Έργα και δράσεις του ΚΣ Μολάων

0

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, καλεί τα μέλη του, στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 πμ στα γραφεία του Συλλόγου στους Μολάους.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, οπότε θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία όσα και αν είναι τα παρόντα μέλη, με τα ακόλουθα θέματα συζήτησης:

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014 ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015
ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΠΟ ΩΡΑ   11:00 ΕΩΣ 18:00.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων ενημερώνει τα μέλη του ότι για το έτος 2014 πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις

1. από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου οι δύο θηροφύλακες που διαθέτουμε έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες ελέγχους ημέρα και νύχτα με στόχο την προστασία των θηραμάτων και του φυσικού περιβάλλοντος σε συνεργασία με τις Δασικές Αρχές.
2. τον Ιούλιο ύστερα από συμφωνία με τους κτηνιάτρους του Νομού, τοποθετήθηκαν ηλεκτρονικά τσιπ και εμβολιάστηκαν, το σύνολο των κυνηγετικών σκύλων στις περιοχές ευθύνης μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους κυνηγούς κ. Παναγιώτη Τσαλαβούτα και κ. Παναρίτη Κοσμά για την βοήθεια που πρόσφεραν στον κτηνίατρο κατά την προαναφερόμενη διαδικασία . αλλά και για την φιλοξενία στο κτήμα του κ. Παναγιώτη Τσαλαβούτα.
3. προχωρήσαμε σε σπορές 4.000 κιλών σπόρου σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές ευθύνης του Συλλόγου μας με σκοπό να βοηθήσουμε τα θηράματα κατά την περίοδο αναπαραγωγής τους.
4. καταφέραμε να κρατήσουμε τον αριθμό αδειών στα προηγούμενα έτη, αποδεικνύοντας ότι οι συχνοί έλεγχοι των θηροφυλάκων και η σωστή λειτουργία του γραφείου φέρνουν αποτελέσματα .
5. αντιδράσαμε δημόσια και υπερασπιστήκαμε την κυνηγετική δραστηριότητα και κυρίως το ελεύθερο και παραδοσιακό κυνήγι που ασκείται νόμιμα στη χώρα μας και το παραλάβαμε από τους προγόνους μας.
Φυσικά όπως το παραλάβαμε έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να το παραδώσουμε στα παιδιά μας και αυτό θα κάνουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΒΟΥΡΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων