Θάλεια Δραγώνα

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 42 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2174
    stratri1 στις #25572

    Πόσος κόπος θα χρειαστεί για να καταφέρει επίτέλους η κ. Δραγώνα να αλλάξει την ιστορική αλήθεια και να μας πείσει ότι δεν είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ;;

    Δυσμενής μετάθεση δασκάλας επειδή… βραβεύτηκε

    Αν δεν γνωρίζετε την εν λόγω… νεοΕλληνίδα και το τι προσπαθεί να κάνει δείτε αυτό: ΔΡΑΓΩΝΑ. Αν έχετε αμφιβολίες αναζητήστε το βιβλίο της. Είναι ένα "λαμπρό πόνημα" άκρατου ανθελληνισμού και βιασμού της ιστορίας μας.

    Δείτε τι λέει και η ίδια σε μια συνέντευξή της: ΒΗΜΑ

    Άντε και… σε καλή μεριά ο σοσιαλισμός μας.


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #143137

    Λεγε λεγε ολο και κατι θα μεινει…

    Ρε ποιον μου θυμιζει που το κανε, ποιον μου θυμιζει. Η πλακα ειναι οτι και εκεινοι πισω απο "επιστημονικες" μελετες κρυβοντουσαν και κανανε οτι κανανε.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2174
    stratri1 στις #143181

    Και συμπληρώνω τα παραπάνω links με την απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στην εν λόγω "κυρία". Ειναι λίγο μεγάλο αλλά αξίζει. Ο Μίκης έχει πάντα άποψη και δεν μπορείς να τον κατηγορίσεις για ακροδεξιό και φασίστα!!!!!!!!!!
    ΡΕΣΑΛΤΟ

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/11/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    1013
    karma στις #143188

    Η περιπτωση Δραγωνα , δεν ειναι ασχετη με τις παραλληλες πορειες αλλων γνωστοτερων σε μας "επιστημονων" (λεγε με οικολογο περιβαλλοντολογο).
    Υπο την εννοια οτι καποιοι – ομολογουμενως πονηροι – τυχοδιωκτικα κινουμενοι , ξεπουλανε το ιερο καθηκον ενος επιστημονα:THN ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , στο βωμο καθοδηγουμενων "αληθειων" που υπηρετουν αλλοτριες επιδιωξεις , κατα περιπτωση ειτε πολιτικοοικονομικων ΛΟΜΠΥ (που φυσικα κρυβουν ποικιλες γεωπολιτικες επιδιωξεις) ειτε πολυεθνικες προστασιας του περιβαλλοντος που τζιραρουν δις και συνοδοιπορουν με πολυεθνικες εκμεταλλευσης ενεργειας/χημικων κλπ κλπ

    Μια ιστορικος που εχει γαλουχηθει με αυτο που λεμε ελληνικα ιδεωδη ΔΕΝ ειναι δυνατον να μην ξερει τι θα πει 400 χρονια (κι οι RASTAS το ξερουν και μας εχουν αδερφια) , κι οι σεισμοπληκτοι Αιτινοι το ξερουν και πρωτοι μας αναγνωρισαν ως Ελληνικο εθνος.Δε μπορει να αποδεχεται λεζαντα της φωτο στη Σμυρνη το '22 που να λεει οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ στην προκυμαια.Εινα φανερο οτι υπαρχουν δουρειοι ιπποι στην παιδεια και καποιων επιδιωξεις υπηρετουν.

    Ενας βορειοελλαδιτης – που απο σποντα εγινε κι ευρωβουλευτης – δε μπορει να μην ξερει τι σημαινει σκοπιανο και ποιος ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ του ονοματος , οπως και ποιος ο σφετεριστης του.
    Οταν ξεπουλαει την αληθεια και σου τσαμπουναει αυτοδιαθεση των λαων κλπ περι ονοματος , κατι βρωμαει καπου στοχευει δεν τον τσιμπησε μυγα…

    Υπαρχουν – για να το πουμε ωμα – τομαρια που την κοινη λογικη την βαζουν στην μπαντα και υπηρετουν αφεντες.Ποιους αφεντες ?

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/09/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    846
    Long Rifle στις #143194

    Και όπως είπε και ο Τρεμόγελος ερωτηθείς για το Σκοπιανό : "Όλα τα Βαλκάνια ανήκουν στην ίδια λεκάνη υδάτων"…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/09/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    846
    Long Rifle στις #143697

    Είπα να το γράψω εδώ…
    Ξέρετε πλέον ότι οι αστυνομικοί απαγορεύεται να φέρουν το εθνόσημο;

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    16/03/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2174
    stratri1 στις #143701

    Ποιός σας είπε ότι θα έχουμε στρατό;
    Και γιατί οι αστυνομικοί να φοράνε εθνόσημο; Αφού οι περισσότεροι φυλάνε κάτι καθίκια προδότες.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/02/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    1158
    babis-lavrio στις #143702

    στο τελος αυτοι θα αλλαξουν και την σημαια μας οποτε η νεα πιθανολογω οτι θα εχει ολες τις αλλες σημαιες των χωρων σε μικρογραφια μην ειμαστε και ρατσιστες εδω ταιριαζει η ατακα απο τον ελληνικο κην/φω ρεε που παμε

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/03/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    730
    Λευτέρης στις #143886

    Ου καταισχυνώ τα όπλα,
    ουδ' εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω,
    αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων,
    και μόνος και μετά πολλών,
    και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
    πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι.
    Και συνήσω των αεί κρινόντων,
    και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι,
    και ούς τινας άλλους ιδρύσεται το πλήθος εμφρόνως.
    Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται ουκ επιτρέψω,
    αμυνώ δε και μόνος και μετά πάντων.
    Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω.

    Αυτος ο ορκος δεν διδεται πια……δεν συμφερει…..και δεν τον χαρισαν φιλε μου…..αυτο ειναι το πιο τραγικο απ ολα, οτι δεν μπορουσαν να κανουν αλλοιως! Η επιχειρησιακη ετοιμοτητα του Ε.Σ. θυμα του καθε λογης "ειδικου"

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/09/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    846
    Long Rifle στις #143902

    Λευτεριά στο Ιράκ!
    Ζήτω!!!

    Λευτεριά στο Αφγανιστάν!
    Ζήτω!!!

    Λευτεριά στο Πακιστάν!
    Ζήτω!!!

    Λευτεριά στη Χονολουλού!!!
    Ζήτω!!!

    Λευτεριά στην Κύπρο!
    ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/09/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    846
    Long Rifle στις #144070

    Έτσι ακριβώς φίλε μου.
    Την πολιτική του Μπερλουσκόνι την γνωρίζετε, αν δεν κάνω λάθος και η Ιταλία είναι μέλος της Ε.Ε.
    Η μπούργκα απαγορεύτηκε στο Βέλγιο, σύντομα και στη Γαλλία.
    Γνωρίζετε ότι η Γαλλία έχει Υπουργείο Εθνικής Ταυτότητας την ίδια στιγμή που εμείς αφαιρούμε το πρόθεμα "Εθνικής" από τα Υπουργεία και αλλάζουμε το εθνόσημο;
    Τέλος, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό γιατί θα μας πιάσει σύντομα :
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit…mp;lngDtrID=245
    Είδατε αντιδράσεις; Από πολίτες ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    Περαστικά μας.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3285
    kryptia-e στις #144511

    Μιλάμε συνεχώς για πολιτικούς-προδότες. και οσο περνάει ο καιρός, οι απόψεις αυτές αυξάνονται συνεχώς. συμφωνώ και εγώ. εχω όμως μια απορία… αυτός που ψηφίζει έναν προδοτη τι είναι? αν το κανει εν γνώση του τότε είναι και αυτός προδότης, ή άπατρης ή στην καλλίτερη ΛΑΘΟΣ… αν το κάνει εν αγνοία του είναι ηλίθιος (την πρώτη φορά. μετά αμήκει επίσηε στην πρώτη κατηγορία…).

    πριν αρκετά χρόνια (τουλάχιστον 15) ήμασταν μια χούφτα άνθρωποι (αναφέρομαι στον δικό μου κοινωνικό περίγυρο-πόλη) που μιλούσαμε για αυτά τα θέματα. τότε μας λέγαν ονειροπαρμένους, γραφικούς και φασίστες. προσωπικά δεν με πείραζε καθόλου. τα δεχόμουν ως τίτλο τιμής, ειδικά απο κοιμησμένα σκουπίδια και ραγιάδες σαν και του λόγου τους…αργότερα άρχισε σιγά σιγά και μουδιασμένα να ξυπνάει και μια μερίδα κόσμου. τίποτα όμως δεν άλλαξε προς το καλλίτερο. ίσα ίσα η πολεμική εναντίον μας δυνάμωσε κατα πολύ. επειτα πέρασαν και άλλα χρόνια και ξύπνησαν ακόμα περισσότεροι. όχι με την ίδια ιδεολογία ή το ίδιο σκεπτικό ολοι τους, αλλα τουλάχιστον κατι άρχισαν να σκαμπαζουν και να νοιώθουν οτι κάτι δεν πάει καλά. και τι έγινε? τίποτα και πάλι! ήταν βλέπετε πολυ αργά. ή μάλλον έγινε κάτι. άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, να χωρίζονται σε υπο-ομάδες και να προσπαθεί να διαχωρήσει την θέση του ο ένας απο τον άλλον στις λεπτομέρειες, για να μην τον πουν ακραίο… γελοία πράγματα.
    τώρα θα μου πείτε, ποτέ δεν είναι αργά… οκ, συμφωνώ. ποτέ δεν είναι. είναι όμως πολύ σκατά! καλό μας κουράγιο.

    Και στους περισσοτερους, που ακόμα δεν έχουν ξυπνήσει, ένα έχω να πω:
    Στο πέρασμα της ιστορίας, παντα οι πολλοί ήταν μέτριοι. οι λίγοι σήκωναν το βάρος του συνόλου. καθίστε λοιπόν εσείς στον ληθαργο και στις ψευδαισθήσεις σας, συνεχίστε να είστε οι δούλες των σιωνιστών και μετά εντελώς υποκριτικά αναρωτηθείτε ακόμα μια φορά "μα καλα τόσο κλεφτες ειναι οι πολιτικοι μας (??) ?"
    ο στρουθοκαμηλισμός στο μεγαλείο του…
    συνεχίστε να μην πιστέυετε το ενστικτό σας, τα μάτια και τα αυτιά σας. συνεχίστε να θεωρείτε τους πολιτικούς μας ως παραστατημένα παιδιά και όχι ως πράκτορες και προδοτες. συνεχίστε να πιστευετε οτι η Ελληνική πολιτική απλώς απέτυχε και οχι οτι εξ αρχής ήταν σχεδιασμένο να φτάσει εκεί που έφτασε την χώρα. και συνεχίστε να βρίζετε κάποιο κόμμα και 4 χρόνια μετα να το ξαναψηφίζετε, για να σας σώσει απο το αντίπαλο κόμμα, γελοίοι υποκριτές ραγιάδες. συνεχίστε να βρίζετε αυτούς που θέλησαν να σας ελευθερώσουν απο τον σιωνιστικό ζυγό και απο τους προδότες. συνεχίστε να βρίζετε οποιονδήποτε αγαπάει αυτό το έθνος και μετά συνεχίστε να αναρωτιέστε υποκριτικά και πάλι, γιατι μερικά κωλόπαιδα καίνε την σημαία μας…
    συνεχίστε να ζητάτε περισσότερη ψευτο-ελευθερία (γιατι πολλοί έχουν μπερδέψει την πραγματική ελευθερία με την οχλοκρατούμενη αναρχία που έχουμε σήμερα) και μετα συνεχίστε να αναρωτιέστε γιατι αλώθηκε το έθνος και η πατρίδα και γιατί η κοινωνία μας βούλιαξε στα σκατά. και τέλος, συνεχίστε να είστε αδιάφοροι και ωχαδερφιστές και ταυτόχρονα να βρίζετε και να ειρωνεύεστε τον διπλανό σας ως νεο-ελληνα β΄κατηγορίας γεμάτο ελλατώματα. ξέρετε τι ενοώ… άραγε πόσοι απο εμάς δεν κατακρίνουν κάποιον που πετάει σκουπίδια απο το αμάξι του και μια ώρα μετά καπου αλλού κάνουμε ακριβώς το ίδιο??… το ίδιο ακριβώς κάνουμε και σε πολλά άλλα πράγματα στην καθημερινοτητά μας!
    Ας διαβάσει επιτέλους κανείς την αρχαία Ελληνική γραμματεία. μας έφαγε η δήθεν θολοκουλτούρα της αριστεράς, η δηθεν πρόοδος, η υπερβολική ανοχή (που πολλούς τους βολεύει μιας και είναι είτε σλαρτοι είτε δειλοί είτε αδιάφοροι). ας διαβάσουμε επιτέλους λίγο Ίων Δραγούμη, λίγο Παλαμά, λίγο Περικλή Γιανόπουλο

    Η τελευταία παράγραφος δεν απευθύνεται σε κάποια μέλη του forum μας, αλλα σε κομμάτι της "Ελληνικής" κοινωνίας του 2010. απλώς πήρα ως αφορμή τα γραπτά ορισμένων μελών εδώ για να γράψω αυτό το κείμενο.
    Έχω κάνει και εγώ λάθη στο παρελθόν εν γνώση μου και μάλιστα προσπάθησα να τα δικαιολογήσω για κάποιο λόγο… Ουδής αλάνθαστος και τέλειος.

    όσο για το Εθνικιστής , το φασίστας και το πατριώτης που έχει αναφερθεί , συνεχίζω να βλέπω τα ίδια τραγικά λάθη…
    Εθνικιστής είναι αυτός που βάζει το έθνος του πάνω απο όλα. το αν μισεί ή οχι τα άλλα έθνη, είναι εντελώς προσωπικό του θέμα και δεν αφορά στο ελάχιστο την κοσμοθεωρεία του εθνικισμού!
    πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την χώρα του. ένας Εθνικιστής είναι και πατριώτης. ένας πατριώτης δεν είναι απαραίτητα και εθνικιστής… πατριώτης, είναι μια πολύ εύπλαστη ένοια. πατριώτης σήμερα μπορεί να θεωρείται και κάποιος που αγαπάει την χώρα του και τον λαό που ζει μέσα σε αυτή. όπου λαός= το σύνολο των ανθρώπων που ζουνε σε μια χώρα. μιας ή διφόρων εθνικοτήτων!
    φασίστας είναι αυτός που θεωρεί οτι πρέπει να προστατεψει αυτό που πιστεύει, με κάθε τρόπο. συνήθως με το ζόρι. είναι αυτός που είναι διατεθιμένος προσωρινά ή μόνιμα να θυσιάσει ένα κομμάτι ή το σύνολο της ελευθερίας του, ώστε να προστατέψει αυτό στο οποίο πιστεύει.
    φασίστας μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. είτε αριστερός είτε δεξιός. φασίστας ήταν και ο μουσολίνι αλλα και ο στάλιν.

    καλό είναι λοιπόν να σταματήσουμε τις σαχλαμάρες περι "καλών πατριωτών και κακών εθνικιστών-φασιστών" και να μάθουμε τι πραγματικά σημαίνει ο καθε όρος και ποιος είναι τι.

    Φιλικά Κώστας

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/12/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    1982
    Κυριμλίδης Σταύρος (black_pilum) στις #144517
    Έχουμε κι εμείς όμως μια μερίδα εύθηνης σε όλα αυτά.
    Πόσοι από μας δεν αγανάκτησαν όταν έβλεπαν την Ελληνική σημαία να καίγετε. Και η μεγαλοδημοσιοκάφροι να μιλάνε για επαναστατημένα παιδιά.
    Διαμαρτυρηθήκαμε γι αυτό; Ίσως μεταξύ μας, στον κύκλο μας., όχι ποιο έξω.
    Θα μου πεις ένα πανί είναι ρε φίλε.
    Ίσως. Και μάλιστα φτιαγμένο στην κίνα πολλές φορές.
    Για το ίδιο όμως πανί κάποιοι σκοτώθηκαν. Για να μπορούν αυτοί σήμερα να τους λένε εθνικιστές.
    Τε παιδιά αυτά σε τι σπίτια έχουν μεγαλώσει; Τους έχει μάθει κανείς να σέβονται , και πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τους τον εαυτό;
    Αν την ημέρα της Εθνικής επετείου, της όποιας επετείου, εγώ υψώσω την σημαία μου, είμαι εθνικιστής. Την ίδια όμως σημαία κάποια ξέκωλα την έκαναν παντιέρα για ένα τραγούδι. Για μία νίκη σε κλοτσοσκούφι.
    Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τέτοια θέματα, γιατί φανατίζομαι, και δεν είναι καλό.
    Με πνίγει όμως καμιά φορά η αγανάκτηση.
    Γιατί ρε φίλε, αν έρθει κάποιος σπίτι σου, σαν φιλοξενούμενος οφείλει να σεβαστεί τον χώρο σου, διαφορετικά τον πετάς έξω. Στο καφενείο να πάς, η ακόμα και οίκο ανοχής πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του. Άσχετα αν πληρώνεις η όχι.
    Γιατί λοιπόν δεν σέβεστε την χώρα που σας φιλοξενεί; Δεν σας αρέσει; Δεν σας φέρετε καλά; Μα δεν σας κάλεσε. Και στο κάτω, κάτω δεν σας κρατάει με το ζόρι.
    Δεν συνεχίζω άλλο. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.
    Ένα μόνο θέλω να πω.
    Οι άνθρωποι αυτοί, αν πάς σπίτι τους, και είσαι φιλοξενούμενος, σου επιτρέπουν να κάνεις ότι γουστάρεις;
    Η Δραγώνα και οι όμοιοι της εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία. Το ξέρουμε όλοι αυτό.
    [/size]
    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/03/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    730
    Λευτέρης στις #144531

    Εχουμε και λεμε…

    1. Καθαιρεση των Εθνικων συμβολων απο σχολεια, δημοσιες υπηρεσιες, αστυνομικα τμηματα και στρατοπεδα.

    2. Καταργηση των μηχανοκινητων τμηματων στις παρελασεις.

    3. Δυσμενεις μεταθεσεις σε εκπαιδευτικους για υπερβαλοντα "Εθνικο" ζηλο (Χαρα Νικοπουλου)

    4. Αποδωση της Ελληνικης ιθαγενειας σε ολους ανεξαιρετως στους παρανομα διαμενοντες στη χωρα.

    5. Προπυλακισμοι Ελληνων και φυλακιση δημοσιογραφων που επεδειξαν "φασιζουσα" νοοτροπια(Δημητρης Παπαγεωργιου)

    6. Ξυλοδαρμος συμπολιτων μας κατα την διαρκεια διαδηλωσης τους κατα του παραεμποριου των λαθρομεταναστων απο ματ και σενεγαλεζους με τις ευλογιες της κυβερνησης.

    7. Απαγορευση αναχαιτησεων περα απο τον 25 παραλληλο.

    8. Αναγκαστικη παραχωρηση εκτασης του Πολεμικου Ναυτικου για την κατασκευη τεμενους για τους απλυτους με εξοδα του Ελληνικου Δημοσιου….

    9. Περιεργη και ανεξηγητη εξ πολιτικη σε Μακεδονικο, Θρακη, Αιγαιο, Κοσσοβο.

    10. Καταργηση της προυποθεσης να εισαι Ελληνας το γενος για να γινεις στρατιωτικος ως αντισυνταγματικης.

    11. Καταργηση των Στρατιωτικων Εκπαιδευτικων Ιδρυματων και δημιουργια κοινου Στρατιωτικου Πανεπιστημιου στο οποιο θα εισαγωνται και σπουδαστες αλλων σχολων.

    12. Απαξιωση των Ε.Δ. μεσω των λεγομενων του ΥΠΕΘΑ ο οποιος χαρακτηρισε τους αξιωματικους ως αυτιστικους!!!! Δηλαδη αυτη που πασχουν απο αυτισμο ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου και τους χλευαζουμε και μετα ειμαι εγω ο ρατσιστης!!!!!

    13….δεν θυμαμαι αλλα… ειναι τοσα πολλα αυτα με τα οποια ασχολειται η κυβερνηση εδω και 6-7 μηνες και ρωταω…τι σχεση εχουν ολα αυτα με την χωρα που βουλιαζει οικονομικα? Γιατι χαθηκε τοσος χρονος? Τι συμβαινει και η οικονομια ηρθε δευτερη σε σειρα? Τι θα πουν σε λιγο καιρο που θα δωσουμε 4δις προστιμο για τις παρανομες χωματερες που η παρεα της μπιρμπιλη πηγε και καρφωσε στη εε? Τι θα πουν σε αυτον που τα παιδια του στερουνται και το κρατος δινει το αιμα του (4 δις προστιμο) για να κανει το κομματι της η κυρια? Γιατι απαγορευεται να εισαι Ελληνας?

    Τελος αυτη ειναι μια ατακα του πρωθυπουργου στην συναντηση του economist….

    "…Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

    Χωρις σχολιο!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/12/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    1982
    Κυριμλίδης Σταύρος (black_pilum) στις #144533
    Ο Γ.Α.Π. είναι γνήσιο αμερικανάκι, η καλύτερα αμερικανός υπάλληλος. Όπως ο προκάτοχος του δε, ο κινέζος, είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Η καλύτερα υπέρ της υποταγής στα μεγάλα τους αφεντικά.
    Το πρόβλημα τους δεν είναι η σωστή διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά η υποδούλωση των Ελλήνων. Μας πούλησαν για μια ακόμα φορά.
    Το κακό είναι ότι εμείς το δεχτήκαμε.
    [/size]
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 42 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων