Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Trap Shooting “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2018”

0

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων για τα “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2018”, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας με την συνδρομή του Αθλητικού Σκοπευτικού Όμίλου Καρδίτσας “ Άρτεμις”, διοργάνωσε αγώνα σε εκτοξευόμενο πήλινο στόχο (Trap shooting).

Η εκδήλωση διεξήχθη την Κυριακή 24/6/2018 στο Σκοπευτήριο Καλλιθήρου του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας με τη συμμετοχή κυνηγών και σκοπευτών, μελών των δύο Συλλόγων και παρουσία πολλών φίλων της σκοποβολής.
Το κλίμα ήταν φιλικό, ευχάριστο και όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές ήταν νικητές αφού ξεχώρισαν τόσο για το ήθος όσο και για τις επιδόσεις τους. Τα αποτελέσματα με σειρά κατάταξης ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κατηγορία Σκοπευτών
1. Χατζόπουλος Κων/νος
2. Παπαδάκης Μιχαήλ
3. Παππάς Σωκράτης

Κατηγορία Κυνηγών
1. Μπριάνας Στέφανος
2. Μπριάνας Θωμάς
3. Βαγγελός Παναγιώτης

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Πρόεδρο του Α.Σ.Ο.Κ. κ Γεωργίου Γεώργιο ο οποίος και τιμήθηκε για την μακροχρόνια και πολύτιμη προσφορά του στα κυνηγετικά και σκοπευτικά δρώμενα.
Στους νικητές όλων των κατηγοριών και στους αθλητές απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές καθάρισαν το χώρο του σκοπευτηρίου και συγκέντρωσαν κάλυκες, πλαστικά και αναλώσιμα σε κάδους προς ανακύκλωση. Πολλές ευχαριστίες για τον χορηγό της εκδήλωσης το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας και τον Πρόεδρό του κ. Λάμπρο Σιατήρα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων