Πρόσληψη τριών εποπτών κυνηγετικής δραστηριότητας απο την ΚΟΜΑΘ

0

822-koma8.jpgΗ ΣΤ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα προκήρυξη για την πρόσληψη τριών ιδιωτών, ως φύλακες/επόπτες κυνηγετικής δραστηριότητας με σύμβαση ορισμένου χρόνου και λήξη της το αργότερο μέχρι τις 15/10/2008. Οι θέσεις εργασίας θα είναι: Δύο για την έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας και μία για την έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης.
H προκήρυξη γίνεται για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου «ΦΥΛΑΞΗ / ΕΠΟΠΤΕΥΣΗ ΕΙΔΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΡΟΔΟΠΗΣ» και του υποέργου αυτού με τίτλο ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ / ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (MONITORING) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Ροδόπης), Το έργο συγχρηματοδοτείται στα πλαίσια του προγράμματος Interreg ΙΙΙ Α Ελλάδα – Βουλγαρία από πόρους του ΕΤΠΑ κατά 75% και από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους (κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 14:30), μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 30η Μαΐου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30, στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, Εθνικής Αντιστάσεως 173-175 – 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310 -477.128, 477.129), είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικώς (με την προϋπόθεση να έχουν φθάσει στην έδρα της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας μέχρι την Παρασκευή 30/5/2008 και ώρα 14.30).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική προκήρυξη, καθώς και την απαιτούμενη αίτηση πρόσληψης, είτε από τα γραφεία της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης είτε από τα γραφεία των προαναφερόμενων Κυνηγετικών Συλλόγων Δράμας και Ξάνθης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων