Τηγανιά λεμονάτη με αγριογούρουνο

0

Υλικά
4 μερίδες
1 κιλό αγριογούρουνο ξεκοκκαλισμένο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι καυτερό
Ελαιόλαδο
1 φρέσκο λεμόνι

Εκτέλεση
Παίρνουμε το αγριογούρουνο και το βάζουμε σε μια χύτρα με νερό
Το βάζουμε να σιγοβράσει σε μεγάλα κομμάτια για τρεις με τρεισήμισι ώρες ανάλογα το πόσο μαλακό θέλουμε να είναι.
Αφού βράσει το σουρώνουμε. Κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες

Βάζουμε σε κατσαρολάκι ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για ένα τέταρτο. Ανακατεύουμε καλά μην κολλήσει

Σβήνουμε με χυμό από ένα λεμόνι και προσθέτουμε τα αλάτι πιπέρι ρίγανη και κόκκινο πιπέρι για πικάντικη γεύση . Και είναι έτοιμο

https://cookpad.com/gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων