Τα “κούλουμα” του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών

0

O Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών πραγματοποίησε στην μαρίνα Λεχαινών την προγραμματισμένη εκδήλωση εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας με κούλουμα, παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, νηστίσιμα εδέσματα, ντόπιο κρασί και μουσική για όλο τον κόσμο!

Ευτυχώς ο καιρός ήταν σύμμαχος των διοργανωτών και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 300 άτομα, τα οποία γιόρτασαν την ημέρα και διασκέδασαν όλοι μαζί!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που τίμησαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους ήταν ο Δήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κος Ναμπίλ Μοράντ, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου κος Δ. Μάλλιαρης, Χρ. Παλαιολόγος, Ανδρ. Μίγκος, ο πρώην δήμαρχος Λεχαινών κος Κουλούρης με την παρέα του, μέλη του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών, ο πρώην Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών κος Ι. Μαγκίνας, μέλη του Συλλόγου και πολλοί άλλοι, που θέλησαν να γιορτάσουν την ημέρα με την εύθυμη παρέα των κυνηγών κοντά στη θάλασσα.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών ευχαριστεί για τη στήριξη και συνδρομή τους, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, τους κάτωθι:

Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Πρόεδρο Τοπικού Διαμερίσματος Λεχαινών κο Γ.Γαλάτη, Όμιλο Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, Σύλλογο Ερασ/νων Αλιέων Λεχαινών «πεταχτάρι», Φιλαρμονική Λεχαινών, Αθλητική Ένωση Λεχαινών, Αφοι Καρκαβίτσα Γεωργικά Λιπάσματα Λεχαινά, Κωστόπουλο Νίκο Τουρσιά Τραγανό, και φυσικά όλους, όσους έφαγαν, ήπιαν και γλέντησαν μαζί μας!!

 ilia24.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων