Συνελήφθει επ’ αυτοφώρω

0

Νέα μεγάλη επιτυχία σημειώσε Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας. Στις 22 Αυγούστου στις 8:15 η ώρα βραδινή στην περιοχή «Πλάια» του Δήμου Τυρνάβου ο θηροφύλακας συνέλαβε επ΄ αυτοφώρω ένα λαθροθήρα, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε ένα λαγό μέσα σε αμπελώνα.

Όταν ο θηροφύλακας τον πλησίασε και ζήτησε να του παραδώσει το λαγό, ο λαθροθήρας κινήθηκε εναντίον του με βίαιο τρόπο. Μετά από αυτό το γεγονός ο θηροφύλακας τηλεφώνησε στον πρόεδρο του Κ.Σ. Τυρνάβου, κ. Λαιλόπουλο, ο οποίος κατέφτασε στο σημείο του συμβάντος στις 9:00 η ώρα βραδινή. Μάταια και οι δύο ζήτησαν όμως από τον λαθροθήρα να τους παραδώσει το όπλο του και την άδεια κατοχής του αφού αυτός αρνήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ο θηροφύλακας και ο πρόεδρος μάζεψαν το λαγό και ακολούθησε δημοπρασία, όπως ορίζει ο νόμος. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το τεράστιο έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και την αδράνεια των άλλων αρμόδιων υπηρεσιών!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το γραφείο Τύπου της Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων