Με τρακτέρ εξορμά η ΚΟ Πελοποννήσου

0

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου απέκτησε τελικά το εργαλείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των βιοτόπων. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές η Γ΄ Κ.Ο.Π. δημιούργησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσεων προκειμένου να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στην νεκρή φύση της Πελοποννήσου. Η Γ΄ Κ.Ο.Π. γνώρισε το πλάνο δράσεων στην πολιτική ηγεσία αλλά και στους υπηρεσιακούς παράγοντεας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζητώντας να στηριχθεί οικονομικά αυτή της η προσπάθεια από τα χρήματα των κυνηγών που συσσωρεύονται στο ταμείο θήρας του Υπουργείου. Εν τέλει η Γ΄ Κ.Ο.Π. εισέπραξε άπειρα ΜΠΡΑΒΟ και ούτε ένα σεντς από το Υ.Α.Α.Τ. γι’ αυτή την προσπάθειά της.
Γνωστός για το πείσμα του και την δυναμική του ο πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. κος Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, αναζητώντας σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια, βρήκε τελικά την άκρη… Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνέδραμε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προσφέροντάς της ένα τρακτέρ. Με δαπάνες της η Γ΄ Κ.Ο.Π. αγόρασε και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα και ήδη το τρακτέρ είναι έτοιμο να κινηθεί στους ορεινούς και πεδινούς όγκους κάνοντας σπορές κατάλληλων ενδιαιτημάτων της άγριας πανίδας.

Ο πρόεδρος κος Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος κατά την παραλαβή του τρακτέρ, δωρεάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24 Τ.Κ. 26222
ΤΗΛ: 2610-361671- 72 FAX: 2610-346614
E-mail: info@kynomp.gr


Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων