ΟΙΚΟΛΟΓΟΤΡΟΜΟΣ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 31 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/07/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    720
    kynigofotis στις #29350

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/04 ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ.ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ΄ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ RIBA’S ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΠΛΑΤΥ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΟΧΙΑ ΦΙΔΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΕΝΑ ΦΙΔΙ.ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ”ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ” ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Π……ΡΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ”ΚΥΡΙΟΥΣ”.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΕΣ Κ.Α.
    ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ”ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΦΙΛΙΚΑ,ΦΩΤΗΣ.


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #56533

     Ας μη βιαζομαστε να τα ριχνουμε ολα σε καποιους. Δεν λεω οτι δεν μπορει να γινεται  και αυτο που αναφερει ο Φωτης, αλλα απλα δινω μια αλλη ερμηνεια στο συμβαν.  

     Μας περασε ποτε απο το μυαλο οτι ισως, αυτα τα ιδια ζωα μπορει να ειναι αγορασμενα απο καποιο pet shop και μετα απο λιγο, οταν περασε η πρωτη μοδα του να εχεις ενα επικινδυνο ζωο στο σπιτι, το αφησαν οπου βρηκαν, χωρις να ενδιαφερονται για το τι θα γινει;

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/07/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    720
    kynigofotis στις #56536

    ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΛΥΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ PET SHOP;ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΒΙΚΤΩΡΑ.

     

    ΦΙΛΙΚΑ,ΦΩΤΗΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #56537

     Δε καταλαβες το πνευμα μου Φωτη. Δε δινω δικιο σε κανενα που αφηνει ενα ζωο στη φυση, χωρις να εχει υπολογισει απο πριν, αν αυτο το ζωο μπορει να ενταχθει χωρις προβληματα στο οικοσυστημα. Αν ηταν ετσι, γιατι να μην αφησουμε και τιγρεις και λιονταρια και αλλα διαφορα, ελαφια, αντιλοπες, οτιδηποτε.

     Απλα, εχω παραδειγματα, ανθρωπων που αγορασαν εξωτικα ζωα απο PET SHOP και μετα τα παρατησαν σε χωραφι, λες και αυτα ως δια μαγειας θα βρουν να φανε η εχουν κανενα λογο υπαρξης εδω.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    3909
    ΘΕΟΦΑΝΗΣ στις #56542

    Αν μιλάμε για το συγκεκριμένο φίδι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, και νομίζω και εγώ ότι μάλλον πρόκειται για απελευθέρωση απο κάποιο pet shop ή κάποιο σπίτι, ξέρω και έναν τύπο ο οποίος έφερνε τέτοια φίδια και ή τα πουλάει ή τα εκθέτει.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    04/10/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    111
    ΤΣΕΡΓΙΩΤΗΣ στις #56551

    ΠΑΝΤΩΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ 5-6 ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ Η ΠΕΤΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΦΗ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ PET SHOP ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΚΑΗΜΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2,5 ΜΕΤΡΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/05/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    1345
    Justinian στις #56563

    Ειχα γραψει πριν καιρο σε αλλο θεμα για το τι περασαν οι κατοικοι ενος χωριου στο νησι απο τα ελευθερωμενα φιδια..Φυσικα και ειναι αληθεια και οχι απλα φημες..

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/01/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2602
    redwired στις #56569

    θα συμφωνησω σχετικα με τις ενεξελεγκτες απελευθερωσεις διαφορων ζωων απο δηθεν οικολογους που προσβλεπουν περισσοτερο στις επιχορηγησεις που παιρνουν παρα στην πανιδα της χωρας μας .

    Ομως για τις πληροφοριες που δινουν οι περισσοτεροι για τις “γνωριμιες” με τα φιδια ισως ειναι καπως δικαιλογημενες αφου δεν πρεπει να ξεχναμε οτι  αυτην την περιοδο ξυπνουν απο την χειμερια ναρκη , οποτε ειναι λιγακι φυσιολογικο να εχουμε τετοιες συναντησεις.

    Οσο μπορουμε παιδια μεγαλη προσοχη στα εκπαιδευτικα μας η στις διαφορες εξορμησεις μας αυτον τον καιρο στην φυση .

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/07/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    720
    kynigofotis στις #56581

    ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΙΔΙ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΙΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ-ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ-ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΥΝ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.ΛΥΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

     

    ΦΙΛΙΚΑ,ΦΩΤΗΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/10/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    1528
    BillCentro στις #339643

    Re paidia leme oti ginete adisopiti xrisi tou onomatos OIKOLOGIA gia energeies APARADEKTES.…..Mipos gnorizei kanenas posa kopadia exoun dexthei epithesi apo likous????Poses kaliergies katastrefonte???? Posa fidia afionoun eleythera??? Ti na leme tora???!?!?!!?!??? Kai OLA ayta piso apo tin leji OIKOLOGIA pou mas prosteteyei kai den mporei kanenas na mas pei tipota..Gia tokalo tis fisis…….. Pios einai o ipeythinos..??? Mipos yparxei enimerosi prin apo kapia apeleytherosi olon ayton ton zoon pros tous polites, outos oste na lavoun ta metra tous?????????  Exei enimerosi kanenas ???? O X I ….  … … meta tous ftene…!@#$%#@!^%ante tora…….. .. ala jero ti theloun…na tous piasis :)] src=”http://www.e-artemis.gr/Forum/smileys/smiley15.gif” width=17 onclick=”AddSmileyIcon(‘smileys/smiley15.gif’)”>ep ‘aytoro tis apeleytherosis ton zoon…!!!!!:)] src=”http://www.e-artemis.gr/Forum/smileys/smiley15.gif” width=17 onclick=”AddSmileyIcon(‘smileys/smiley15.gif’)”>……

    ÐÁËÉ ÄÅÍ ÌÐÏÑÙ ÍÁ ÊÁÔÁËÁÂÙ ÐÏÉÏÓ ÅÉÍÁÉ ÁÕÔÏÓ Ï ÁÑÌÏÄÉÏÓ ÖÏÑÅÁÓ ÐÏÕ ÄÉÍÅÉ ÁÄÅÉÁ ÅÉÓÁÃÙÃÇÓ ÓÅ ÁÕÔÏÕÓ ÔÏÕÓ ÁÍÈÑÙÐÏÕÓ ÊÁÉ ÖÅÑÍÏÕÍ ÅÎÙÔÉÊÁ ÖÉÄÉÁ-ÁËÉÃÁÔÏÑÅÓ-ÌÁÉÌÏÕÄÅÓ ÊÁÉ ÊÁÔÙ ÁÐÏ ÐÏÉÅÓ ÐÑÏÕÐÏÈÅÓÅÉÓ. : Kinigofoti….edo apagorepsan tis Maines gia ton logo oti einai agria zoa…!!! :o)] src=”http://www.e-artemis.gr/Forum/smileys/smiley8.gif” width=17 onclick=”AddSmileyIcon(‘smileys/smiley8.gif’)”> :o)] src=”http://www.e-artemis.gr/Forum/smileys/smiley8.gif” width=17 onclick=”AddSmileyIcon(‘smileys/smiley8.gif’)”>ala ola ta iggouana kai fidia einai  einai ejimeromena:o)] src=”http://www.e-artemis.gr/Forum/smileys/smiley8.gif” width=17 onclick=”AddSmileyIcon(‘smileys/smiley8.gif’)”> zoa kai pano apo  ola me aparaitita xartia!!!!!!!!!!!!!

    -: Jefraggo Ampeli :-

     

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/10/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    1528
    BillCentro στις #56591

    ta sxolia sas????

    http://www.martialarts.gr/oikokinigi.htm

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/11/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    3909
    ΘΕΟΦΑΝΗΣ στις #56593

    Δεν μου κάνει εντύπωση, άλλωστε το τι λένε οι οικολόγοι για τους κυνηγούς είναι γνωστά.Το θέμα είναι ότι κανείς δεν βγαίνει να τους αντικρούσει

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/09/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    39
    gt1810 στις #56595

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΥΓΓΡΑΦΕΑ – ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΦΑΚΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΩΡΤΑΣΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ Η ΚΥΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ “ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ” ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΧΙΕΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #56602

    Ρε παιδια, δεν ειναι τουλαχιστον οξυμωρο, σε ενα site που διαφημιζει τις πολεμικες τεχνες (δηλαδη με λιγα λογια πως να γινεται κανεις καλυτερος και να δερνει τους αντιπαλους του) να υπαρχουν αρθρα που να καταδικαζουν το κυνηγι ως μια πραξη που προετοιμαζει τους ανθρωπους για τον πολεμο;;

     Τι αλλο θα δουμε; Μηπως στο site της Ενωσης Κρεοπωλων Ελλαδος, πυρινα αρθρα υπερ της χορτοφαγιας;  

     Σοβαροτητα κυριοι. Τα ζωα και το φυσικο περιβαλλον, δεν ειναι ταινια του σινεμα, να πανε ολοι να τα δουν, και να τα καμαρωσουν. Αυτα γινονται μονο στα τσιρκα. Στην ελευθερη φυση, το καθε τι, κυνηγαει και κυνηγιεται. Αυτο ειναι το φυσικο. Αφηνω δε το γεγονος οτι το εν λογω ζωο της φωτογραφιας ειναι απαγορευμενο, αρα παρανομο, οποτε δεν εχει σχεση με το κυνηγι. Οπως σχεση με το κυνηγι δεν εχουν και οι παγιδες. Εκτος και αν ο αρθρογραφος αναφερεται στους κυνηγους που διαβαζε στο ΜΠΛΕΚ 

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/02/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    826
    dragonares στις #56604

    Οσο δεν υπαρχει καμια απαντηση εκ μερους μας, αυτοι θα συνεχιζουν να λενε τα ιδια και τα ιδια! Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω οτι αφου δεν απανταμε, ολοι θα νομιζουν οτι δεχομαστε τις κατηγοριες!

    Κανονικα πρεπει να βγει ενας “δυνατος στο μολυβι” και να τους απαντησει με μια επιστολη η οποια θα δημοσιευτει!  

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 31 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων