωνική αισθητική.

    Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία & την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων».

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    23/11/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    1868
    Chris-Kaz στις #436730

    Κυνήγι και στον Αμβρακικό

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/01/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    32
    pank στις #437358

    Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ….

    “….Όποιος “κόβει αυτιά, κόβει ουρές” και γενικώς παρεμβαίνει ετσιθελικά προς έμβια όντα των οποίων ουδέποτε απέσπασε την άδεια, αναδεικνύει ένα εκπληκτικό προφίλ αναίδειας και ασέβειας ….”

    Χα !
    Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί οι “ζωόφιλοι δήθεν” αποσπούν (sic) την άδεια των ζώων που στειρώνουν ή μήπως η στείρωση δεν είναι ακρωτηριασμός?
    Αν η στείρωση γίνεται για το καλό ενός ζώου, τοτε γιατί το “ανώδυνο κόψιμο” της ουράς ορισμένων ρατσών κυνηγόσκυλων να μην είναι?

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/03/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    7357
    Sniper645 στις #439754

    Ελεος βρε παιδι μου,για κυνηγι παμε,οχι για πολεμο.

    http://www.firmani.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15114%3A2013-10-02-16-03-39&catid=41%3A2011-07-30-00-04-27&Itemid=190

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    31/10/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    323
    DimiX στις #456408

    Δειτε τα χαλια των δηθεν οικολογων…
    http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/651510/mehri-ton-grammo-ehoun-exaplothei-ta-mink-pou-eihan-apeleutherothei-prin-apo-4-hronia-/

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    5016
    MICHEL123GR στις #481334

    Αυτή η είδηση οταν την πρωτοδιαβάσεις δεν φαίνεται να εχει σχέση με το κυνήγι και όμως όσοι πάνε στον Εβρο για κυνήγι υδρόβιων και όσοι έχουν κοιμηθεί στις καλύβες θα καταλάβουν οτι είναι σημαντική και θετική εξέλιξη καθώς τις καλύβες τις είχαν βάλει σε καθεστώς παρανομίας με στόχο να τις καταστρέψουν….. για αυτό εύγε στον Πάνο Καμένο για την στήριξή του! :good: 
    <h2>Πάνος Καμμένος: Τα παρατηρητήρια της Εθνοφυλακής υπό την πλήρη προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας</h2>
    <p class=”date”>Posted by olympiada στο Απριλίου 9, 2015</p>


    <h3>«Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση στον Έβρο, στους κατοίκους του Έβρου, και θέλω να δηλώσω, όπως είπα και στον Δήμαρχο, ότι στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τις καλύβες στον Έβρο, οι καλύβες δεν αποτελούν <span id=”more-465117″></span>ιδιοκτησίες, οι καλύβες είναι, ξεκάθαρα, φυλάκια και παρατηρητήρια της Εθνοφυλακής. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ενδίκων μέσων κατά των συγκεκριμένων φυλακίων και παρατηρητηρίων της Εθνοφυλακής. Θα παραμείνουν ως έχουν, υπό την κάλυψη και την πλήρη προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».</h3>
    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/07/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    1470
    loucas στις #481410

    Να τους………χαιρόμαστε….. :negative:  :negative:  :negative:  :wacko:  :wacko:

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5228397/zakynthos-ekatontades-kynhgoi-apodokimasan-thyrofylakes-molis-efthasan-sto-nhsi/

    ΛΟΥΚΑΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/11/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    4532
    manos65 στις #481412

    [/url]
    jpg images[/url]

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 24 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων