Εκπροσώπηση Κ.Σ. Αμπελοκήπων στην έκθεση DIANA 2004

0

1130-ksadiana.jpg

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5
T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 2310 733.466
FAX: 2310 724.999
www.huntersclub.gr
e-mail: ksath@otenet.gr

Θεσσαλονίκη 14/4/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Εκπροσώπηση Κ.Σ. Αμπελοκήπων στην έκθεση DIANA 2004»

Η προβολή και προώθηση της κυνηγετικής δραστηριότητας μέσα από τη συμμετοχή εκπροσώπων του κυνηγετικού κόσμου (οργανώσεων, εμπόρων κ.λπ.) σε εκθέσεις σχετικές με το αντικείμενο αποτελεί, για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων, σημαντική προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια, όπως έχει επανειλημμένα αποδείξει με την ανελλιπή παρουσία του σε κάθε τέτοια εκδήλωση κυνηγετικού ή και αγροτικού ενδιαφέροντος που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Με δεδομένη αυτή την αντίληψη, δεν θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών» – αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του εκθέτη αλλά του επισκέπτη – σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στη χώρα μας και αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα, την DIANA 2004, που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4/4/2004 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. στην Παιανία Αττικής. Η έκθεση αυτή συγκεντρώνει κάθε χρόνο τόσο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα (κυνηγών, κυνόφιλων και ανθρώπων που επιζητούν την επαφή με τη φύση) όσο και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς την επισκέπτονται υπουργοί, πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.λπ.

Τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σωκράτης Μπαγτζόγλου, ο αντιπρόεδρος, κ. Γεώργιος Μποσμαλής και ο κοσμήτορας, κ. Νικόλαος Καλογεράκος, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν τόσο με τους εκθέτες όσο και με επισκέπτες κυνηγούς για θέματα της κυνηγετικής επικαιρότητας αλλά και για ζητήματα και προβληματισμούς που απασχολούν γενικότερα τον κυνηγετικό κόσμο. Το απόγευμα του Σαββάτου παρευρέθησαν στην πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων της έκθεσης με θέμα «Διαχείριση φασιανού: εφαρμογή διαχειριστικών σχεδίων στην Ελλάδα» που διοργάνωσε ο ΩΡΙΩΝ με ομιλητή τον κ. Περικλή Μπίρτσα, Δρ. Δασολόγο – Θηραματολόγο – Γενικό Δ/ντή της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Στον ίδιο χώρο, μετά τη διάλεξη, πραγματοποιήθηκε ομιλία του προέδρου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Νικόλαου Παπαδόδημα, στην οποία έγινε μια διεξοδική αναφορά στα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν το κυνήγι.

Θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο του και ο Κ.Σ.Αμπελοκήπων στον τομέα της ενημέρωσης, που αποτελεί πρωταρχικό σκοπό της διοργάνωσης τέτοιων εκθέσεων, οι εκπρόσωποι του συλλόγου μοίρασαν αφίσα περιβαλλοντικού περιεχομένου που εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αμπελοκήπων καθώς επίσης και το ετήσιο περιοδικό του Συλλόγου.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.
Θωμαή Αμοιρίδου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων