ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 16 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #483292

    Καλωσορίσατε στην Ομάδα THE SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECE. Σε αυτό το θέμα γράψτε δυο λόγια για να γνωριστούμε καλύτερα. Αν έχετε Σπάνιελς ή Ριτρίβερς, τι θηράματα κυνηγάτε συνήθως, τι όπλο/α προτιμάτε, σε ποιες περιοχές κυνηγάτε συνήθως και ότι άλλο νομίζετε πως αφορά την ομάδα μας.


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/10/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    956
    Τσαμπούκος Γεώργιος στις #483365

    Χαίρετε είμαι ο Τσαμπούκος Γιώργος και είμαι από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας,συνήθως κυνηγώ ορτύκι,πέρδικα,μπεκάτσα!Περιστασιακά θα πάω με φίλους για τσίχλα ή λαγό!Κυνηγώ με ένα αλληλεπίθετο της Browning και είμαι αυτός ο ενοχλητικός που ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από τις δράσεις της λέσχης μας!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/08/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    66
    yiorgos στις #483368

    Καλησπέρα κι από μένα… Για όσους δεν με γνωρίζουν (υπάρχουν κι όμως άτομα που δεν με ξέρουν… :wacko:  :wacko:  :wacko: ) είμαι ο Κράνης Γιώργος, από τα πιο πρόσφατα μέλη της λέσχης. Δεν έχω ακόμα αλλά ελπίζω σύντομα να αποκτήσω ένα springer spaniel 🙂 .  Κυνηγάω περισσότερο τσίχλες, όλων των ειδών…, με μία Benelli Duca Montefeltro (λίγες οι επιλογές για εμάς τους αριστερόχειρες) κυρίως στις περιοχές της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας. Και σταματώ εδώ γιατί γενικά είμαι πολυλογάς οπότε…. :mail:  :mail:  :bye:  :bye:  :bye:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    07/06/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    69
    Tasos στις #483370

    Καλησπερα σας ειμαι ο Τασος Βεττας ,απο την Χαλκιδα καταγομαι(απο τα τρελα νερα,Του Ευριπου,Κυνηγαω με Σπρινγκερ εδω και δεκα χρονια,Ορτυκι Τσιχλα, Και Μπεκατσα κατα περισταση και Λαγο.Το Οπλο μου ειναι μια Beretta Teknys, 66 cm Καννη,κατα την Κριση μου για ολα τα κυνηγια.Τοπος κυνηγιου για μενα ειναι η Ευβοια,και η Βοιωτια.Μιλαω πολυ ομως Παλληκαρια,παντα ομως καλοπροαιρετα και με καλη Διαθεση :bye:   :negative:   :mail:   :yahoo:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/07/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    1739
    Panagiotis Agiannitis στις #483404

    Γεια σας και απο μενα.Δεν εχω κυνηγησει ποτε με σκυλι ξεσηκωματος-επαναφορας, δεν το εχω στα αμεσα σχεδια μου, αλλα το καλλιεργω στην σκεψη μου γιατι σιγουρα θα γινει καποια στιγμη.

    Το ονομα μου το ξερετε, το μονο που θελω να πω ειναι πως το κυνηγι με σκυλο ειναι  σιγουρα πιο ομορφο απ οτι χωρις αυτον.

    Ευχομαι καλη συνεχεια στην ομαδα, να διαδωσει την χρησιμοτητα αυτων των σκυλιων  στην κοινοτητα των κυνηγων και για να προοδευσουν αυτες οι φυλες και για να ειναι λιγοτερα τα χαμενα θηραματα, αλλα και για να γλυτωσει κανενα επανιελ την υποβαθμιση του σε απορτοσκυλο.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/05/2015
    Αρ. μηνυμάτων:
    4
    Fotis Zografos στις #483414

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΤΗΝ ΛΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΓΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ ,ΤΟΝ BOY ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.ΤΟ CLUB ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/08/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    66
    yiorgos στις #483417

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.

    …γιατί μπορεί να καταλήξεις να πίνεις τσίπουρα συζητώντας από κοντά αυτό που πήρες να συμβουλευτείς… (να συμπληρώσω…) ;-)   ;-)

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/05/2015
    Αρ. μηνυμάτων:
    4
    Petros στις #483435

    Συναδελφοι γεια σας…

    Ειμαι ο Πετρος Παλιογιάννης, 36 ετων και ακολουθω τον Πατερα μου απο  6, κυνηγω δε απο τα 12…

    Καταγομαι απο ενα χωριο λιγο εξω απο το μεσολογι, την ομορφη Μαστρο Αιτωλοακαρνανιας, που εχει βγαλει πολλες καλες κυνηγετικες Οικογενειες και μια απο αυτες ηταν και η δικη μου… Περυσι γνωρισα το κυνηγι με κυνηγετικους σκυλους του πολυ καλου μου Φιλου και ζευγαριου μου στο κυνηγι, ετσι πηρα την αποφαση να παλεψω να φτιαξω δικα μου σκυλια μιας και υπαρχει και ο σωστος χωρος πλεον.

    Ειμαι κατοχος μιας γλυκειας σπρινγκεριτσας (Ηρα) που σκοπευω να την παιρνω στις τσιχλες και λιγο στο υδροβιο τις λιγες φορες που παω καθε χρονο  και ενος σετερ που θα πηγαινω στα ορτυκια, λιγο περδικα και λιγο μπεκατσα… να ειστε ολοι καλα και να εχουμε ωραιες και επικοδομητικες συζητησεις.

    Υ.Σ: Να ευχαριστησω και τους υπευθυνους του E-artemis για την υπεροχη φιλοξενια. :good:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #483438

    Ξεκίνησα το κυνήγι, χωρίς όπλο, στα 16 μου ακολουθώντας έναν πολύ καλό κυνηγό. Δυστυχώς άλλο το καλός κυνηγός και άλλο το καλός δάσκαλος. Το 1968, μόλις μπήκα στα 18 έβγαλα την πρώτη μου άδεια και από τότε κυνηγώ συνήθως μόνος μου.

    Σαν κάτοικος της πρωτεύουσας δεν είχα τα “τοπικά κυνηγοτόπια” έτσι, μοιραία, έχω κυνηγήσει σχεδόν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και στις καλές εποχές στις προς βορά γειτονικές μας χώρες. Το πρώτο μου όπλο ήταν Αγγλικό μονόκαννο, πολύ σύντομα απέκτησα ένα πλαγιόκαννο που λόγω ελαττώματος το αντάλλαξα με μία Sakaba μοντέλο της Ithaca το XL900. Ακολούθησε το αλληλεπίθετο S686 Special της Beratta και μετ’ ου πολύ το πλαγιόκαννο 471 της Beretta με το οποίο κυνηγώ. Πρόσφατα, μία καραμπίνα Affinity της Franci σε cal 20 ήρθε να προσβάλει την αισθητική του οπλοβαστού μου.

    Το κυνήγι ανέκαθεν το είχα συνυφασμένο με τους σκύλους. Ο πρώτος μου ήταν Συριανό Μπράκ, το 1973 περνώντας στην καθαρόαιμη κυνοφιλία απόκτησα το πρώτο μου Σέττερ από την Ιταλία, τα Σέττερ με συνόδευαν για τα επόμενα 35 περίπου χρόνια. Συγχρόνως είχα και Κόκερς τα οποία έπαιρναν μέρος σε εκθέσεις μορφολογίας και αγώνες εργασίας. Όλοι υπήρξαν πρωταθλητές μορφολογίας και μερικοί Trialers με σημαντικές θέσεις και διακρίσεις στο εξωτερικό. Η Betty Blue υπήρξε, στην εποχή της, το μοναδικό Κόκερ Dual Champion. Εδώ και μία 15ετία την θέση τους την έχουν πάρει τα Σπρίνγκερς από αμιγώς εργασιακές γραμμές. Η συνεργασία των Σέττερς με τα Σπάνιελς μου έχουν αφήσει αναμνήσεις ιδανικών κυνηγιών.

    Κυνηγώ όλα τα φτερωτά θηράματα, καθένα στην εποχή του και στους κατάλληλους τόπους. Τα τελευταία χρόνια έχω εγκαταλείψει τις ορεινές γιατί τα βουνά έχουν ψηλώσει. Η προτίμηση μου είναι οι μπεκάτσες αλλά δεν σνομπάρω και τις τσίχλες σε εποχές που τα άλλα θηράματα σπανίζουν.  Οι λαγοί δεν είναι στην προτεραιότητα μου αλλά τα Σπρίνγκερς μου όλο και θα μου σερβίρουν μερικούς κάθε χρονιά. Αν με προσκαλέσουν φίλοι για αγριογούρουνο δεν λέω όχι.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    01/11/2014
    Αρ. μηνυμάτων:
    50
    tasosz στις #483709

    Καλησπέρα σας είμαι ο Τάσος Ζέρβας,το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να παρευρεθώ στις συναντήσεις σας,αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά.Είμαι μόνιμος κάτοικος Λαυρεωτικής τα τελευταία 2 1/2 χρόνια και κυνηγάω τσίχλες,και όταν υπάρχει σκυλάκι ορτύκια.Παλαιότερα (δεκαετία 1990)είχα και μερικές εξόδους κάθε χρόνο για υδρόβια στον νομό Αιτωλοακαρνανίας,ωραίες εποχές τότε….

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    119
    mixalis77 στις #484037

    γεια σας !λέγομαι μιχάλης γεωργαντζάκος .έχω ένα σπρινγκερ-επανιελ 8 χρόνων τον MARK!!κυνηγάω τσίχλα με σκαμνάκι και περπατητό μόνο όταν έχω πίεση και θέλω να την κατεβάσω…!!!!

     

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/10/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    956
    Τσαμπούκος Γεώργιος στις #484041

    και περπατητό μόνο όταν έχω πίεση και θέλω να την κατεβάσω…!!!!

    :good:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    02/02/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    192
    giorgos gm στις #489265

    Καλησπέρα κι από εμένα και ευχαριστώ για την αποδοχή στην ομάδα !!!

    Μεντζουβής Γεώργιος ονομάζομαι είμαι 25 ετών και κατοικώ στην Νάξο .

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4107
    Kalliston Hellas στις #489298

    Γεια σου Γιώργο και καλωσόρισες. Από την Νάξο έχουμε και τον Βαγγέλη Βαθρακοκοίλη που μένει όμως στην Αττική.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/01/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    406
    Tasos75 στις #492663

    Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Τάσος, ετών 41, ελεύθερος επαγγελματίας κάτοικος Αθηνών τα τελευταία 4 χρόνια. Κυνηγάω εδώ και 10 χρόνια, τα τελευταία 2 κυρίως τσίχλα σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία. Στο κυνήγι χρησιμοποιώ μια Beretta Urika και εδώ και 5 ημέρες είμαι κάτοχος ενός σπρινγκεράκου 3 μηνών που από την επόμενη σεζόν θα κυνηγάμε παρεούλα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 16 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων