Γενική Συνέλευση για τον ΚΣ Ρόδου

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, ΚΑΛΕΙ όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση (άρθρα 6 έως 8 και 26 του καταστατικού), η οποία θα γίνει εις την ΑΙΘΟΥΣΑ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, την Κυριακή 5η Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00΄(πρωινή), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων ημερησίας διατάξεως και ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.
Εις περίπτωσιν μη απαρτίας, που είναι και το πιο πιθανότερο, η Γενική Συνέλευση θα ματαιωθεί και θα ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ την επόμενη Κυριακή 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 την ίδια ώρα (10:00) στον ίδιο τόπο και χώρο και με το ίδιο θέμα ημερησίας διατάξεως, άνευ νέας προσκλήσεως, και η οποία θα θεωρηθεί εν ΑΠΑΡΤΙΑ με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη, (άρθρον 7 παρ.7 του Καταστατικού)

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ

1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και Προέδρου αυτής, και ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, και Ελεγκτικής Επιτροπής, διά την νέα διετία 2016-2018.
ΚΑΛΕΙ, επίσης, όσα από τα ταμειακώς εν τάξει μέλη του Συλλόγου, που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 9 παρ. 2 του καταστατικού και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ δια τα αξιώματα του Δ.Σ. κ.λ.π., όπως υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας, μαζί με υπεύθυνη δήλωση Νόμου 1599/1986, προς το Δ.Σ. του Συλλόγου, μέχρι την 3η Ιουνίου 2016.
Απολύτως απαραίτητη η προσκόμιση της θεωρημένης άδειας θήρας έτους 2015-2016, κατά την ψηφοφορία.

Εκ του Δ.Σ

Ο Προεδρος Κωστας Χατζηνηκητας
Ο Γ. Γραμματεας Γιαννης Μαστρογεωργιου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων