Αποτελέσματα αγώνα Κυνοφιλικού Ομίλου Αχαϊας

0

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας διοργάνωσε την Κυριακή 8 /3/09 αγώνα πρακτικού κυνηγίου με θήραμα το φασιανό στον κάμπο Λουσών Καλαβρύτων. Ο αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία αφού έτρεξαν από τις αγγλικές φυλές 25 ζευγάρια σκυλιών από τα 30 δηλωμένα… Δυστυχώς οι ηπειρωτικές φυλές δεν διαγωνίστηκαν! Τον αγώνα έκρινε ο κ. Βαλασόπουλος Κώστας μαζί με τον δόκιμο κριτή Αναγνωστόπουλο Ανδρέα… Αξίζουν συγχαρητήρια στους κριτές για την προσπάθεια που έκαναν προκειμένου να δουν όλα τα σκυλιά… Το τερρέν όμως ήταν ένα, γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα λόγω της απουσίας κριτών για δεύτερο τερρέν.

Στο δύσκολο σχετικά τερρέν λόγω της λάσπης μπήκαν στη βαθμολογία τρία σκυλιά…
1ος εξαίρετος Rita sa Bedema αγγλικό σέττερ του Θεοδοσίου Βασίλη με κυναγωγό τον ίδιο. Η Rita είναι γνωστή και απ’ το παρελθόν στους αγώνες του ομίλου μας πάντα με καλές παρουσίες…
2ος Πολύ καλός Rapakoulias Genesis Iolaos αγγλικό σέττερ του Καραδήμα Βασίλη με κυναγωγό τον ίδιο . Ο Iolaos είναι ένας συγκεντρωμένος σκύλος που συνεχώς αναζητούσε το θήραμα, η ποιότητά του δεν του επέτρεψε να χαρακτηριστεί εξαίρετος…
3ος Πολύ καλός Ralf αγγλικό σέττερ του Θεοδοσίου Βασίλη με κυναγωγό τον ίδιο.
Μερικά σκυλιά ακόμα που άρεσαν στον κριτή άλλα δυστυχώς δεν συνάντησαν θήραμα ήταν ο Rif del Sargiadae πόιντερ του Ζάγκλα Αντρέα επίσης το πόιντερ Magic του Νενονά Α. που αναζητούσε συνεχώς το θήραμα!
Από τα σέττερ άρεσε ιδιαίτερα στον κριτή το ζευγάρι Roc di Killer του Ηλιόπουλου Δημήτρη και η Asia di Killer του Παράσχη Διονύση {μάνα και γιός έδειξαν μεγάλη νοοτροπία} και αναζητούσαν συνεχώς το θήραμα καλύπτοντας εξαίρετα το τερρέν. Επίσης η Peloponensis Geta του Ηλιόπουλου Δημήτρη που λόγω του νεαρού της ηλικίας της άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τον τρόπο που κάλυπτε το τερρέν. Τέλος η Lady του Αλεξαντρόπουλου Γιώργου μια σκύλα που επίσης κάλυψε το τερρέν αλλά δυστυχώς δεν συνάντησε.

Για τον όμιλο γράφει ο Γεν. Γραμματέας του Κ.Ο.Α.
Μιχάλης Τζουραμάνης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων